Review cu fot șampon tratament anticădere Gerovital Plant de la Farmec.

Am probleme cu căderea părului, care, de regulă, merge mână în mână cu mătreața. Știu, e aiurea, dar trebuie să învățăm să scăpăm de această problemă. Și eu am încercat tot felul de produse împotriva căderii părului, dar și împotriva mătreții. Printre ele se numără și șamponul anticădere de la Gerovital Plant, pe care l-am testat acum ceva vreme. Despre cum mi s-a părut, vă povestesc mai jos. Ce-i drept, este unul dintre cele mai convenabile tratamente pentru căderea părului, ca raport calitate-preț (verifică aici oferta de preț la șamponul Gerovital Plant anticădere). Costă puțin pentru ce face și cel mai ieftin l-am găsit până acum pe site-ul producătorului, dar poate ai noroc să dai și peste o ofertă în vreun magazin.

Cum folosesc șamponul tratament Anticădere Gerovital Plant?

Fiind un tub destul de mare (350 ml, dar vezi că e și variantă mai mică, de 200 ml), te ține suficient de mult un astfel de șampon, chiar dacă ai și părul mai lung. Face spumă suficient de multă și aceasta pătrunde bine cam peste tot printre firele de păr, dacă masezi cu insistență peste tot. Are un parfum delicat, specific, de altfel, cosmeticelor românești de la Farmec. Mie îmi place, fiind vorba, de fapt, de un tratament, din partea căruia te-ai aștepta la un miros mai puțin plăcut. Și tot pentru că e un produs tratament, trebuie să îl ții o vreme pe păr. Adică mai mult decât alte produse obișnuite. Eu îl aplic pe păr și apoi îl las acolo, timp în care mă ocup de restul corpului. 🙂 Apoi, revin și clătesc.

Merg în paralel și cu un șampon antimătreață potrivit scalpului meu (acum am o variantă Vichy Dercos – voi face curând un review și despre acesta), pe care îl aplic înaintea aplicării oricărui tratament de păr, pentru curățare obișnuită a părului, apoi aplic și acest șampon tratament anticădere de la Gerovital. Astfel, simt că obțin rezultate: spăl bine și scalpul și părul, și îi acord și firului de păr tratament în plus, ca să nu mai cadă. Folosesc acest tratament de maximum 2 ori pe săptămână. Ca să obțin rezultate, vă spun că trebuie folosit constant și cu îndârjire, cel puțin 2 luni la rând. 😀 Așadar, nu abandona după primele utilizări, dacă ai impresia că părul tot pică.  Apoi, ai grijă și ca părul tău să nu se obișnuiască cu el și apoi să se îngrașe în exces. De aceea, alternează folosirea lui și cu alte produse. Cum spuneam, o cauză a căderii părului poate fi și un scalp sensibil, descuamat, cu mătreață, care face ca firul de păr să se desprindă ușor din scalp. 🙁 De aceea, e ideal să tratezi cauza, să folosești, în paralel, ceva util și care să ofere clar rezultate pentru principala problemă: mătreața/scalpul deranjat. Apoi, ca să îi vii în plus cu ajutor, aplică-i un astfel de tratament anticădere.

Pe ambalaj, scrie așa: „Șamponați bine și  masați scalpul 2-3 minute, stimulând circulația pentru preluarea substanțelor active. După limpezire, aplicați Serul anticadere.” Da, serul anticădere Gerovital Plant este un produs care completează foarte bine acest șampon tratament și este foarte util dacă îl folosești în paralel cu acesta! Tot conform ambalajului, șamponul tratament Gerovital Plant oprește căderea excesivă a părului, fortifică rădăcina și activează creșterea părului.

Ce ingrediente conține șamponul tratament Anticădere Gerovital Plant?

Conform etichetei, acest șampon tratament pentru căderea excesivă a părului conține: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Butylene Glycol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Quaternium-22, Placental Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Propylene Glycol, Panthenol, Zinc PCA, Glucose, Ornithine, Niacinamide, Arginine, Pyridoxine, Glucosamine HCL, Citruline, Biotin, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Perfume, Methylchroloroisothiazolinone, Methylsothiasolinone, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Sorbic Acid.

