Am mai spus eu: nu sunt adepta salopetelor, în general. Mi se par prea puțin, spre deloc, practice, fiind greu de îmbrăcat / dezbrăcat la nevoie, urgență. Și totuși, sunt dintr-o bucată: se dau jos cu o mișcare. 😉
Dar, ce nu face omul de dragul frumosului? Așa că, dacă ceva e frumos, chiar și o salopetă, bate orice alt inconvenient.
Am găsit, în această idee, câteva salopete atât de elegante și frumoase, că bat orice neplăcere și nici nu mai par a fi salopete. Și chiar sunt confortabile, dacă te uiți mai bine. Cred că până și eu mă îndrăgostesc…

Frumusețea stă în detalii, dar și în anumite note originale, aparte. Cam așa aș rezuma aspectul acestor salopete elegante și aparte, pe care n-ai cum să nu le îndrăgești. Nu mai spun că, dacă ești un jumpsuit lover, chiar îți vei găsi cel puțin o „pereche” în selecția de mai jos.

Iar vremea însorită e o ocazie minunată să ne determine să purtăm, chiar și preț de câteva plimbări prin parc, niște salopete de acest fel – frumoase și drăgălașe, pe care n-ar trebui să le pierdem din vedere vara asta.  Adaugă o poșetă potrivită și niște ochelari de soare adaptați la forma feței tale și gata, ești ready-to-go. Și nu ai făcut mare lucru pentru a construi un astfel de outfit.

Salopetă diafană & vaporoasă roz cu imprimeu floral

Vara e cea mai bună perioadă pentru a purta materiale fluide și piese vaporoase. Dar acestea nu se rezumă doar la confort, ci, good luck, sunt și printre cele mai feminine și elegante, chiar și când vorbim de… salopete, expresie a pieselor practice, în general.

Eu am dat peste această salopetă de vară elegantă roz-deschis diafană și vaporoasă, cu imprimeu floral delicat, foarte frumoasă. Are un decolteu tip bărcuță, discret, și volănașe pe linia decolteului. salopetă diafană de vară cu imprimeu floral roz pastel

Ce-mi mai place mie la designul acestei salopete este, pe lângă fluiditatea materialului, designul foarte larg la nivelul pantalonilor, stil palazzo, foarte largi și evazați, care creează impresia unei rochii.

 


Salopetă estivală cu un singur umăr și imprimeu colorat

Pălăria mai lipsește, într-adevăr, după cum și imaginea acestei salopete o sugerează. O salopetă confortabilă, estivală, din material comod și fin, cu umeri asimetrici și volănaș pe linia de sus.salopetă comodă cu pantaloni evazați din voal și imprimeu colorat estival

Te va face să vrei să dai fuga în parc sau natură, să te bucuri de vară. E simplă și totuși foarte aparte, personală. Poart-o și te va convinge să nu mai renunți la ea!

Uite și tu cât de simatică și plină de vibe bun arată!

Zona pantalonilor este și ea evazată și fluidă, ceea ce o face și mai comodă. Vorbim de un voal fin, diafan, feminin și ideal pe vreme de vară caniculară. Retro și modernă, totodată, simplă și totuși originală prin imprimeul vesel. N-ai cum să nu o îndrăgești și să nu te îndemne să o porți.

Este creată de brandul românesc Fofy.

 

 

 

 


Salopetă super comodă, de vacanță, cu cordon și guler din dantelă macrame

Iată și acea salopetă casual-elegantă, de vacanță, comodă, cu dungi verticale, fără mâneci, cordon în talie și pantaloni tip crop. E ideală chiar și numai dacă vei călători prin țară vara asta.

salopetă bej cu dungi verticale cordon și dantelă albă macrame pe piept

E confortabilă fiind din vâscoză – un material ușor de tolerat chiar și pe caniculă. Deși nu e chiar așa de elegantă precum modelele de salopete prezentate anterior, aceasta cucerește prin confort, dar și prin detalii fine precum dantela albă tip macrame brodat pe zona decolteului.

Apoi, e de culoare bej cu dungi albe, iar acest lucru o face și ceva mai elegantă și potrivită cam la orice altă culoare, mai ales cu bronzul natural de la soare.


Salopetă elegantă cu umeri asimetrici și volane pe mânecă în culoare pastel verde-mentă – mărimi XXL

salopetă elegantă asimetrică verde-mentă pastel cu decor volane pe mânecăDacă nu ai mărimea perfectă și corpul unui top model, dar te simți atrasă de o salopetă elegantă și delicată, cu detalii fine, optează pentru una în culoarea pastelată de verde-mentă deschis și cu volane pe un umăr și mânecă.

E numai bună pentru că, fiind dintr-o bucată, te avantajează dacă ești mai plinuță. Ba mai mult, e disponibilă pornind de la mărimea XXL până la 4XL inclusiv. 😉

Deși arată pretențios, cu pliuri pe piept, din material fin, această salopetă este una comodă, vaporoasă, minunată! Da, într-adevăr, e mai potrivită la evenimente sau ieșiri romantice în oraș, dar te vei îndrăgosti de ea iremediabil, mai ales dacă ești și adepta salopetelor, în general.

 


Salopetă elegantă office neagră cu umeri proeminenți tip compleu deux-pieces cu pantaloni „pană”

salopetă office neagră tip deux-pieces cu umeri înalțiȘi iată că am ajuns și la un capitol nu atât de potrivit verii și totuși adaptat vremurilor: salopeta office. Unele mai mergem la birou, altele lucrăm de acasă. Dar, în orice circumstanță, nu trebuie să renunțăm complet la lookul office, elegant, business.

Și uite că avem și în acest sens o alternativă din partea salopetelor: simplă și neagră, aproape minimalistă, urmând liniile drepte, aproape geometrice, ale unui costum tip deux-pieces cu sacou și pantaloni. Această salopetă elegantă se remarcă însă mai ales prin umerii proeminenți, de piesă a anilor 70-80, cu structură.

Din păcate, e incomodă pentru birou ca salopetă, daaaar e așa de feminină și plăcută ca design! Așa că îți sugerez să o alegi în astfel de zile ca acum, când, probabil și tu, nu ai program întreg la birou. Sau chiar în biroul de acasă, de ce nu.

Mie mi-ar conferi putere și empowering ca femeie o astfel de salopetă office. Îi ador și detaliile de 2 nasturi simetrici din talie.

 


Uite că astfel de salopete pot fi dragoste la prima vedere. Te vor ajuta să îmbogățești creativ feedul tău de Instagram vara asta. Apoi, la majoritatea, liniile drepte, caracteristicile contemporane și atenția la selectarea materialelor și texturilor mi-au impus aprecierea pentru… salopete, mai ales că multe parcă nici nu arată chiar a salopete – par rochii, chiar compleuri office.

O apreciere care ar deveni rapid dragoste dacă m-aș grăbi să încerc rapid piesele. Ca să nu mai spun că aceste salopete, în special, nu pot trece neobservate!

Fabricate din țesături ușoare și delicate, care fac falduri sub fiecare adiere, moi și fine la atingere, câștigă adesea prin accentul de culoare – ba de vară, prin imprimeuri, ba pastelate și fondante, ba solemne, sobre și elegante, ca non-culorile sau nuanțele clasice ca bejul.

Unele detalii și cusături meticuloase rup „lectura” pieselor, insuflă dinamism și o ușoară notă de… senzualitate.

Această selecție de salopete este fantastică și fără îndoială îți sugerez să iei în vedere astfel de salopete frumoase și aparte pentru noul sezon, la rândul lui unul… aparte.