Vrei să știi cum îți stă cu o anumită tunsoare, astfel încât să nu ajungi să-ți pară rău că te-ai tuns? Există soluție și în acest sens! Iată mai jos câteva detalii despre un simulator virtual de tunsori online și unde îl găsești!

Cu siguranta de multe ori te intrebi inainte daca merita sau nu sa iti faci o tunsoare noua, daca vei arata bine sau nu, sau daca noul machiaj iti va sta bine.

Am gasit zilele trecute un simulator virtual de tunsori si de machiaje, tot ce trebuie sa faci este incarci poza ta si cu setarile din simulator poti sa faci diferite setari, incepand de la culoarea parului si pana la tipurile de tunsori. Astfel poti sa alegi extrem de repede ce model de tunsoare ti se potriveste sau nu.

In plus, simulatorul de tunsori te lasa inclusiv sa salvezi tunsoarea, sa faci comparatii inainte si dupa ba chiar si sa iti modifici fata. Ma gandesc ca aceasta ultima optiune este pentru cei care doresc sa faca o operatie estetica si vor sa vada daca le va sta bine sau nu.

Pentru a testa acest simulator este de ajuns sa intri pe aceasta pagina si sa incarci o poza cu tine. Ulterior isi va face extrem de bine treaba simulatorul, va ajusta noua freza direct pentru tine 🙂

simulator tunsoare
simulator virtual tunsoare

Si AICI mai gasesti un simulator virtual online mai interactiv de incercare de diverse lookuri.

Poti sa incerci inclusiv tunsori care au consacrat tot felul de vedete: Rihanna, Cameron Diaz si altele.

Trebuie spus ca simulatorul este gratuit, nu trebuie sa iti faci nici macar cont! Iar totul este realizat direct online si pe urma poti sa dai share pe facebook la tunsoare sau sa dai print si sa mergi la coafor direct cu felul in care doresti sa arati.

Dacă ai luat hotărârea să te tunzi acasă singur(ă) și să îți filezi părul, citește și materialul nostru despre cum să îți filezi părul acasă.