Am tot făcut experimente pentru a îmbunătăți situația cu mătreața din părul meu: să nu o rezolv doar pe moment, să nu-mi mai cadă nici părul totuși și să nu mi-l usuce. Dar m-am întors la Revalid. Și spun „m-am întors”, pentru că nu-i prima oară când îl folosesc. Dar hai să povestim pe larg despre el aici, în review-ul dedicat. 😉

Ultima oară am avut varianta de șampon antimătreață Revalid Long-lasting and Effective Elimination of Flaking, cu extract natural de urzică. Nici de data aceasta nu m-a dezamăgit.

Prima oară când am folosit un șampon Revalid a fost mai degrabă pentru problema căderii părului, apoi au tot dezvoltat formule, astfel încât au ajuns la variante de șampon antimătreață care să rezolve și o altă problemă combinată cu aceea a căderii părului. Deci 2 in 1.

Și uite-mă încercându-le pe ambele la distanță de câțiva ani: varianta obișnuită destinată anticăderii părului și varianta 2in1 antimătreață și care luptă și pentru anticădere.

Șampon antimătreață eficient împotriva căderii părului cu o formulă care lasă părul mătăsos și îi conferă strălucire naturală

Încă din capul locului aș îndrăzni să încadrez Revalid în clasa dermatocosmeticelor pentru îngrijirea scalpului și a părului.

Brandul e elvețian și aparține Ewopharma, iar produsele lor le găsești în farmacii, cu precădere. Apoi, de când știu și eu brandul, îl știu pentru pastile de întărire a unghiilor și, apoi, suplimente benefice și pentru a preveni căderea părului.

Dar șamponul Revalid rămâne cel mai la îndemână „tratament” rapid pentru păr cu mătreață și tendință de cădere tot mai excesivă. Simpla lui utilizare face diferența. Nu e nevoie neapărat să utilizezi și mască sau balsam – desigur, ajută și acestea, dar diferențele cu șamponul Revalid se observă oricum.

De la șamponul antimătreață Vichy Dercos Anti-Pelliculaire Sensitive pentru scalp sensibil, pot spune că niciun alt șampon antimătreață nu egalează Revalid. Iar despre Vichy Dercos pot spune că e foarte bun, dar tot nu-l egalează pe acesta de la Revalid.

șampon antimătreață și contra căderii părului Revalid cu extract de urzică_formulă și consistență_review

Însă ce merită subliniat la această formulă de șampon antimătreață Revalid Long-lasting and Effective Elimination of Flaking, cu extract natural de urzică, este formula care, deși luptă foarte bine contra mătreții și căderii părului, este foarte blândă cu părul, pe care îl lasă fin și strălucitor, sănătos și natural. Nu usucă firul de păr, cum fac de regulă toate șampoanele antimătreață.

Astfel, rutina de îngrijire a părului poate fi foarte ușor simplificată; nu mai ai nevoie de măști, uleiuri și alte tratamente prea costisitoare, în timp ce-ți rezolvă problema mătreții și a căderii părului. Ai cam tot ce are părul tău nevoie și fără să arunci bani în plus. E tare acest lucru: încerci să scapi de o problemă a scalpului și părului, fără a o face în detrimentul firelor de păr și a părului, în general.

Sau, dacă vrei, poți opta pentru alte produse Revalid din gamă, pentru a susține și intensifica efectele benefice contra căderii părului și a mătreții: balsam de păr, ser, tratament, mască Revalid. Dacă un simplu șampon poate face minuni în acest sens, cu siguranță și celelalte amplifică la maximum rezultatele așteptate.

Cum e șamponul antimătreață și anticădere a părului Revalid cu extract de urzică?

Formula șamponului antimătreață și anticădere a părului Revalid Long-lasting and Effective Elimination of Flaking, cu extract natural de urzică este una lejeră, de șampon obișnuit, cu un parfum subtil de urzică și ca de săpun lichid / șampon obișnuit. Nu e remarcă prin ceva aparte aici.

Transformat în spumă, pe păr, devine o spumă fină, mătăsoasă și foarte eficientă, dar se clătește ușor din păr. Spuma aceasta fină și lejeră pătrunde bine în firele de păr și pe scalp și tratează foarte bine problemele, Apoi, lasă și părul mătăsos și cu aspect sănătos, îngrijit.

șampon antimătreață și contra căderii părului Revalid cu extract de urzică_review

Consistența sa e bună, nu ai nevoie de extra doză, o cantitate moderată, în funcție de lungimea părului tău e suficientă. Face destulă spumă și pătrunde pste tot.

Inițial, când am început să îl reutilizez, în această variantă cu urzică, eram obișnuită cu o variantă de șampon Vichy Dercos antimătreață pentru păr normal spre gras (ambalaj cu verde – îl găsești aici), pe care tocmai îl terminasem și care necesita o cantitate mai mare ca să facă spumă suficientă și să pătrundă în tot scalpul și părul.

