Tinuta casual cu blugi, geaca de piele tip sacou, cizme lungi peste genunchi a la serena van der Woodsen din Gosiip Girl episodul pilot.

Multe dintre noi ne-am uitat la Gossip Girl și ne mai uităm în mare parte și pentru ținutele cu care se îmbrăcau personajele preferate, unele memorabile și întru totul deosebite. Acum ceva vreme vă povesteam că am reluat vizionarea serialului și vă prezentam prima ținută în care apare Blair Waldorf în episodul pilot. Azi mă gândeam că e rândul Serenei van der Woodsen, să prezentăm și ținute de-ale ei. În episodul pilot, apare în tren, apoi în gară, la reîntoarcerea acasă de la internat, unde e zărită de una din „spioanele” Gossip Girl și de către Dan, veșnic îndrăgostit de ea. Cum e îmbrăcată? Simplu și cu bun gust, într-o ținută casual cu blugi de culoare închisă, cizme și o geacă tip sacou de piele maro camel, peste o bluză cu dungi alb-negru mulată. Un outfit care nu se demodează nicicând și care se potrivește în foarte multe împrejurări, de la școală până la ieșirile în oraș cu prietenii. E și destul de simplu de reconstituit. Ia să vedem!

Piesa centrală, care aduce un plus de stil și completează întregul outfit este acea jachetă tip sacou cu nasturi din piele de culoare maro camel. O astfel de geacă din piele naturală cu nasturi, tip sacou, dar maro mai închis, am găsit . Bluză albă cu dungi negre e. Și cizmele peste genunchi, tip călărie, din piele întoarsă maro-închis sunt o piesă de rezistență faină, ușor de recombinat în atât de multe alte ținute. Poți alege să-ți faci unele pe comandă acest model, în culoarea cizmelor Serenei sau orice altă variantă și culoare dorești tu. Ca blugi, alege unii drepți sau skinny, bleumarin închis, cât mai simpli – ai o varietate mare de modele, de la diferite branduri, aici. Acesoriile precum geanta maro-închis simplă, eșarfa scurtă galben-muștar și cureaua maro-închis sunt ușor de găsit, fiind piese simple și, astfel ușor de recombinat în alte outfituri. De altfel, cam toate piesele din acest outfit sunt versatile și le poți combina mai departe în atâtea alte ținute. Și, în general, stilul Serenei se bazează pe haine care sunt ușor de îmbinat în alte stiluri și ținute. Așa că în acest sens o poți lua drept model.

tinuta casual serena van der woodsen geaca piele maro, bluza dungi alb-negru, blusgi simpli si cizme peste genunchi

Fii pe fază! Urmează să mai prezentăm și să încercăm să reconstituim și alte ținute ale altor personaje stilate și mult iubite din Gossip Girl! dacă tot am reluat vizionarea sa… 🙂