Pentru acele zile grele când ai nevoie ca să-ți fie ridicat moralul cu ceva simpatic sau pentru zile de leneveală, pur și simplu, pentru a-ți reîncărca bateriile, e cazul să mizezi pe o pereche de șosete simpatice cu animăluțe.

Uneori, este suficient să ai o pereche de șosete ca să îți animi toată ziua. Iar dacă acestea au model simpatic cu animăluțe distractive, nu ai cum să nu își aduci, chiar și preț de câteva clipe, niște zâmbete sănătoase.

Poartă astfel de șosete amuzante cu animăluțe când ai o zi grea, ești mai jos cu moralul sau pur și simplu vrei o zi de leneveală, fără nicio grijă!

Eu una sunt fericită cu astfel de șosete distractive, descoperite în acest magazin online de care vă povesteam aici. Tot aici am descoperit o grămadă de șosete cu modele simpatice cu animăluțe.

șosete groase cu imprimeuri simpatice sau romantice

Confortul unor șosete cu animăluțe simpatice

Pe lângă că redau buna dispoziție și plăcerea de a savura, cu piciorușele îmbrăcate în ceva confortabil, o cafeluță sau o ciocolată caldă, în pat, în zilele de leneveală maximă, simpaticele șosete cu figurine de animăluțe, în ipostaze distractive, vor amuza și pe cei alături de care alegi să petreci ziua.

șosete cu animăluțe distractive_model văcuță simpatică

În plus, sunt tricotate fin din bumbac moale și confortabil, călduros, în strat destul de solid și gros, dens. Sunt și destul de lungi, ajung până pe gambă.

Ele sunt și asimetrice, ceea ce le face și mai simpatice, cu detalii în tematica animăluțelor șosetelor.

Ce modele de șosete cu animăluțe găsești online?

Păi cam pe orice gust și pe placul oricărui om care iubește animăluțele și distracția.

La cea mai simplă căutare, vei descoperi șosete colorate amuzante cu modele de animăluțe simpatice – unele au chiar și mesaje. De la pisici, câini, văcuțe până la șoricei și arici, iepurași, ursuleți koala, panda, oițe, nu ai cum să nu zâmbești puțin descoperindu-le, dar purtându-le!

Eu nici nu pot alege, toate mi se par incredibil de drăgălașe și numai bune de purtat într-o zi cozy, de lenevit acasă. Cu toate acestea, mă bucur deja de aceste văcuțe mult.

șosete drăguțe cu animăluțe distractive_model șoricel cu brânză

Apoi, trebuie să știi că multe modele, mai ales cele care nu-s prea roz :D, sunt unisex, pot fi purtate și de către bărbați.

Prețul unor șosete cu model de animăluțe distractive

Fiind net calitative și plusând pe partea creativă, astfel de șosete cu model animăluțe distractive variate, variază ca preț între 10 și 40 lei (vezi aici prețul actual), dar le poți prinde și la reducere, în zilele cu evenimente importante de oferte.

În plus, ele merită pentru moodul plăcut pe care ți-l conferă, precum și pentru a putea fi oferite cadou, de sărbători sau la orice ocazie în care vrei să faci cuiva un cadou funny, amuzant.

șosete cu animăluțe distractive_model văcuță

Iar dacă iubești animăluțele, ai acasă cel puțin unul, cu siguranță te vor încânta și binedispune chiar, într-o zi de leneveală petrecută alături de prietenul tău necuvântător.

Ele sunt produse de brandul Nanushki, producător de origine poloneză ce dispune de colecții încântătoare atât pentru femei, bărbați, cât și pentru copii. Cu ciorapii de la Nanushki vei putea oricând să faci o diferență si să completezi într-un stil unic o ținută, chiar dacă aparent acestor piese vestimentare nu li se acordă o importanță deosebită.

șosete drăguțe cu animăluțe distractive_model văcuță simpatică

Overall, mie mi se par o idee grozavă și de distracție și bună dispoziție, mai ales într-o zi când vreau să stau tolănită în pat, să mă bucur de-o carte, alături de animăluțele mele și cei dragi.

Tu ce părere ai? Ce modele de șosete cu animăluțe simpatice ai vrea să porți? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii părerea ta. Contează cel mai mult. 😉