La început așadar, obișnuiam să pun mai multă cantitate de șampon Revalid antimătreață peste și nu mai trebuia, căci el face destulă spumă și are o formulă mai lejeră, cu toate astea. Până m-am reglat și mi-am dat seama că Revalid e economic și din acest punct de vedere. 😉

șampon antimătreață și contra căderii părului Revalid cu extract de urzică_cum este

Mi se pare că e foarte eficient și de lungă durată; efectele contra mătreții se observă de la prima utilizare. La fel, părul nu mai cade atât de mult, ci doar cât să se regenereze.

Apoi, nici nu mă mai mănâncă scalpul cu utilizarea lui; tratează perfect mâncărimile și iritațiile scalpului cu mătreață, chiar și pe cele în forme avansate. E un șampon antimătreață și contra cădere a părului foarte eficient, destinat chiar și celor cu scalp sensibil.

Utilizat constant, te scapă de mătreață, dacă nu ai o formă severă. Dar cred că are eficiență crescută împotriva mătreții, chiar și dacă ai coji dintr-acelea nasoale, în formă avansată. Pentru că e un șampon dermatocosmetic, cum spuneam. De farmacie.

Și pentru că e mai degrabă disponibil în farmacii, șamponul antimătreață și contra căderii părului Revalid cu extract de urzică are un preț mai mare decât un șampon obișnuit. Dar îți garantez că merită!

E cea mai bună investiție în părul și scalpul tău, pentru că nu vizează doar o problemă estetică, ci una de sănătate a pielii capului.

Și nu doar că tratează, fiind tip tratament, dar șamponul Revalid lasă părul și foarte frumos, fără să mai ai nevoie neapărat de ceva extra pentru a arăta bine. Părul se descurcă foarte ușor și rămâne mătăsos după, ca după un tratament cu o mască.

șampon antimătreață și contra căderii părului Revalid cu extract de urzică_cum este

Ingrediente benefice antimătreață și contra căderii părului în șamponul Revalid

  • PIROCTONE OLAMINE

Piroctone Olamine este un ingredient inovator anti-mătreață care acționează pentru a calma inflamația de la nivelul scalpului și pentru a reduce mătreața.

  • EXTRACT DE URZICĂ

Extractul de urzică este folosit frecvent în medicina tradițională și reglează producția de sebum de la nivelul scalpului.

  • ACIDUL UNDECICLENIC

Acidul undeciclenic are proprietăți naturale anti-fungice și încetinește producția de bacterii Malassezia, reducând pruritul și iritațiile.

  • PANTENOL

Pantenolul stimulează proliferarea fibroblasturilior dermice și accelerează regenerarea celulară. Acest ingredient ajută la repararea părului deteriorat și reducerea vârfurilor despicate, precum și la creșterea densității părului și rezistenței firelor de păr.

  • ALANTOINA

Alantoina calmează scalpul și susține formarea de celule noi, accelerând regenerarea pielii scalpului.

Concluzii după utilizarea șamponului Revalid Long-lasting and Effective Elimination of Flaking, cu extract natural de urzică

Pentru un șampon 2 in 1, care nu doar luptă împotriva căderii părului, dar și a mătreții, care lasă și părul mătăsos și strălucitor, Revalid Long-lasting and Effective Elimination of Flaking, cu extract natural de urzică rămâne cel mai bun șampon pe care l-am folosit și care îmi rezolvă foarte ușor cele mai frecvente probleme cu părul și scalpul.

Doar mai aplic mască sau balsam de păr și gata, ca să suțin bine hidratarea firului de păr și aspectul lui frumos pentru mai mult timp, și după uscarea completă. Deși, la cum lasă părul deja Revalid antimătreață, nu mai e neapărată nevoie. Însă depinde și de păr, poate alte tipuri de păr ar mai avea nevoie de susținere în plus cu o mască sau un balsam.

șampon antimătreață și contra căderii părului revalid

 

Cu siguranță ți-l recomand pentru problemele cu mătreața, dacă ai și, de asemenea, pentru problema căderii părului, cu care, de regulă, se asociază și mătreața. Eu mă întorc mereu la el când simt că scalpul și mătreața scapă de sub control și/sau când, de la stres, începe iar să-mi cadă.

Mie nu-mi rămâne decât să mai încerc și alte produse antimătreață și împotriva căderii părului Revalid. Merită! Mai ales dacă doar șamponul singur e atât de eficace.

Într-adevăr, e mai scump decât un șampon de păr obișnuit, dar să nu uităm că e un șampon farmaceutic la bază, tip tratament, iar ca rezultate nu ai treabă – obții un scalp curat, fără mătreață și rezolvi din căderea părului încă de la primele utilizări.

Pentru mine, șamponul antimătreață și contra căderii părului Revalid rămâne cel mai bun șampon pe care l-am folosit pentru astfel de probleme ale părului și scalpului, cu rezultate din prima. Și ador că rezolvă două astfel de probleme: și mătreață, și căderea părului!

Tu ai testat până acum șamponul contra mătreții și căderii părului Revalid Long-lasting and Effective Elimination of Flaking cu extract de urzică? Spune-ne despre ce ai folosit și tu ca să scapi de aceste probleme ale părului și scalpului, în secțiunea de comentarii din josul paginii! Părerea ta contează cel mai mult pentru noi. 😉