Știi acel look lejer și aparent neglijent, dar inteligent, de primăvară? Implică o cămașă albă musai și acea pereche de pantaloni salvatori și de care nu ai cum să te plictisești: blugii.

Ador ținutele care implică piese de bază, simple, dar în care toate, laolaltă, devin foarte stilate și aparte, originale, specifice ție. Șii ce zic, nu?

Așa sunt majoritatea ținutelor de primăvară / de anotimp de tranziție, și așa o văd și pe aceasta, de azi. Confortabilă, simplă, dar totuși sofisticată.

Bănuiesc că o pereche de blugi simpli ai deja în garderobă. Eu m-am lăsat inspirată de o pereche de jeansi dad fit acum, de pildă. La fel, o cămașă albă, uzuală, la fel de simplă.

Și, de aici, mai departe, începe partea fun și interesantă, care face tot farmecul ținutei.

cum creezi o ținută de primăvară simplă dar sofisticată - piese de bază

Asigură-te că mai ai alături un trenci negru, simplu, dar mega-util și salvator pe timp de vreme ploioasă, capricioasă, cum e, de regulă, în sezoanele de tranziție. Să țină și de cald pe timp de vânt. Să te protejeze până când vremea frumoasă își intră în drepturi.

Eu îți propun această versiune de trenci negru Red Valentino, pentru că, pe lângă simplitate și materialul ușor lucios și impermeabil, ai parte și de o latură mai feminină: croiul cloș, evazat și de lungime midi, în partea inferioară. Simplu și totuși delicat și feminin, ca design final.

Apoi, pentru că întreaga ținută trimite înspre o zonă neutră, androgină, e cazul să începi să intervii și cu latura feminină a ținutei.

Alege să îți pui în picioare o pereche de pantofi stiletto cu detalii fine, elegante și aparte, feminine și sofisticate. Cum ar fi niște funde sau noduri cum au pantofii stiletto din piele întoarsă din selecția mea. Asortează-i cu trenciul și alege-i tot în versiunea de negru.

Apoi, pentru că frumusețea și eleganță stau adesea în detalii, asortează o pereche de cercei negri cu franjuri, tip ciucurei, la întregul ansamblu, și o poșetă neagră simplă, din piele moale, fină, într-o formă geometrică, dreptunghiulară, cât mai minimalistă, cum e această poșetă simplă Calvin Klein.

Eu cred că o ținută nu e gata până nu e întregită de un parfum pe măsură, unul simplu, cât mai basic și el, dar aparte și fascinant, complex, tocmai prin naturalețea lui.

Iar Jo Malone London deține toate aceste atribute, indiferent ce gamă de parfum preferi, pe ce ingredient natural te bazezi. Oricum, indiferent ce vei alege, trebuie să știi că parfumurile Jo Malone London pot fi combinate între ele și, astfel, îți poți crea un parfum al tău, cu note personale, în acordurile pe care le preferi.

Tu ce spui? Îți place o astfel de ținută? Ai purta-o? Scrie-mi în secțiunea de comentarii. Părerea ta contează cel mai mult pentru noi.