Se poartă șuvițele de culoare blond-argintiu pe păr șaten și chiar brunet. Ce părere ai? Te atrage acest trend? Uite cum le poți obține și tu, dar și cum le întreții.

Sigur ai visat cel puțin o dată că poți să fii o prințesă, dar pentru astfel de lucruri nu e suficient doar machiajul pentru a întoarce toate privirile. Părul tău merită la fel de multă atenție.

Apoi, văzând noile tendințe de coafuri, vei spune fără vreo ezitare ,,Nici vorbă!”. Dar, în momentul în care stai pe scaunul unui salon, îți spui că ai nevoie de o schimbare. Lasă-ți părul să se bucure de aceste schimbări!

Șuvițe blonde-argintii pe părul șaten?

Să spunem că gri-argintiul și maroul murdar s-au căsătorit și au avut un copil, cam așa arată blond-argintiul.

Sigur ți-ai petrecut foarte mult timp pe telefon în căutarea nuanțelor perfecte pentru părul tău.

Colorarea părului a mers atât de departe, acest lucru devenind o prelungire a vieții noastre (cel puțin, la mai mult de doar câteva persoane), iar tendința de „păr ca de gheață” este în prezent foarte căutată. Despre asta e vorba, de fapt, în blond-argintiu.

Dar tu poți începe treptat, cu șuvițe blonde-argintii pe păr șaten, dacă îți e teamă să treci direct la o așa schimbare majoră a părului tău și să îl decolorezi complet dintr-o dată. 🙂

șuvițe blonde-argintii pe păr șaten sau brunet_sugestii

,,De ce, de ce este în top chiar acum așa ceva?” Pentru că e o nuanță ireală, pare fantastică, de poveste.

Luând în considerare faptul că aceste culori par nenaturale, părul tău nu se poate baza pur și simplu pe rutina obișnuită de îngrijire, folosind șampon și balsam. Orice păr de unicorn vine cu o mare responsabilitate de a-l menține așa.

Cine poate să arate bine cu șuvițe blonde-argintii?

Astfel de șuvițe arată frumos cu cele mai multe tonuri de piele, și este o nuanță „tare“, care se potrivește tuturor femeilor de toate vârstele! Mai mult decât atât, nu este doar o culoare pentru primăvară sau iarnă.

Și este un look foarte dramatic pentru persoanele cu ochi căprui sau albaștri. Alege acest look cool și renunță la clasicul blond închis.

Dacă ai părul șaten deschis sau un șaten mediu sau blond închis, vei găsi această tranziție ca fiind una favorabilă. Pentru unele persoane, este nevoie de timp pentru a se obișnui cu noua culoare a părului, mai ales, dacă este prima dată când îl vopsesc.

Există diverse tehnici de aplicare pentru a realiza aceste șuvițe. Dar, dacă ți-e frică de rezultat, începe cu accente subtile blonde argintii pe părul tău.

Șuvițe blonde sau șuvițe mai închise la culoare?

Ce modalitate mai bună de a face o schimbare în viața ta decât aceea de a-i oferi părului tău un nou aspect?

Șuvițele mai închise la culoare arată destul de bine cu orice ton de piele, iar șuvițele blonde arată bine cu un tenul palid. De asemenea, spre deosebire de cele închise, este nevoie de o îngrijire zilnică pentru a-l proteja și a nu-l lăsa să se usuce.

Dar se pot amesteca două culori? Da, cu ajutorul unui hair stylist. Poți începe cu un maro ombre.

șuvițele blond-argintii pe păr brunet sau șaten_trendy în acest moment

Sfat important pentru brunete: Atunci când optezi pentru șuvițe, folosește tonere violet o dată pe săptămână.

Același lucru este valabil pentru orice fir de păr tratat cu vopsea: asigură-te că îți păstrezi pletele hidratate, folosind măști și balsam. Mai mult decât atât, este de asemenea important să alegi produse care se potrivesc cu tipul tău de păr.

Ceva mat sau ceva glossy?

Toată lumea are o opinie personală despre propriul păr, așa că, nu ezita să te exprimi! În mod natural, vopsit sau nu, mulți sunt cuceriți de părul neted, lucios. Cu toate acestea, unele persoane îl vor matifiat, fără luciu.

Deși șuvițele înseamnă matifiere, ele absorb lumina, ceea ce face culoarea de ansamblu să arate mai închisă. Contează să ai acest lucru în minte atunci când îți planifici look-ul.

♥♥♥

Acum chiar ai niște sugestii trendy și megainteresante pentru schimbarea de look în sezonul care urmează.

Tu ce părere ai? Te atrag aceste șuvițe blond-argintii pe păr șaten? Le-ai încerca? Scrie-ne opinia ta în comentarii, în josul paginii. Părerea ta contează foarte mult pentru noi. 😉

Surse foto: Pixabay / Pexels / Moose Photos; Vinicius Wiesehofer; Garon Piceli;Ivandrei Pretorius; Designecologist; Yan M. S.; Anderson Miranda