Au cucerit lumea modei și inimile influencerilor din întreaga lume. Intrigă și inspiră toți iubitorii de materiale de înaltă calitate, croială perfectă și forme evidente. Moda scandinavă captivează prin simplitatea și rafinamentul său, dar și prin flerul feeric și modern. În oferta retailerilor de fashion găsești acum mărci daneze de cult, pe care chiar merită să le urmărești.

Branduri scandinave precum ROTATE, Remain, Samsøe & Samsøe, Rains, Gestuz, Brigitte Herskind și Notes Du Nord au început să răsară și prin moda de la noi. Ele sunt definitorii pentru stilul de modă nordic; mai mult, sunt daneze și oferă o mostră din modul „hygge” de a trăi.

ROTATE: un simbol danez

ROTATE este unul dintre acele branduri care a exploatat puterea rețelelor sociale pentru a ajunge în top și se bucură de o popularitate impresionantă.

rochie brand scandinav ROTATE

Rochiile mini roz (sau în alte culori) și negre ale brandului, cu mâneci bufante și nasturi acoperiți cu aceeași țesătură, au devenit deja iconice. De asemenea, brandul este disponibil și la noi, pe MODIVO, unde câștigă popularitate în rândul clienților care îi apreciază designul nestandardizat și cu caracter.

Hainele ROTATE sunt menite să fie ceea ce influencerii au visat întotdeauna să poarte. 😉

Samsøe & Samsøe – chintesența spiritului scandinav

Cu o amprentă a moștenirii scandinave, Samsøe Samsøe are o estetică ce combină utilitatea stilului de stradă din Copenhaga cu spiritul scandinav prin excelență.

brandul scandinav Samsoe & Samsoe minimalist

Colecțiile brandului transcend tendințele, bazându-se pe faimoasa tradiție daneză în materie de design, pentru a crea o modă minimalistă, accesibilă și convenabilă.

Colecțiile Samsøe & Samsøe includ rochii vaporoase, cu o croială largă, bluze supradimensionate în culori pastelate și pantaloni cu croială largă.

Rains – pentru zile ploioase și nu numai

Un brand internațional respectat, cu o gamă premium de îmbrăcăminte de ploaie, după cum îi sugerează și numele, Rains combină utilitatea și funcționalitatea cu cele mai noi tendințe.

brand danez de modă funcțională Rains

În plus față de hainele outdoor impermeabile, Rains oferă o linie de genți și accesorii impermeabile. Fiecare colecție a brandului își propune să onoreze și să sfideze percepțiile tradiționale ale articolelor de ploaie.

Brandul demonstrează că până și vremea înnorată este o bună ocazie de a-ți etala stilul.

Remain: ceva aparte, pentru influenceri

Originar din Copenhaga, brandul Remain este o combinație de elemente clasice atemporale și piese moderne de designer. Cele mai populare articole din fiecare colecție sunt rochiile.

haine de la brandul danez Remain

Designerii de la Remain au reușit să coasă la perfecție îmbrăcăminte outdoor uimitoare. Datorită acestui fapt, femeile din întreaga lume s-au îndrăgostit de stilul scandinav al brandului.

Gestuz – avangardă scandinavă

Descoperirea de sine și a propriului drum este o misiune care l-a ghidat pe fondatorul brandului Gestuz încă de la începuturile sale. Estetica brandului este în primul rând o combinație îndrăzneață și puternică de rock’n’roll curajos cu feminitate și subtilitate.

haine de la brandul danez Gestuz

În oferta Gestuz de la MODIVO găsești costume supradimensionate, rochii mini cu mâneci bufante sau jachete de piele pentru orice ocazie.

Birgitte Herskind – din inima Copenhagăi

Minimalism, simplitate și dezinvoltură neforțată. Designerul este mereu inspirat de Copenhaga, de energia, estetica, arhitectura și stilul de viață al acestui oraș.

haine de la brandul danez Birgitte Herskind

Toate aceste influențe se regăsesc în modelele brandului. Birgitte Herskind combină minimalismul cu rafinamentul, clasicul cu modernul, formele brute cu finisaje subtile.

Notes du Nord, un brand pentru femei excepționale

De la haine elegante până la casual, toate pentru femeile care îndrăznesc să fie „altfel”, de la rochii cu mâneci bufante și volane la seturi de tricotaje minimaliste.

haine de la brandul scandinav Notes du Nord

Misiunea Notes du Nord este ca hainele sale perfect croite să ofere putere femeilor și să le facă să se simtă mai încrezătoare oriunde ar merge. Semnul distinctiv al mărcii sunt florile, un motiv care se regăsește atât pe haine, cât și în designul magazinelor.

Gama extinsă de mărci scandinave ROTATE, Remain, Samsøe & Samsøe, Rains, Gestuz, Brigitte Herskind și Notes Du Nord poate fi găsită la MODIVO printre sute de mii de produse de calitate superioară.