Picături pentru purtători de lentile de contact sub formă de spray de hidratare & calmare Laim Moisture: review cu foto după testare! Vezi cum mi s-a părut!

Cum port aproape zilnic lentile de contact și stau mai mereu cu nasul în ecrane, în special în calculator, iar acele picături de hidratare tip „lacrimi false” sunt ba incomod de pus în ochi oriunde, ba uit adesea să le folosesc, ba îmi strică machiajul, m-am orientat după ceva ce poate nu doar hidrata și calma ochii obosiți și/sau „dublați” de lentile de contact, dar îi și revigorează și nu le îndepărtează machiajul: spray-ul cu soluție de hidratare a ochilor LAIM Moisture!

Un spray pentru ochi la flacon micuț de 15 ml, practic și ușor de folosit, dar foarte eficient și destul de economic, care mă ține cam 2-3 luni folosit aproape zilnic. Dat fiind prețul (verifică aici prețul actual), acest spray pentru calmarea ochilor – cu lentile de contact sau fără! – chiar e o afacere bună!

Spray pentru hidratarea și calmarea ochilor Laim Moisture: benefic nu doar pentru cei care poartă lentile de contact

L-am luat de test întâi, să văd ce poate, atunci când mi-am comandat lentilele preferate – Top Vue Monthly, și n-am mai renunțat la el de atunci. Am revenit cu comanda, mi-am mai luat câteva, să fie! Spray-ul face cu siguranță purtarea lentilelor mult mai confortabilă.

I-am dat și soțului, care tot cu nasul în calculatoare stă all day long, dar și tatălui meu, care are probleme cu ochii de când mă știu. Ambii au fost foarte încântați de această soluție pentru calmarea ochilor sub formă de spray! Ei nu folosesc lentile de contact, dar au ochii roșii și iritați adesea, iar acest spray i-a ajutat foarte mult! Așadar, da, ajută, nu e doar pentru cei care poartă lentile.

picături pentru ochi pentru hidratare sub formă de spary Laim Moisture review cu foto

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=41350ad36&redirect_to=https%253A//www.xlentile.ro/laim-moisture-spray-15-ml&st=FR%20spray%20Laim target=blank icon=heart-2]Vezi detalii[/button]

Spray-ul pentru hidratarea ochilor Laim Moisture este astfel un produs x in 1 (dintre preferatele mele), întrucât nu doar hidratează ochii cu lentile de contact – știi deja, dacă porți lentile de contact, că e musai să îți hidratezi ochii, pentru că au tendința de a se usca și irita. Acest spray pentru ochi este benefic și dacă ai ochi roșii, chiar dacă nu porți lentile de contact de regulă, dar și în anumite probleme ale ochilor (conjunctivită, iritații, oboseală, uscăciune ș.a.).

De asemenea, ce am observat la acest spray de hidratare și calmare a ochilor este că, deși e destinat umezirii ochilor obosiți și uscați, nu doar că nu îndepărtează machiajul ochilor, dar îl și fixează mai bine! Great – bravo, amice! 😀 Singura condiție e să pulverizezi cu spray de la o distanță de vreo 20 de cm de ochi. ȘI, desigur, dacă produsele tale de machiaj sunt waterproof, poți aplica și mai de aproape. De altfel, nu ți-aș recomanda să te machiezi foarte intens însă și să aplici acest spray – înseamnă suprasolicitare, nu uita că nu e făcut în primul rând pentru a fixa machiajul, ci e doar un efect  cu care am observat că vine la pachet, în cazul meu cel puțin!

În plus, acest spray pentru ochi are și efect de răcorire, mai ales în zilele de vară foarte călduroase și caniculare chiar – eu l-am luat și pe plajă, pentru că mi se iritaseră ochii de la mare și soare și i-a calmat foarte bine! Are pentru ochi cam același efect pe care îl are apa termală pentru față!

De ce merită un spray de ochi pentru hidratare și calmare Laim Moisture?

