Haine și piese simple pentru o ținută office unisex: cum să porți haine masculine la un outfit de birou simplu sau în ținute androgine și la un stil unisex.

Nu mai este un secret și nici ceva nou. De câțiva ani, se poartă stilul „masculin” sau, uneori, cunoscut sub eticheta de stil „unisex”, iar pantalonii largi, cu pense, stau la baza acestui stil. Poartă-i cu o jachetă în carouri (sau cu imprimeu tip „tweed”) și pulovere în culorile pământului.

Ca femeie, e un avantaj deosebit să profiți de un astfel de trend, pentru că astfel de haine „masculine” sunt mult mai comode și inspiră mai multă naturalețe. Iar feminitatea ta le vor face mult mai atractive. Încearcă-le și tu!

Pantaloni simpli negri casual-eleganți

Pantalonii casual negri se încadrează foarte bine stilului masculin. Sunt comozi, cu o croială și un material ușor de combinat în mai multe ținute și, în același, suficient de eleganți pentru a-i purta la ținute office.

 

pantaloni office negri

Mult mai interesanți și masculini sunt pantalonii negri de la Dolce & Gabbana, cu dungi verticale, drepți, cu pense și dungi drepte, acum la reducere.

Pulovere în nuanțe pământii pentru un stil unisex

Puloverele gri, fără guler, se încadrează perfect în acest stil, mai androgin.

Tricotat, cu mâneci destul de  lungi și finisaje pe margini, un pulover precum cel de mai jos e călduros și e deja o piesă „clasică” în dulapul oricărei femei.

În plus, griul inspiră maturitate.

Cămașă albă, simplă, cu revere ascuțite

La puloverul de mai sus încearcă să porți o cămașă albă, simplă, pentru un look și mai masculin.

Îți recomand cămașa aceasta albă, variantă clasică, cu închidere cu nasturi și revere ascuțite. Cu o compoziție de bumbac și spandex, care o face să se muleze perfect pe bust, această cămașă este ideală pentru ținute unisex, de inspirație masculină.

Jachetă în stil bomber, masculin

Încearcă jacheta scurtă, în carouri, „Blanco”, croită în stil masculin, de la Marcille Grey. Cu buzunare și fermoare metalice, din 100 % bumbac, jacheta e la un preț de outlet acum.

Croiul bomber și carourile în culori pământii o fac numai bună pentru ținute androgine. O poți purta chiar și la pantalonii negri mai casual sau office de mai sus, cu niște botine.

Se îmbină totul de minune.

Pantofi cu calapod bărbătesc Oxford style unisex

La o astfel de ținută masculină nu poți să încalți decât niște ghete tot… masculine.

Din piele întoarsă, cu șiret și vârf rotund, aceste ghete au un toc de 3 cm, cusătură în contrast și o înălțime de 10 cm.

Exteriorul și interiorul sunt din piele naturală, iar talpa din înlocuitor. Calapodul e ca de pantofi bărbătești, foarte plăcuți.

Descoperă și alții aici

Ca bijuterie, la o astfel de ținută, îți recomand să atașezi una care să îți fie și utilă, un ceas unisex, simplu, pe lanț, de pus la gât.

Cu cadran negru, cifre romane, din bronz antichizat, în stil vintage, acest ceas te ajută să fii mereu la timp. Și cu o astfel de ținută comodă, nu ai cum altfel!

Ceasul are un diametru de 40 x 31 mm, nu are capac și vine cu o baterie încorporată.

Piesele acestea merg de minune combinate în ținute office cu un look androgin, la birou, dar și în outfituri mai casual-elegante. Sunt niște „clasice”, nu se vor demoda prea curând, așa că mizează pe ele.