Cu aproximativ 1.000.000 de romani care poarta numele de Andrei, Andreea, Andreia, Andra sunt ferm convinsa ca multi cautati cadouri.

Va fac cateva sugestii pentru frumoasele Andreea si voi continua cu sugestii pentru Andrei. Avand in vedere ca e o zi onomastica, bugetul alocat cadoului nu va fi foarte mare, asa ca sugestiile mele vor fi medium – low cost 🙂

Pentru doamnele si domnisoarele pasionate de machiaj puteti incerca produse de machiaj. Incercati un ruj frumos sau un rimel. Acestea sunt 2 din produsele obligatorii din geanta unei doamne 🙂

collage ruj

La ruj incearca mereu culori naturale…sau daca prietena ta poarta ruj rosu incearca si unu rosu . La rimel mereu mereu luati negru. Puteti incerca si cu un creion sau o mini trusa de farduri.

deborahhitech armocromia    press presentation COSMETICS1

Sau puteti incerca pachetele cadou. Avand in vedere ca Sarbatorile sunt aproape toate companiile de cosmetice au propus spre vanzare diverse pachete.

cutie-caractere res_b6e20365649c294d64a74784fb94879b

Fie ca sunt pachete pentru ingrijire ten sau pachete cu produse pentru ochi, sunt binevenite si au preturi bune. Un plus este ambalajul, cutii frumos decorate ce fac cadoul mai voluminos. In general toate pachetele au 2 produse din care unu este cadou, astfel pretul pachetului este accesibil si mai mic decat pretul intreg.

La capitolul cadouri de tip imbracaminte sau incaltaminte, aici conteaza mult si bugetul pe care-l ai. Mai degraba cumpara accesorii de genul o esarfa fina , un fular, niste ochelari sau poate o curea. Poti cumpara si bijuterii. Foarte frumoase sunt cele de care am vorbit aici si care au preturi accesibile.

Pentru baietii/barbatii nostri mi se pare ca gama de cadouri e mai limitata. Putem merge pe cel mai sigur cadou si anume un set de lame de ras cu rezerve si cu o borseta cadou sau cel cu spuma de ras si lama. Mai sunt si pachete cu aftershave si spuma de ras. Dupa cum ziceam sunt cam limitate. Puteti sa-i luati o ceara de par sau gel pentru par, mai ales ca se poarta frezele ce sfideaza gravitatia.

cutie-caractere

Un cadou frumos si cu low budget poate fi o caciula sau o curea…mai ales ca iarna este atat de aproape. Sau manusi sau un fular.

res_0acf580a98d6005a3facd035ebff6086res_0d331b1c64751d110763dc530cde1fbe

Daca sunt pasionati de jocuri, playstation si wii poti sa-i iei un joc. Sau daca-i plac filmele ii poti lua filmul lui favorit. Daca e pasionat de gadgeturi ii poti lua huse pentru ele.  Din domeniul electronice si pc poti incerca un mp3 player( mai ales daca alearga sau merge la sala ) sau un memory stick .

Ce pot sa va mai spun, decat spor la cumparaturi? 🙂