Sunt bune șervețelele demachiante? Dar șervețelele demachiante Elmiplant? Tu le-ai testat? Noi – da! Iată mai jos review-ul nostru cu foto și vezi cum ni s-au părut!

Unele persoane ar putea spune că nu e ok să te demachiezi cu șervețele demachiante – chiar o bună prietenă care a făcut cursuri de machiaj și profesează în domeniu m-a certat că fac asta. 🙂

Însă eu le folosesc constant în demachiere și sunt bine. 🙂

De ce aleg șervețele demachiante

Îmi plac șervețelele demachiante, în primul rând pentru că de la alte produse de demachiere, special concepute pentru asta, mi se irită ochii foarte tare, mă ustură și lăcrimează. Chiar și cu acelea pentru ochi sensibili.

Așa că încerc pe cât posibil să fac din demachiere un lucru plăcut, să nu mă chinuie în vreun fel. Aaaah, și rapid, să nu îmi ia mult timp, căci se știe că nu puține sunt momentele când am amâna demachierea pe cât de mult s-ar putea, atunci când suntem obosite. Iar eu am reușit performanța de a nu mă mai culca nedemachiată de ani de zile, cam de când utilizez șervețele demachiante. Sunt practice și ușor de folosit, rapid și fără probleme.

Iar dacă tot utilizez șervețele demachiante, nu uit să le combin neapărat în acest proces de curățare și cu un gel de curățare pentru ten, unul foarte bun – favoritul meu: Bioderma Sebium Nettoyant Purifiant de care v-am povestit deja. Am testat mai multe șervețele demachiante până acum, printre care și Nivea, chiar și Forever 21, luate din America (foarte tari, de altfel), dar fidelă am rămas tot șervețelelor demachiante Elmiplant, care își fac treaba de minune, inclusiv la nivel de ten, nu doar de ochi.

Prima dată am descoperit șervețelele demachiante Elmiplant cu extract de gutuie pentru ten normal / mixt și m-am îndrăgostit de ele și de aromă. De atunci, le-am folosit cam pe toate de la Elmiplant.

servetele demachiante elmiplant

[button url=//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=e617bbc13&redirect_to=https%253A//www.1001cosmetice.ro/produs/elmiplant-servetele-demachiante-ten-uscat–sensibil&st=art%20FR%20servetele%20demachiante target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe detalii[/button]

Cum sunt șervețelele demachiante Elmiplant

Elmiplant este o firmă de cosmetice la bază românească, acum cu produse cosmetice fabricate chiar și în Franța, dar disponibile pe piață la prețuri extrem de atractive. Mi se pare wow cum au ajuns niște cosmetice românești să fie co-branded cu ceva French – cel puțin așa îmi dă de înțeles. Și sunt atât de buuuuuune! Le ador, în general. Până acum, tot ce am testat, sub marca Elmiplant, e wow! De exemplu, gelul de curățare Bioten, de care v-am mai povestit deja, e produs tot de brandul Elmiplant.

De fapt, fiecare categorie de șervețele demachiante Elmiplant aparține câte unei game de produse cosmetice Elmiplant, unde sunt incluse creme de față, loțiuni tonice pentru ten, geluri de curățare. Astfel, cele pe care le-am folosit eu prima dată, atunci când le-am descoperit, cu extract de gutuie, fac parte dintr-o gamă mai amplă de cosmetice pentru ten Elmiplant. Între timp, am luat și loțiunea tonică revigorantă Elmiplant cu extract de gutuie, dar și gelul de curățare pentru ten normal/mixt din aceeași gamă, cu extract de gutuie. O să le fac și lor un review și revin soon cu păreri.

servetele demachiante Elmiplant cu extract de rodie pentru piele terna si deshidratata

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=e617bbc13&redirect_to=https%253A//www.1001cosmetice.ro/produs/elmiplant-servetele-demachiante-ten-uscat–sensibil&st=art%20FR%20servetele%20demachiante target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe [/button]

Pe mine m-au convins până acum toate șervețelele demachiante Elmiplant, indiferent de categorie. Și am testat cam tot timpul ceva diferit, inclusiv pe cele pentru ten sensibil ori șervețelele demachiante micelare. Toate sunt bune, blânde cu ochii și pielea și, totodată, curăță foarte bine. Ultima oară am folosit șervețelele demachiante Elmiplant cu extract de rodie pentru piele ternă / deshidratată. Și acestea sunt fabricate în Franța.

