Solotica sunt lentile de contact colorate și cu un look atât de natural că au ajuns cele mai căutate în lume și purtate chiar și la Hollywood! Ei bine, pregătește-te, căci ele se găsesc acum și în România. Wow! Iată mai multe detalii mai jos. 😉

Știu că ai admirat mereu privirile actorilor și actrițelor din filme și din reclame. Cu toții cred că am invidiat ochii vreunuia, la un moment dat. Că aveau ei ceva aparte în ochi, că nuanțele ochilor lor păreau prea frumoase ca să fie adevărate, dar prea naturale ca să fie… fake.

În parte, uneori, aveam dreptate: în unele filme, unii aveau lentile colorate, pentru intensificarea culorii ochilor ori intensitatea privirii. Sau pentru efecte speciale. Alteori, era vorba de culoarea naturală, într-adevăr, însă cu ceva efecte speciale peste.

Solotica – lentilele de contact colorate cu aspect natural, purtate de vedetele de la Hollywood

Or, ca să obții acel look natural al ochilor și, în final, al privirii, îți trebuie, la nevoie, niște lentile de contact colorate cu adevărat cu aspect natural. Care să te pună de-a dreptul pe gânduri: or fi ochii ei/lui; o purta lentile de contact?

În același timp, aceste lentile de contact ar putea să pară că au o culoare atât de ireală care să te facă să crezi că da, sunt de ochi reali, dar, parcă, totuși, sunt fantezist de frumoși. Well, nu prea știu cum să explic asta, dar cam senzația aceasta mi-au lăsat-o lentilele de contact colorate Solotica, când le-am văzut prima oară.

Apoi, am aflat că este vorba de un nou brand de lentile de contact, lansate de curând în România și pe care le vei găsi numai în această optică online – pentru că ei sunt cei care tocmai le-au adus pentru prima oară la noi. 🙂

Și mai mult, Solotica reprezintă brandul de lentile de contact cel mai căutat din lume și, în plus, cel mai purtat de către vedetele de la Hollywood. So… nu doar că arată bine, dar sunt și foarte apreciate printre actorii pe care îi admiri și de ai căror ochi te întrebai dacă or fi sau nu reali.

lentile-de-contact-colorate

Prețul de lansare în România al celor mai căutate lentile de contact colorate din lume – Solotica

 Lentilele de contact colorate Solotica, acum pentru prima oară și în România, sunt de calitate premium și vin într-o varietate de nuanțe de culori naturale: verde, albastru, albastru-verzui, căprui, gri și alte culori mai… fanteziste, numai bune pentru efecte speciale.

Prețul lor este însă pe măsura calității, comparativ cu alte branduri de lentile de contact colorate comercializate până acum la noi: prețurile lentilelor de contact Solotica sunt cuprinse așadar între 220 lei – lentile de contact lunare / pentru 30 de purtări și 425 lei – lentile de contact anuale / pentru 365 de zile (verifica aici oferta actualizata).

Totuși, analizând după toate avantajele, prețul de intrare pe piață este destul de convenabil.

 

Ce fel de lentile de contact sunt Solotica

Momentan, lentilele de contact colorate Solotica sunt disponibile doar în varianta fără dioptrii, pentru uz strict cosmetic. Ele sunt perfecte pentru cei care vor cu adevărat o schimbare dramatică în ceea ce privește culoarea ochilor.

Chiar și ochii de culoare închisă vor fi acoperiți perfect și uniform de aceste lentile de contact cosmetice, spre a obține rezultate cu totul uimitoare. Pot fi purtate zilnic sau ocazional, însumând în total timpul destinat purtării.

Sunt deosebit de confortabile, așa că, utilizate cu soluție de întreținere  a lentilelor și cu alte produse de îngrijire a ochilor potrivite, vor fi cele mai îndrăgite lentile de contact pe care le-ai purtat.
Pot fi purtate de către oricine, femeie sau bărbat.

Încearcă-le și tu și te vei convinge! Intră în rândul vedetelor de la Hollywood și poartă lentilele de contact colorate Solotica cele mai căutate și purtate lentile cosmetice din lume!

(Revenim cu un review cât de curând…) 🙂

UPDATE: După cum am promis, am revenit cu un review după purtarea de lentile de contact colorate Solotica – chiar două nuanțe testate pe ochi căprui spre verde. Minunate!

Între timp, află că lentilele de contact colorate ca la Hollywood Solotica se găsesc acum și în varianta de lentile cosmetice cu dioptrii, în foarte multe nuanțe superbe. Vis!