Spuma detoxifiantă pentru ten și piele este un produs de curățare care se bazează pe ingrediente pur naturale, benefice pielii, ca apa termală sau argila.

Auzim tot mai des de detoxifiere, de eliminarea toxinelor din organism, care, să nu neglijăm, se manifestă și la nivelul pielii, în special al tenului nostru. Însă poți face detoxifiere pentru piele nu doar prin regim alimentar și dietă. O metodă care ajută este perierea uscată a pielii.

O altă metodă de O altă metodă de detoxifiere a  pielii constă în produse cosmetice și dermatocosmetice pentru ten și piele cu ingrediente cu rol de eliminare a toxinelor de la nivelul pielii. De pildă, cosmeticele care folosesc ca materie primă apa termală sunt foarte potrivite pentru un ten sensibil, agresat, deoarece aceasta are proprietăți detoxifiante. La fel și textura de spumă a produselor de curățare, pentru că sunt aerate și protejează tenul într-un mod blând de factorii nocivi precum noxele, de pildă.

Ce e o spumă detoxifiantă?

Dacă pui cap la cap aceste două caracteristici (textura de spumă pentru ten a unor produse, cu proprietățile detoxifiante ale apei termale), obții un produs aproape ideal care va curăța tenul, se va clăti ușor și va avea rol de detoxifiere a suprafață – pentru ceea ce ratăm printr-o cură de detoxifiere în plan alimentar.

S-ar putea să îți pară nouă noțiunea de spumă detoxifiantă, însă ea există de mult, chiar de la sfârșitul anilor 90. O vei regăsi în special în rândul cosmeticelor bio, naturale, în special.

Spuma detoxifiantă pentru ten și / sau piele este un produs de curățare care se bazează pe ingrediente pur naturale, foarte benefice pielii, ca apa termală, nămolul, cărbunele sau argila.

Și, mai important, există spume detoxifiante atât pentru ten, cât și pentru corp, pentru piele în general. De asemenea, există produse cosmetice tip spumă detoxifiantă pentru bărbați, pentru îngrijirea tenului lor, cu alte nevoi adesea.

Nu uita, pentru detoxifierea organismului este necesară și reducerea stresului, așa că învață să introduci și câteva momente de relaxare în rutina ta de îngrijire! 😉