Vezi și în foto că a reușit să ia stratul bun de fond de ten Însă, după cum spuneam, combin mereu totul, indifrent de ce șervețele aleg pentru demachiere, cu gelul de curățare Bioderma. Asta înseamnă o demachiere adevărată pentru ten.

șervețele demachiante Elmiplant review și păreri după testare cu foto

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=e617bbc13&redirect_to=https%253A//www.1001cosmetice.ro/produs/elmiplant-servetele-demachiante-ten-uscat–sensibil&st=art%20FR%20servetele%20demachiante target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe detalii[/button]

Este o reală plăcere să folosesc șervețelele demachiante Elmiplant: mă demachiez rapid (nu am mai avut niciun fel de seară în care să mă culc machiată de când le folosesc), curăță frumos pielea și ochii mei sensibili, fără să-i irite, miroase fenomenal (mai ales varianta cu extract de gutuie) și au devenit parte din rutina mea zilnică. În plus, chiar au beneficii potrivite după fiecare ten, în funcție de gamă. Curăță delicat pielea și nu doar de machiaj: uneori, le folosesc și pe zona decolteului și a gâtului, nu doar pentru ten și ochi. Chiar și pe umeri mă mai șterg cu ele.

Ca ingrediente, șervețelele demachiante Elmiplant conțin (ultimele pe care le-am testat, cu extract de rodie, de exemplu):

apă, glicerină, palmitat de etylexil, ceteareth-11, gliceril stearat, PEG-7 gliceril cocoate, polysorbate-20, ceteareth-10, cetearyl alcool, cetyl palmiyate, uleiuri naturale din plante și fructe în funcție de gamă, citrat de cocopoliglucoză disodică, panthenol, fructoză, uree, tocoferil acetat, extracte naturale de plante și fructe – în funcție de gamă; maltoză, trehaloză, lactat de sodiu, sodiu PCA, alantoină, glucoză, hialuronat de sodiu, parfum, suc din frunză de aloe, etil-hexil-glicerină, pentilen glicol, acid citric, cloridă de sodiu, disodium EDTA, hidroxid de sodiu, fenoxi-etanol, biguanidă de poliamino-propil, sorbat de potasiu.

Aceste ingrediente variază în funcție de gama din care fac parte: au extracte naturale diverse, după specificul fiecărei game, potrivit pentru tipuri de ten diferite. Deși au în compoziție și ingrediente care nu-s printre cele mai naturale sau care sună mai chimic, să știi că sunt foarte blânde cu pielea, iar extractele naturale chiar fac diferența.

șervețele demachiante Elmiplant textură

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=e617bbc13&redirect_to=https%253A//www.1001cosmetice.ro/produs/elmiplant-servetele-demachiante-ten-uscat–sensibil&st=art%20FR%20servetele%20demachiante target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe detalii[/button]

Ca preț, șervețelele demachiante Elmiplant sunt foarte convenabile, un pachet de 25 de șervețele variind de la 8 lei până la puțin peste 10 lei, de regulă (vezi aici prețul actual). Un preț foarte bun, așadar. Iar șervețelele sunt practice, ușor de luat oriunde, chiar și când pleci în călătorii, fără să ocupe inutil spațiu în bagaj. Unde mai pui că așa nu mai sari deloc peste demachiere. Mai ales că cele cu extract de gutuie au o aromă delicioasă. 🙂 Cred că sunt preferatele mele, dacă e să spun așa. Deși toate cele încercate mi-au plăcut până acum.