Acidul sorbic și uleiurile știu clar că sunt foarte potrivite și indicate în tratarea acestei probleme a părului. Nu sunt informată în privința celorlalte, însă mă bazez pe știința Gerovital – un brand minune pentr cosmetica românească – chiar produc cosmetice eficiente de calitate și la prețuri foarte bune! 🙂 De altfel, tot de pe etichetă aflăm: „Complexele bioactive Procapil și Biocapigen acționează sinergic pentru eliminarea cauzelor care atrofiază rădăcina firului și inhibă formarea de noi foliculi piloși. Prin îmbunătățirea metabolismului celular se activează creșterea părului și se întărește și rădăcina firelor existente”.

ingrediente gerovital-sampon-anticadere

[button url=http://profitshare.ro/l/2298023 icon=comment-2]AICI găsești șamponul tratament Gerovital Plant la preț bun.[/button]

Cât de eficient este șamponul tratament Gerovital Plant anticădere?

Cum spuneam mai sus, folosit periodic și constant cel puțin 2 luni, acest tratament te ajută să îți recapeți podoaba capilară. Cu timpul, vei observa o reducere a căderii firelor de păr, pe care ești nevoită să le aduni constant cu aspiratorul. Eu am observat asta mai ales la curățenie; până să folosesc acest șampon, ajunsesem să înfund sacul sau tubul aspiratorului de la ghemotoacele de păr adunate prin casă. Așa că da, oferă rezultate în timp și vei vedea asta și prin casă. :)) Ce am mai observat e că are și efect regenerator, pe lângă faptul că fixează bine în scalp firele de păr pe care le ai, făcând să apară și pufuleți de păr noi constant. În plus, părul va crește și mai rapid, deci dacă îți dorești să crească părul tău mai repede, șamponul tratament Gerovital Plant Anticădere e o variantă foarte bună.

Ce nu face și să nu te aștepți să facă, este faptul că nu îți va rezolva alte probleme ale scalpului, precum mătreața, dermatita seboreică sau îngrășarea rapidă a părului. Sigur, depinde și de scalpul tău – ce-i drept, are ingrediente foarte benefice chiar și pentru astfel de probleme (din ce am citit și la alte șampoane pentru diverse cauze care au ingrediente comune cu acest șampon tratament), însă să nu uităm scopul său: e un tratament (!) pentru căderea părului. Și la acest lucru se pricepe foarte bine. Pentru celelalte probleme, caută ceva potrivit și tratează și cauza acestora. 😉 Mergi în paralel și cu alte șampoane. Pe mine nu m-a ajutat să scap și de mătreață, de exemplu. Cum v-am povestit și mai sus, pentru acest lucru, folosesc altceva potrivit scalpului meu.

Folosește Gerovital Plant șampon tratament anticădere de fiecare dată când observi că părul tău o ia razna și începe să cadă în exces (de regulă, în anotimpuri de tranziție: toamna, primăvara) și ține-te de el. Investește în câteva tuburi constant și folosește-l câteva luni la rând! Îți va salva astfel părul de la cădere! 🙂 Și, nu uita, dacă vrei un ajutor în plus, folosește în paralel și serul anticădere Gerovital Plant

Șamponul e incolor, are un aspect ușor vâscos, face suficientă spumă, așa că nu trebuie să aplici o cantitate foarte mare – depinde însă și de volumul și lungimea părului. Miroase plăcut și delicat.

sampon tratament anticadere gerovital plant review cu foto

[button url=http://profitshare.ro/l/2298023 icon=comment-2]AICI găsești Gerovital Plant șampon tratament anticădere![/button]

Concluzii

Dacă vrei ceva util strict pentru căderea părului, un șampon tratament care să completeze șamponul tău obișnuit și care, eventual, să aibă și efect regenerator, șamponul tratament anticădere Gerovital Plant ar putea fi o soluție foarte bună și convenabilă ca preț. În plus, ingredientele sale pot fi benefice și în lupta împotriva altor probleme, precum un scalp iritat sau cu dermatită seboreică. Ca raport calitate-preț, e cea mai bună soluție de pe piață. Mie mi-a plăcut ce a făcut și merită atenția. Folosit constant câteva luni, în paralel cu șamponul potrivit pentru tine, acest șampon tratament  rezultate vizibile. Cu o investiție minimă. Spre deosebire de tot felul de tratamente, fiole și pastile care, sincer, sunt atât de scumpe și, poate, cel mult, egalează efectele acestui șampon.

Mai multe despre căderea părului – cauze, soluții și tratamente -, am mai scris noi pe aici. Urmărește și sfaturile de acolo, poate te ajută să ajungi la tratamentul potrivit pentru tine în remedierea acestei probleme destul de neplăcute.