Sezonul nou de vară, încă în contextul pandemiei, se anunță subtil, delicat, natural, dar elegant. Se preconizează că vor fi la modă culorile soft, pastelurile și albul strălucitor, inclusiv în ce privește tendințele de încălțăminte pentru sezon cald.

Însă din sezonul de vară al acestui an nu lipsesc nici nuanțe Color Bomb, tonuri puternice precum galben și roșu, dar și nuanțe ce induc liniște, precum oliv și  bej. 

Buuun, avem tendințele în materie de culori, însă care sunt modelele de încălțăminte în care merită cu adevărat să investim ca să ne completeze ținutele colorate? Avem răspunsul mai jos.

Am selectat pentru tine din noua colecție Deichmann 5 tendințe mix & match de încălțăminte potrivită la ținute trendy, de care să te îndrăgostești.

Bocancii înflorați de primăvară și rochia-cămașă într-o culoare primăvăratică

Chiar și vara, bocancii ușori, precum bocancii cool cu șnur, au un factor mare de stil, mai ales când îi combini cu o rochie-cămașă maxi din denim sau, oricum, una colorată în culori primăvăratice, pline de viață.

Bocancii negri înflorați sunt o alegere sigură și suficient de versatilă pentru a-și găsi loc în garderoba ta în fiecare sezon – de ce nu și vara?

Fusta-pantaloni multicoloră și sandale cu platforme tip wedges în stil hippie, boem

Dacă alegi o pereche de wedges cu platforme și aspect macrame, oriental, cu o latură ușor vintage, care au revenit acum în trend, poartă-le cu o fustă-pantaloni multicoloră.

Acesta este cel mai confortabil mod de a purta tocuri sau platforme înalte, vara. Alege o variantă albă cu platformă din împletitură, parțial colorată și stilizează cu fuste-pantaloni multicolore. Influența hippie nu a arătat niciodată atât de cool!

Flip-flops cu separator pentru degete și rochii din in

Papucii tip flip-flops cu separator pentru degete strigă din toate direcțiile că e vară. Și combinați cu rochii de in în culori soft, sunt perfecți pentru o vacanță pe litoral.

O pereche sau două? E greu să te decizi, așa că de ce să nu le iei pe amândouă? 😉

Confortul oferit prin purtarea de șlapi cu separator pentru degete sunt ca o vacanță pentru picioarele tale. Alege variantele cu talpă din plută și cu îmbinări cool de culori în stilul batik, care fac piciorul să pară suplu, și poartă-le cu rochii midii de in, în culori ce amintesc de un lan de grâu însorit.

Sandalele cu tocuri și blugii lejeri

Pe tocuri, fiți gata, START pentru un nou sezon denim! De vară. O pereche de jeans lejeri, tăiați neglijent la nivelul gleznei și cu un șnur în talie reprezintă hitul acestei veri.

Se potrivesc de minune cu sandalele cu tocuri – tip bloc, tip pâlnie, precum și cele cu curele înguste și late.

sandale cu toc gros tip block_ tendințe de vară_cum le porți

În top trenduri sunt poziționate sandalele de tip chunky, cu talpă masivă XL, care sunt un fashion-statement chiar și pe negru.

Rochiile maxi și mocasinii

Sau mocasinii și rochiile maxi. Asigură-te că le ai în noul sezon, indiferent de ordine. 😉

Portocaliu este noul negru, se pare, iar o pereche de mocasini din piele colour block sunt perfecți pentru pielea bronzată și rochiile lungi de vară. Sunt o alternativă feminină, inspirată de anii ’60, pentru celebrii sneakers, pe care trebuie să o avem în vedere și în următoarele sezoane. Mai ales că plusează la confort.

Smart Shopping și încălțăminte cât cuprinzi cu ochii … așa se întâmplă la Deichmann, care face ca fiecare inimă să bată mai repede! Cele mai în vogă noutăți pentru moda acestui sezon de primăvară-vară le găsești la un raport senzațional preț-calitate, la Deichmann.