Ținută Office alb și negru cu cămașă albă, pantaloni jeanși albi, sacou negru, botine și curea maro, bijuterii aurii.

Sunt zile în care munca la birou devine plictisitoare. la fel și ținutele în care alegi să te îmbraci acolo. Dacă ești o business woman, născută pentru a conduce și/sau pentru a organiza o muncă de birou, poate sarafanul, rochia office sau costumul clasic te cam scoate din pepeni și îți pare fără personalitate. Vrei ceva nou, nu neapărat în culori aprinse, dar ceva cu un aer fresh și totuși original, să arate o latură a ta pe care până acum ai cam ținut-o ascunsă. Nu e greu. Îți propun azi un outfit simpatic, modern și cu personalitate, un outfit de birou, pentru un look de business woman cu semnătură proprie. Și nu, nu e nevoie pentru asta să scoatem haine sau accesorii colorate la înaintare. Ne jucăm cu alb și negru și câteva detalii pământii. 😉 Uite așa!

M-am gândit că o ținută office în alb și negru, dar cu personalitate și mici detalii originale pot face o mare diferență pentru tine. Ce zici de o ținută all white, din pantaloni albi și cămașă albă, peste care să pui un sacou negru cu detalii albe, simplu și rafinat? Totul accesorizat cu maro tomnatic: o curea maro și botine maro, alături de niște bijuterii aurii, patinate, în stil minimalist – brățări la ambele mâini, inele și un colier… Va arăta atââât de bine și vei ieși din banal, fără să mai apelezi la un costum clasic sau, mă rog, sobru. E un outfit de toamnă târzie, superb!

outfit tinuta office alb negru si accesorii maro

Bluzița tip cămașă, cu dublură ca de maieu, petrecută peste, dintr-un voal fin, este superbă și reprezintă o alternativă la cămașa clasică, cu nasturi, fiind, totodată, și foarte versatilă. E preferata mea din acest outfit! 🙂 Ca pantaloni, m-am gândit la o pereche de pantaloni albi din denim, stretch, tip jeanși, cu talie înaltă, pe care, la fel, îi mai poți purta în atâtea alte împrejurări. Peste cămașă, poartă un sacou negru, cu detalii albe la revere, de firmă, de la BCBG by Max Azria (responsabilul de astăzi pentru rochiile tip bandage).

În picioare, alege să porți niște botine maro din piele naturală, cu toc mediu, de la Aldo, de un maro tomnatic super drăguț. Sunt comode și îți vor permite să te miști în voie. Le vei putea purta, de asemenea, și la multe alte ținute. La pantaloni, asortează botinele cu o curea de un maro roșiatic de la Esprit, din piele naturală cu cusături frumoase.

Ca bijuterii, poartă ceva cât mai simplu dar de efect: un set de brățări în multișir, aurii și maronii, pe care le poți împărți în alte două seturi și le poți purta pe fiecare mână – pentru un efect și mai wow. La gât, poartă un lanț cât mai simplu, minimalist, cu un pandantiv dublu format din cercuri, în combinație de auriu și argintiu.

Toate aceste piese se regăsesc și în colajul de mai sus și compun cu succes un outfit fresh de business woman. Acest outfit merge și la școală, la facultate sau la liceu, fiind serios și plin, totuși, de personalitate.

outfit de birou ținuta all white si sacou negru cu accesorii maro si bijuterii aurii