De când am aflat că port sutien în mărimea greșită, mi-am înlocuit toată lenjeria din mers. Și la fel ca și pentru garderoba mea, tind spre mai mult minimalism și achiziționarea de piese de lenjerie intimă confortabile, care pot fi purtate cu toate tipurile de îmbrăcăminte.

Dimineata, nu mai vreau să îmi fac griji ce sutien să port la ținuta mea de zi. Dar de astăzi am terminat cu sutienele care mă strâng și îmi lasă urme inestetice pe piele la sfârșitul zilei. Acum vreau să port materiale moi, în croieli comode și discrete pe sub haine, fără a sacrifica estetica. Și ce e mai bun pentru asta decât sutienul „invizibil”?

În primul rând, optez în principal pentru culori neutre: negru și nude/natural. Așa că, dimineața, cu un top închis la culoare, scot sutienul negru, iar cu o ținută lejeră, deschisă ca nuanță, aleg sutienul „invizibil” în nuanța naturală.

De ce să ai un sutien „invizibil”?

Pe lângă faptul că sunt perfecte pe sub bluzele (semi)transparente, îmi place cum se combină sutienele „invizibile” în general, pe sub orice haine, pentru că mi se par un tip mai elegant de lenjerie.

sutien invizibil alb

În ceea ce privește liniile, prefer push-up-urile ca o „căptușeală” ușoară și în formă de triunghiuri. Și mai presus de toate, de când am descoperit că există linii push-up fără sârmă și balene, nu mai caut altceva, nici nu mai vreau să aud de sârmă. 🙂

Pur și simplu cutele sunt întărite fără cusături și sârme, prin materialul principal din care e realizat sutienul – ca o spumă fină, moale, cu memorie, dar destul de puternică încât să susțină sânii, împreună cu bretelele bine reglate înainte.

Te asigur că, prin nuanțele neutre, croiul și materialul fin, moale, din spumă confortabilă, care se mulează frumos pe sâni de abia o simți, susținând totuși cu bretelele reglabile, acest tip de sutien este o adevărată revoluție pentru mine.

sutien invizibil negru

Totodată, acest model combină confortul, feminitatea și discreția (nu se vede deloc pe sub haine, nicio linie sau urmă). Ce aș putea vrea mai mult?

Dacă nu cunoști încă acest concept, te invit să-l încerci. În plus, pentru a afla care croiuri ți se potrivesc cel mai bine, nu pot decât să te sfătuiesc să-ți încerci sutienele, cu haine deasupra.

sutien invizibil fără balene dar cu cusături_nude
Sutien nude „culoarea pielii”, fără balene și sârme, cu cusături

Apropo, există și modele de sutien pe care le descriu drept „all-terrain”, în special cele care oferă mai multe posturi și bretele detașabile. Pot fi purtate cu orice top: fără bretele, cu bluze cu umerii căzuți, ori cu spatele gol sau asimetrice etc.

Cum urăsc bretelele care ies dintr-un top, înainte nu cumpăram haine cu umeri dezvăluiți. Dar acum că există sutiene „invizibile”, crede-mă că nu mă mai lipsesc de ele. Este atât de feminin un umăr ușor gol…

Cum alegi sutienul „invizibil”?

Cunoașterea mărimii este, de asemenea, foarte importantă. Sincer, asta schimbă totul. De exemplu, dacă te gândești să alegi un 90B, dar descoperi că nu îți „umpli” cupa, încearcă un 85C. S-ar putea să fii surprinsă, mai ales în privința unui sutien „invizibil”. 😉

sutien invizibil nude fără balene

Culorile neutre pentru un sutien „invizibil” sunt un mare plus și te salvează în atâtea situații de „eu ce port azi?”. Merg cu orice bluză și nu trebuie să faci vreun compromis, pentru că… sutienul nu te ajută din punct de vedere culoare. Ia-ți cel puțin un sutien „invizibil” într-una din fiecare din culorile neutre.

Și, în sfârșit, vorbim și despre material. Din nou, nu vreau să știu prea multe materiale la nivel de sutiene. Vreau confort și moliciune. Iar astăzi poți găsi sutiene netede din microfibră care sunt foarte confortabil de purtat. 🙂

sutien ivoriu fără balene și sârme

Sutienul „invizibil” poate fi asortat de minune cu chiloții „invizibili”, a căror urmă nu se zărește prin haine.

Dar tu, preferi lenjeria intimă „invizibilă” sau cu dantelă sofisticată? Îmi vei spune că unul nu îl împiedică pe celălalt în niciun outfit, dar sunt foarte curioasă să-ți aflu părerea în secțiunea de comentarii din josul paginii.

Mai ales că, uite, eu cu prietenele mele nu suntem toate de aceeași părere. Unii iubesc detaliile și culorile drăguțe, în timp ce alții trăim într-o simplitate totală. 🙂