Soluția de curățare și întreținere a lentilelor de contact Gelone de la brandul italian Soleko este disponibilă la pachet economic de 3 flacoane a câte 360 ml, fiind foarte convenabilă ca preț. Iată mai jos un review util cu fotografii ale produsului, ca să te convingi și de beneficiile multiple ale acestei soluții!

De fiecare dată când îmi comand lentilele de contact preferate Top Vue Monthly, am grijă să adaug în coș soluția de îngrijire necesară pentru întreținerea, păstrarea și curățarea lor.

De obicei, nu acord o foarte mare importanță acestui tip de soluție – toate variantele, sincer, mi se par la fel, trebuie să-și facă treaba de bază, însă am totuși grijă să fie una bine cotată și la un preț convenabil.

Căci mi s-a întâmplat să iau una din dm, un no name și din cauza ei să mi se încețoșeze privirea, pentru că era mai degrabă, ca textură, ca o soluție de lubrifiere și mai puțin apoasă și cristalină precum o soluție obișnuită de întreținere a lentilelor de contact.

Soluția pentru lentile Gelone este foarte convenabilă ca preț în pachetul economic de 3 flacoane a câte 360 ml

Bun, așa că am ajuns să am totuși grijă, așadar, să-mi iau pachetul economic de mai multe flacoane de soluție de lentile, de fiecare dată la un preț mult mai bun, atunci când îmi comand lentilele de contact.

Pentru că, deși nu acord o foarte mare importanță brandului de soluție de întreținere și curățare a lentilelor, o folosesc foarte mult. Pur și simplu sunt maniacă, să curăț cât mai des și cât mai bine lentilele cu această apă, până să le pun din nou pe ochi.

Se întâmplă în ultima vreme să fie mai tot timpul la promoție pachete de câte 3 flacoane (de obicei) de soluție de lentile Gelone a câte 360 ml, atunci când îmi comand lentilele de contact preferate. Așa că îmi fac stoc mereu, căci, v-am spus, folosesc multă deodată, din mania de igienă.

Am tot folosit această soluție de întreținere a lentilelor așadar, așa că iau mai mereu pachetul de câte 3 soluții Gelone. Și, în ciuda numelui, e ca apa, foarte ok, n-are absolut nicio legătură cu textura de gel.

Cum este soluția pentru curățare și întreținere a lentilelor de contact Gelone?

Soluția pentru curățarea lentilelor și întreținerea lentilelor de contact Gelone este potrivită pentru lentile moi și din hidrogel-silicon, inclusiv pentru cele cosmetice colorate.

Gelone asigură confort sporit în purtarea lentilelor, previne infecțiile, ajută la vindecarea rănilor din jurul ochilor, fiind, după cum îl descrie producătorul, utilizat și în operații estetice.

Este disponibilă și în flacoane de 100 ml. Aparține brandului italian Soleko, specializat în lentile și produse auxiliare lentilelor de contact. Are o valabilitate de minimum 24 de luni și e valabilă 3 luni după deschidere.

Conține hialuronat de sodiu, este foarte lejeră și plăcută, umectând destul de bine ochiul, nu doar lentilele. Eu o folosesc adesea și când am ochii iritați de la stat prea mult în fața calculatorului, de pildă, ca soluție perfectă de lubrifiere a ochilor și de hidratare. Asigură astfel și curățarea optimă a ochilor, dezinfectându-i.

Păstrează lentilele în această soluție în recipientul lor adecvat.

Schimbă periodic acel recipient și, dacă ai stocat lentilele în soluția Gelone mai mult de 7 zile, producătorul recomandă să clătești suportul și lentilele cu soluție proaspătă din flacon înainte de a le aplica pe ochi și apoi, tot în soluție proaspătă, să le păstrezi din nou până la următoarea purtare și clătire / schimbare de soluție.

Pentru o dezinfectare completă și potrivită, lentilele trebuie să fie stocate în soluția Gelone minimum 4 ore până la o nouă purtare.

Soluția pentru lentile Gelone curăță bine ochii, lentilele, nu irită ochii, iar prețul este foarte bun, mai ales în varianta de pachet economic de 3 flacoane a câte 360 ml.

Este foarte bine cotată, votată și cu un număr mare de recenzii foarte bune online.

La fel de convenabilă și benefică, cu multiple utilizări, este și soluția pentru curățarea și păstrarea lentilelor Solo Care Aqua.