Pietricelele și strasurile în păr îi dau energie personajului principal.

În zilele noastre, cel puțin jumătate dintre cele mai populare tendințe de frumusețe provin din videoclipurile virale TikTok. Bineînțeles, nu toate trec dincolo de ecranele noastre și ajung în lumea reală (cum ar fi atunci când oamenii desenau pe pungile de sub ochi :D), dar, din când în când, observăm o tendință care ne face să tresărim de entuziasm.

Și, chiar acum, totul este despre pietre „prețioase” pentru păr sau strasuri care le imită.

Această estetică Y2K implică atașarea pietrelor prețioase pe păr – fie manual, folosind lipici pentru gene (sau un adeziv la fel de blând), fie folosind un dispozitiv de ștanțare a părului cu pietre prețioase, așa cum a devenit popular tot pe TikTok.

Hashtagul #hairgems are în prezent aproape 50 de milioane de căutări pe platformă și este ușor de înțeles de ce. Deși acesta nu este neapărat un look de zi cu zi, adăugarea de strasuri și cristale în păr este cu siguranță o modalitate distractivă de a-ți stiliza părul la evenimente speciale. (Gândiți-vă la festivaluri de muzică, petreceri pe acoperiș și ieșiri de burlăcițe.)

Poți rămâne la mono-bijuterii pentru un aspect uniform sau poți mixa și potrivi mai multe, pentru și mai multă distracție. Altfel, este o… prostie – și numai în cel mai bun mod. 🙂

Mai jos, iată câteva dintre lookurile noastre preferate de bijuterie de păr tip pietre strălucitoare sau strasuri „picurate” cu stil prin podoaba capilară.

Păr întins prins la spate cu cristale

Alicia Keys știe întotdeauna cum să ofere o privire și exact asta a făcut la Gala Met 2021. Cocul ei jos a fost creat de stilistul celebru Nai’vasha și va fi pe panourile noastre de inspirație pentru totdeauna. 🙂

Iată mai jos un clip de Get Ready With Me al artistei exact pentru acest look de la Met Gala 21.

Conectarea cristalelor între păr și ochi

În timp ce un look cu cristale față-păr ar putea deveni cu ușurință copleșitor, stilistul australian Ben Martin a păstrat aspectul curat și simplu, folosind pietre prețioase de culoare neutră care se potriveau cu cele aplicate pe pleoapa modelului său.

În plus, stilul slicked-back îl ajută să mențină o senzație de echilibru.

Coc „orbitor” cu cristale presărate

Hairstylistul celebrităților, Ursula Stephen, a creat acest look plin de „bijuterii” în păr, pentru seara lui Letita Wright la ceremonia de decernare a premiilor Academiei / Academy Award Ceremony, ediția din 2019.

Marginile părului „îmbrăcate” elegant cu pietricele strălucitoare

Între colțuri, părți în zig-zag, se află și pietre prețioase în păr – totul despre acest aspect este perfecțiune.

Cristale și pietricele pe păr ondulat tip beach waves

Hairstylistul celebrităților Justine Marjan a creat acest look boho-chic pentru podium, dar funcționează perfect și pentru viața de zi cu zi.

Sau poate vrei onduleuri elegante, mult mai bine definite. Cu perle picurate prin ele, ca mai jos. Arată diafan, ca de zână:

Tu ce părere ai de aceste lookuri? Ai încerca un astfel de „decor” al părului la ocazii speciale? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. Chiar sunt curioasă. 🙂

Sursa foto principală: Unsplash/Jennifer Marquez