Ce iubesc eu cel mai mult? Să fac cumpărături, să achiziționez diferite piese vestimentare și, mai apoi, să le asortez și să creez ținute, care să mă pună în evidență. Și că tot veni vorba de asta, vreau astăzi să vorbim despre 5 ținute alb-negru care te scot în evidență, contrar așteptărilor.

Alb și negru? Da! Pentru că majoritatea dintre noi spre acestea ne îndreptăm. Nu zic că nu iubim multe dintre noi culorile vii, dar de cele mai multe ori suntem pe grabă, nu-i așa? Tot ce mai rămâne de făcut este să alegem hainele alb-negru cu care suntem sigure că nu dăm greș.

Crede-mă, de multe ori și eu fac asta. Este cumva în instinct să compunem astfel de ținute. Iar dacă tot ne-am creat obișnuința asta, vreau ca astăzi să dezbatem și mai mult acest subiect: 5 ținute alb-negru care, promit, te vor încânta.

Ești pregătită să vezi despre ce este vorba? 1, 2, 3… Să dezbatem topicul!

O apariție elegantă prin ținută alb-negru office

De foarte multe ori, profesionalismul se deduce din ținută și nu numai, bineînțeles. Dar astăzi luăm în considerare ținuta. Alb-negru să fie, pentru acele momente și acele zile la birou când programul ți-e plin de ședințe.

O ținută alb-negru, după cum spuneam și anterior, denotă profesionalism, mai ales dacă aceasta îți vine bine. De altfel, trebuie să dai dovadă de o persoană aranjată și stilată. Nu știu cum este la tine la birou, însă, în cazul meu, când vine vorba despre ținute office, știu sigur că nu dau greș cu o ținută alb-negru.

compleu negru cu pantaloni si vesta fara maneci cu cordon

Aceasta nu este doar simplă, pentru că îmbină doar două nuanțe cromatice, ci și sigură, modestă, fără risc de demodare în viitorul apropiat. Și demult era, dar uite că și acum este în trend să porți ținute alb-negru.

Combinația de nuanțe este aceasta. Alb și negru. Piesele vestimentare, însă, le poți alege în funcție de cum simți. Poți merge pe o variantă de pantaloni office albi, un sacou alb și o bluziță sau o cămașă neagră. Sau, dimpotrivă, poți opta pentru o cămașă albă și alte elemente negre. Aici, când vine vorba despre tine și despre ținuta ta alb-negru, ai liberul arbitru să alegi.

Un look simplu și de efect cu o ținută alb-negru casual? Se poate!

Multe dintre noi suntem adeptele ținutelor casual și ale stilului casual în general, pentru că este foarte ușor de abordat. Uneori, chiar și fără să vrei te poți îmbrăca casual. Poate chiar și atunci când nu ai o idee foarte bine conturată despre ceea ce vrei să porți.

Putem uza de stilul casual în fiecare zi, însă prin prisma unei ținute alb-negru putem chiar să ne admirăm mai mult și să ne vedem cu alți ochi, cu atât mai mult cu cât avem nevoie de încredere în noi, mai ales atunci când ieșim pe stradă la o plimbare sau la cumpărături.

Dacă optezi pentru o ținută alb-negru casual, asta nu înseamnă că nu ești în centrul atenției. Ba din contră, s-ar putea ca ochii să fie ațintiți spre tine și spre imaginea ta, pe care tocmai ai admirat-o și tu în oglindă, înainte de a ieși din casă.

Stilul acesta, casual, este un stil lejer, pe care îl poți evidenția prin prisma unei cămăși, mai largi ce-i drept, și a unei perechi de blugi sau pantaloni slim, care să-ți scoată silueta în evidență. Atenție, din punctul meu de vedere, draga mea, cea mai bună variantă ar fi o cămașă deschisă la culoare, albă, în cazul nostru, și o pereche de blugi negri.

ținută casual alb-negru cu blugi și cămașă

Vezi cămăși albe      Vezi jeansi negri

Invers, cămașă neagră și pantaloni albi, nu prea ar merge. Părerea aceasta este strict personală și nu mă deranjează dacă în cazul tău nu se valorifică. Din contră, chiar te rog să-mi spui în comentarii cum preferi să porți această combinație.

Să fie cămașă albă și pantaloni slim negri sau cămașă neagră și pantaloni albi?

Rafinament prin prisma combinației alb-negru în ținută de vară sau chiar de toamnă

Rafinament? Yup! Ai citit bine! Și acum nu mai vorbim despre pantaloni, ci despre lipsa acestora!

Perioadă verii este cea mai prielnică perioadă de a purta rochii. Rochiile albe! Rochiile albe și pielea bronzată sunt o combinație perfectă. Dar unde-i negrul în toate astea?

Nu am uitat despre ce vorbim, de fapt. Ca urmare, o să spun că negrul se poate materializa și prin prisma accesoriilor și a unei gentuțe. Și prin încălțăminte.

Accesorii negre și o rochie albă perfectă pentru zilele toride de vară și început de toamnă. Rafinamentul poate fi dedus de aici și de nicăieri altundeva.

ținută elegantă cu rochie albă și pantofi negri geantă neagră

Vezi mai multe rochii albe  Vezi pantofi negri simpli Vezi genți negre elegante

Ești de acord cu mine că o astfel de ținută poate fi o variantă perfectă? Albul și negrul poate fi combinat oricând, în orice ținută și stil, indiferent de anotimpul în care ne aflăm.

Lejeritate prin ținută alb-negru pe care o poți purta în parc

Când faci plimbări prin parc, alege să porți o ținută lejeră alb-negru. Cu siguranță vei ieși în evidență, iar dacă alegi să te plimbi prin parc cu prietenul tău, acesta va fi mândru de tine, mai mult decât sigur. Mândru de tine și de gusturile pe care le ai. Asta pentru că nu poți da greș niciodată cu o ținută alb negru.

O ținută alb-negru, simplă, de efect. Poate chiar și o pălărie, în cazul în care optezi pentru o fustă, care să treacă de lungimea genunchelui.

Nu-i așa că sună bine?

O ținută alb-negru lejeră, perfectă pentru un concert

Când vine vorba despre un concert, chiar nu are rost să te îmbraci foarte sofisticat. Spun asta, deoarece scopul meu când merg la un concert este să mă distrez. Și bănuiesc că acesta este și al tău. Sau mă înșel?

Dacă alegerea hainelor în astfel de situații ți-a dat totuși vreodată bătăi de cap, află că, de fapt, nu este atât de complicat precum pare. Din contră. Poți alege și în acest caz o ținută alb-negru. Nu vei da greș cu aceasta, te asigur!

Din punctul meu de vedere, pantalonii din piele sau imitație de piele sunt doar un obiect vestimentar pentru care aș opta. Merg la sigur cu ei, pentru că știu că-i pot asorta cu o bluziță albă sau un tricou alb. Și în virtutea acestora, să arăt bine. Să am o ținută de invidiat.

ținută de concert alb-negru cu pantaloni negri de piele

Vezi pantaloni negri de piele   Vezi mai multe bluze albe

Așa arată pentru mine una dintre acele ținute potrivite unui astfel de eveniment. Din punctul tău de vedere, cum ar trebui să arate?

Nu uita să-mi spui în secțiunea de comentarii din josul paginii părerea ta despre ținutele și combinațiile alb-negru. Cum alegi să le porți și când…