Te-ai blocat în inspirație când vine vorba de părul tău vara asta? Știm, vara e și destul de dificil să îl menții coafat perfect și lejer chiar și pe caniculă. Așa că părul tău are nevoie de o îngrijire specială în noul sezon, iar cei de la GHD ne sar în ajutor. I-am iscodit puțin și iată ce sfaturi de hair-styling ne oferă vara asta.

Oricum, nu ești singura căreia i-ar prinde bine vara asta niște sfaturi și un ghid în ce privește îngrijirea părului.

Cu noile stiluri în defilare curând și cu instrumentele preferate (și potrivite!), care devin din ce în ce tot mai high-tech, nu este niciodată ușor să știi de unde să începi.

Din fericire pentru tine, am cercetat puțin treaba la câțiva „guru” de lungă durată ai părului, GHD, pentru a vedea care sunt sfaturile lor preferate privind coafurile de vară din toate timpurile.

Indiferent dacă te dai în vânt după stiluri liniștite din anii ’90 sau după o textură explozivă din anii ’70 ori vrei trucuri de styling vechi, de încredere, am tot ce ai nevoie de la cei mai buni stiliști din domeniu, pentru a străluci din fiecare rădăcină. 😀 Cu volum sporit, în afară și înainte, bineînțeles!

1. Care este aspectul de păr lejer preferat de GHD pentru vară?

Lookul preferat de GHD pentru vară este textura părului fără efort/tip „effortless”.

2. Cum obținem cele mai bune coafuri de nuntă vara asta?

Accesoriile sunt întotdeauna o opțiune grozavă! De asemenea, celor de la GHD le-ar plăcea să-ți schimbe cleștele cu o baghetă magică precum Tight Curls Thin Wand de la GHD, pentru a da o textură uimitoare părului și a-ți schimba complet aspectul!

3. Celebrările și petrecerile sunt legea vara asta. Care sunt stilurile preferate de coafuri ale GHD pentru ocazii speciale vara asta?

Părul prins în partea de sus este întotdeauna o alegere excelentă pentru evenimentele speciale de zi, iar pentru o tranziție la un eveniment de seară, o coadă tip „pony tail” texturată este întotdeauna preferată!

Unplugged Cordless Styler este cel mai bun instrument pentru completarea oricărui stil, pentru a fi pregătită pentru orice ocazie specială.

4. Putem crea lookuri ad-hoc de festival, pe repede-înainte, vara asta?

ghd Unplugged este un nou instrument fantastic care a schimbat totul! Cu tehnologia sa cu două zone, acest aparat de utilizat în viteză și în mișcare, când te grăbești cel mai tare, îți poate oferi rezultate de salon, oriunde te-ai afla.

Îți poți coafa și împrospăta părul din mers și este perfect pentru festivaluri!

5. Care e placa de păr ghd preferată pentru a crea coafuri cu păr creț sau cu onduleuri, mai ales în valuri / tip „beach waves”?

Platinum+ este întotdeauna instrumentul preferat al hair-stiliștilor. Poți crea o gamă atât de largă de lookuri versatile și este atât de ușor de utilizat.

Acest produs este excelent pentru cineva care investește în părul său și își dorește ghd cu cea mai bună tehnologie de predicție tip ultra-zonă. Indiferent de tipul tău de păr, cât de mari sunt secțiunile tale de păr pentru coafat sau șuvițele sau cât de repede te coafezi, vei obține un rezultat perfect de fiecare dată. 😉

Schimbarea direcției, unghiului și a vitezei în care utilizezi stylerul te ajută să creezi diferite tipuri de bucle. De asemenea, contează cât de mare este secțiunea de lucru a părului – cu cât o șuviță este mai mică și subțire, cu atât obții mai multă formă!

6. Pot cei cu coafuri scurte să-și creeze acasă stiluri demne de salon?

Toată gama ghd poate fi folosită și pe coafuri scurte – chiar există și ghd Mini sau Unplugged pentru acestea, care sunt uimitoare pentru coafarea tunsurilor și tăieturilor de tip pixie.

Poți chiar să obții acel look perfect de salon, dacă îți usuci părul cu ghd Helios.

