Cu siguranță îți vei dori să pui și tu mâna pe acest săpun cu cărbune de la Carbon Theory, care s-a vândut deja ca pâinea caldă peste tot în lume, încă de la lansare. Ce are atât de special? În primul rând, a fost conceput pentru lupta antiacnee.

Nu mai e un secret: izolarea are rezultate nebunești asupra pielii tale.

În timp ce mulți dintre noi am gândit acest timp al odihnei, expunerii reduse la soare și al lipsei machiajului ca pe o ecuație perfectă pentru ca pielea noastră să se refacă, alții s-au trezit exact cu rezultatul opus: piele sensibilă, iritată și plină de acnee.

Din fericire, speranțele nu sunt pierdute. 🙂

Ca trimis de un înger de sus, acest săpun de curățare miraculos, care s-a vândut ca pâinea caldă în lumea întreagă, rupând internetul în două, a ajuns și în Europa, cu disponibilitate de comandă și din România. 😉 Chiar la timp să ne salveze pielea. La propriu. 😉

Săpunul antiacnee cu cărbune 100% vegan Carbon Theory e doar din ingrediente naturale

Așa că vă introduc săpunul solid pentru curățare și control al coșurilor, copilul-minune al brandului britanic de beauty Carbon Theory. Săpunul 100% vegan și non-testat pe animale e o bucată de săpun negru solid, datorită ingredientului principal, cărbunele.

Carbon Theory are, așadar, ingrediente naturale premium, probate din punct de vedere dermatologic, pentru a preveni acneea, erupțiile cutanate și punctele negre, dar și pentru a păstra pielea curată, a o face să arate echilibrată și hidratată.

Lista sa de ingrediente vegane, super utile în lupta antiacnee, arată așa:

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water, Eau), Glycerin, Charcoal Powder, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Citrate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Chloride, Citric Acid.

ingrediente săpun solid antiacnee cu cărbune activ Carbon Theory

 

Săpunul cu cărbune activ îndepărtează blând bacteriile, toxinele și sebumul în exces care se depun adânc în piele, în timp ce uleiul de ceai verde, organic, funcționează ca un antiseptic natural, reducând inflamația și menținând, în același timp, o piele curată și sănătoasă.

Acționând în combinație cu untul de shea pentru a menține pielea hrănită și hidratată, agenții de acțiune din această bucată de săpun luptă împotriva coșurilor și a erupțiilor cutanate puternice, fără să fie atât de agresiv precum alte tratamente antiacnee.

Săpunul nu e grozav doar pentru pielea predispusă la acnee, ci e perfect inclusiv pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

Se utilizează de 2 ori pe zi – ideal dimineața și seara, ca un săpun solid obișnuit, cu apă călduță, aplicat peste față – se spală fața cu el timp de 30 de secunde, ocolind zona ochilor. Se clătește bine după.

Unde găsești online săpunul cu cărbune Carbon Theory

În Marea Britanie, Carbon Theory vinde în jur de 8000 de bucăți de săpun de curățare pe săptămână și pare că, în anumite țări din afara Europei, cererea pentru acest produs miraculos este atât de mare că abia fac față cu producția.

De la lansare, în unele locuri, produsul s-a dat atât de repede, mai ceva ca pâinea caldă. În 3 zile, stocul a fost epuizat în marile magazine din afară. Acest fapt dovedește eficiența produsului, precum și faptul că, în îngrijirea pielii, toată lumea e preocupată, mai nou, de când cu izolarea.

Chiar dacă, exact în acest moment, nu putem pune mâna pe produsul-minune în vânzări (și nu numai), de la Carbon Theory, situația nu e așa de critică.

săpun cu cărbune activ antiacnee Carbon Theory - cel mai bine vândut

Săpunul antiacnee Carbon Theory, atât de apreciat peste hotare, poate fi comandat chiar și în România, de pe site-ul britanic Beauty Bay. Într-adevăr, aștepți câteva zile după colet, dar merită. Alții îl așteaptă în țara lor luni de zile, ca să poată fi cumpărat sau măcar comandat online. 😉

Tu ai auzit de săpunul cu cărbune antiacnee Carbon Theory? L-ai testa(t)? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează cel mai mult pentru noi.