Dincolo de beneficiile aduse pentru sănătatea ochilor noștri de care îți spuneam și mai sus, acest spray de calmare și hidratare a ochilor Laim Care Moisture este foarte practic și ușor de folosit, întrucât e mai ușor să te dai cu spray pe ochi decât să-ți pui niște picături dintr-un flacon. Este perfect de folosit de către cei care nu sunt obișnuiți să își pună singuri picături în ochi ori nu suportă ideea. Ba chiar se poate utiliza ușor chiar și dacă ți-a mai rămas doar puțin din produs pe fundul sticluței.

spray pentru ochi cu lentile de contact lime care moisture review

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=41350ad36&redirect_to=https%253A//www.xlentile.ro/laim-moisture-spray-15-ml&st=FR%20spray%20Laim target=blank icon=heart-2]Vezi detalii [/button]

Spray-ul pentru ochi Laim Moisture este foarte ușor de luat după tine în orice geantă, în poșeta de zi sau când călătorești. E un flacon cu căpăcel de doar 15 ml, încape în orice buzunăraș și îl poți utiliza absolut oricând și oriunde, fără să atragi priviri dubioase ca atunci când îți picuri niște picături oftalmice în ochi. Doar niște pufuri și gata!

Are o valabilitate de minimum 16 luni, dar crede-mă că nu rezistă atât, în sensul că îl vei consuma mult mai repede – eu îl folosesc destul de des, aproape zilnic, cel puțin o dată pe zi și nu poate să mă țină chiar atâtea luni. Spray-ul pentru hidratarea ochilor este conceput pe bază de hialuronat de sodiu, lipozomi și extract de mușețel, care oferă o lubrifiere optimă a ochilor.

Ce spune producătorul despre acest spray de hidratare și calmare pentru ochi Laim Moisture?

Producătorul acestei soluții pentru ochi este SCHALCON S.p.A. și afirmă următoarele despre picăturile pentru ochi sub formă de spray Laim Moisture:

  • Stabilizează lacrimarea în exces.

  • Susține lubrifierea ochilor și a pleoapelor.

  • Generează un confort susținut pe toată durata purtării.

  • Acest produs este destinat tuturor purtătorilor de lentile de contact moi: din hidrogel sau silicon-hidrogel.

  • De asemenea, mai poate fi folosit pentru tratarea sindromului de ochi uscat și ca lubrifiant atunci când aparatul lacrimar nu produce suficiente lacrimi, pentru umezirea naturală a ochiului.

  • Conține hialuronat de sodiu și un parfum subtil de musețel.

Tehnica de aplicare modernă

Pulverizarea spray-ului Laim Moisture se face pe ochii închiși. Dacă aveți lentile de contact pe ochi, închideți ochii și pulverizați de la o distanță de 10 cm.

Dacă aveți aplicate produse de make-up, care nu sunt rezistente la apă, pulverizarea se face de la o distanță de 20 de cm. Substanța activă conținută -lipozomi- va pătrunde în ochi, prin pleoapele închise.

Folosire extinsă

Datorită tehnologiei revoluționare cu pulverizator cu filtru antibacterian spray-ul poate fi folosit după deschidere până la expirarea valabilității produsului. Laim Moisture Spray durează de până la 3,5 ori mai mult decât alte produse similare competitive.

spray pentru ochi roșii și iritați sau obosiți Laim Moisture review

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=41350ad36&redirect_to=https%253A//www.xlentile.ro/laim-moisture-spray-15-ml&st=FR%20spray%20Laim target=blank icon=heart-2]Vezi detalii[/button]

Concluziile mele după folosirea acestui spray pentru ochi Laim Moisture

Pentru mine, acest spray de ochi pentru hidratare și calmare, pentru lubrifierea ochilor care poartă lentile de contact și nu numai, este o soluție perfectă – e practic, e foarte revigorant și calmant și oferă o stare de confort și prospețime ochilor tăi pentru mult timp.

Starea de bine pe care o simt datorită acestui spray se menține timp îndelungat, motiv pentru care voi folosi cu plăcere în continuare acest spray de ochi. Am mai utilizat și soluție de întreținere a lentilelor de contact Laim Care, de la același producător, și am fost mulțumită, așa că nici acest spray de ochi se pare că nu mă dezamăgește.

Fiind și practic și economic (mă ține un flacon de 15 mlcâteva luni bune), putând fi folosit de către oricine, nu neapărat de către purtători de lentile de contact! Apreciez și faptul că, deși se laudă că nu ia machiajul waterproof, eu l-am folosit și pe machiaj obișnuit (bine, nu foarte intens) și a lăsat make up-ul ochilor la locul lui. 🙂

Poate pare și este mai scump decât niște picături de hidratare a ochilor obișnuite (nu mai scump însă decât unele soluții pentru ochi tip „lacrimi false”), dar, crede-mă, pentru ce oferă, într-un flacon aparent micuț, spray-ul de ochi pentru hidratare și calmare Laim Moisture este wow și face ca prețul să fie chiar unul rezonabil (vezi aici prețul actual). Îl recomand cu mare drag!