7. Vedem o mulțime de stiluri inspirate din anii 70 chiar acum. Cum creăm acasă lookuri de genul doar cu uscare sau cu funcția cu suflare cu volum maxim a uscătorului?

Instrumentele și produsele potrivite sunt cheia! Folosește ghd Rise Professional Hot Brush împreună cu ghd Pick Me Up Root Lift Spray pentru o textură „suflată” / coafură obținută din uscător. Dacă preferi să utilizezi un uscător de păr, Helios și Body Goals Total Volume Foam sunt un cuplu puternic!

Pentru o textură maximă, gândește-te la volum de la început până la sfârșit. De asemenea, poți folosi Pick Me Up Root Lift Spray pe părul ud; face minuni atunci când este uscat cu o perie ceramică mărimea 2 și cu Helios.

Dacă simți că mai degrabă te lupți cu aceste instrumente propuse mai sus, peria caldă profesională Rise este ca o baghetă magică.

8. Am văzut, de asemenea, o mulțime de stiluri din anii 90 care au apărut în ultima vreme; cum putem încerca unele dintre aceste tendințe?

Dacă nu ești sigur cum să obții aspectul dorit, tutorialele online sunt uimitoare și de mare ajutor! Instrumentele și produsele potrivite vor ajuta, de asemenea, pentru stilurile elegante.

De exemplu, fixativul Perfect Ending Final Fix și folosirea periei Oval Dressing Brush sunt cheia!

9. Care sunt cele mai tari tendințe de păr în acest moment și ce sperați să vedeți mai mult din această vară?

„Hair up” / Părul prins în sus este noua soluție pentru toate ocaziile! Ne place aspectul curat, care este perfect pentru plajă și la piscină!

Sperăm să vedem și mai multe accesorii de înfrumusețare a părului. Ne place cât de creative devin tendințele în stilizarea părului și vrem să vedem mai multe în direcția asta!

10. Cum ne putem pregăti părul pentru a-i oferi cea mai bună longevitate și finisaj?

Produsul și tehnica sunt cheia.

Uscați întotdeauna produsele în păr și apoi aplicați din nou spray-eri din produse ca Bodyguard Heat Protect Spray sau Curly Ever After Curl Hold Spray, înainte de a utiliza unelte cu aer cald sau fierbinte.

11. Care sunt greșelile comune pe care le folosesc oamenii când vine vorba de coafarea părului?

Nu folosesc produsele corecte de coafare și de protecție împotriva căldurii, pentru a pregăti părul înainte de a începe coafarea.

12. De la șuvițe groase, crețe, la păr mai subțire, mătăsos, cum aranjăm diferite texturi de păr?

Conștientizarea diferitelor texturi și de ce anume avem nevoie pentru fiecare tip de păr ne poate ajuta!

Pentru părul mai gros și creț, produsele mai hidratante fac coafarea mult mai ușoară, în timp ce părul mai fin poate avea nevoie de mai multe produse de susținere și fixare.

13. De care produs sunteți cel mai încântați să-l lansați în acest sezon?

Bagheta pentru onduleuri subțiri Tight Curls a fost instrumentul pe care îl așteptam cel mai mult! Varietatea de look-uri pe care le poți crea cu ajutorul ei este uimitoare.

14. Care sunt stilurile voastre preferate pentru a crea lookuri cu noua voastră colecție de pasteluri?

Ne place să creăm o coafură din uscare cu volum cu Helios și valuri texturate cu gama de modele de pasteluri!

Utilizează Tight Curls Thin Wand, răsucește-l în direcții alternative. Finalizează cu spray-ul Curly Ever After Hold Spray și peria Oval Dressing Brush.

Saturează părul cu spuma pentru volum total Body Goals și stratifică cu spray-ul Pick Me Up Root Lift.

Apoi, usucă cu colecția Helios ID și cu peria cu peri naturali mărimea 2 Natural Bristle Brush, înainte de a utiliza peria îngustă Narrow Dressing Brush în jurul liniei părului și de a termina pe loc cu fixativul Perfect Ending Final Fix.

Asigură marginile cu fixativul Perfect Ending Final Fix și periază cu Shiny Ever After Final Shine Spray pe împletituri.

Sursa foto principală: Unsplash/Oladimeji Odunsi

Sursă interviu: Feelunique.com/The Lounge