Recomandări de ținute lejere cu blugi rupți în tendințe: cum să porți jeanșii rupți în outfituri cool și la îndemâna oricui.

Fie că vrei să te simţi comod şi alegi să porţi primele lucruri care îţi pică în mână, fie că vrei o ţinută elegantă, jeanşii rupţi sunt o soluţie la îndemână. Îi poţi purta în diferite combinaţii: cămăşi, tricouri, kimono sau jachetă biker. Totul ţine de tine cum alegi să te joci. În plus, jeanşii rupţi reprezintă un articol vestimentar destul de uşor de găsit în magazine, şi chiar la preţuri foarte bune.

Jeanşii rupţi se potrivesc tuturor tipurilor de siluete, sunt confortabili, iar decupajele lasă pielea la vedere într-un mod foarte sexy. Dacă nu eşti destul de îndrăzneaţă poţi să găseşti o pereche cu rupturi discrete. Îmi permit să vin şi cu un mic truc: ia foarfeca şi taie tivul pentru un aspect cât mai la modă.

Ținute cu jeanți rupți și cămăși

Dacă vrei ceva mai casual poţi alege o cămaşă monocoloră, cu umerii goi, o cămaşă din denim cu detalii metalice sau una în carouri şi o pereche de balerini sau tenişi. Rulează mânecile cămăşilor pentru un look cât mai cool. Poţi chiar să porţi cămaşa introdusă parţial în betelia pantalonilor.

 Însă dacă îţi doreşti o ţinută elegantă poţi purta cu uşurinţă o pereche de pantofi stiletto şi un sacou.  Accesorizează totul cu un colier şi o geantă, iar noul tău outfit e gata.

tinuta blugi rupti si camasi

[button url=http://profitshare.ro/l/3652141 target=blank icon=tag]Mai multe perechi de blugi rupți[/button]  [button url=http://profitshare.ro/l/3652142 target=blank icon=tag]Vezi cămăși în diverse modele [/button]

În cazul în care optezi pentru o cămaşă ceva mai transparentă, care lasă destul de multă piele la vedere, ai grijă să alegi o pereche de jeanşi nu foarte rupţi. Încearcă să creezi un echilibru în ţinuta ta.

Jeanși rupți combinați cu kimono

Kimonourile inspiră întotdeauna o stare de bine prin culorile şi detaliile florale, iar materialul din care sunt făcute este subţire şi fin, oferind pielii o senzaţie plăcută. Alege în ţinuta ta un kimono şi un tricou de o singură culoare şi nu ai cum să greşeşti. Bineînțeles, te poți baza pe orice pereche de blugi rupți sau cu tăieturi, fie ele și fine.

tinuta cu blugi si kimono

[button url=http://profitshare.ro/l/3652141 target=blank icon=star-full]Kimono cu frunze de palmier în alb și verde[/button]   [button url=http://profitshare.ro/l/3652146 target=blank icon=star-full]Jeanși crop rupți[/button]

Despre rochii kimono și rochii de inspirație asiatică am mai scris de curând, așa că, dacă ești adepta unui astfel de stil, introdu și jeanșii rupți alături de elemente de acest fel, cu printuri și motive orientale. Kimonoul e o alternativă excelentă la cardigan, mai ales în zilele caniculare de vară.

Jeanși rupți și tricouri

Pe timpul verii poţi alege foarte bine să renunţi la pantalonii scurţi şi să-i înlocuieşti cu o pereche de jeanşi rupţi. Îi poţi combina cu orice tricouri vrei, fie că sunt colorate, simple, cu imprimeuri sau cu mesaje haioase. De asemenea, poţi alege să porţi un tricou ceva mai scurt pentru a-ţi scoate în evidenţă silueta.

Şi în cazul tricourilor transparente se aplică aceeaşi regulă ca la cămăşile transparente, nu lăsa prea multă piele la vedere pentru a nu da senzaţie de vulgar.

tinuta cu blugi rupti si tricou

[button url=http://profitshare.ro/l/3652155 target=blank icon=heart-2]Jeanși stil boyfriend rupți Diesel[/button] [button url=http://profitshare.ro/l/3652157 target=blank icon=heart-2]Mai multe tricouri de firma pentru orice stil[/button]

Ținută cu jeanși rupți și jachetă biker

Sigur eşti deţinătoare a unor haine în stilul grunge, aşa că o jachetă biker, un tricou simplu şi o pereche de botine negre sunt exact lucrurile de care ai nevoie lângă perechea de jeanşi preferată. Dacă îţi doreşti, poţi adăuga şi o cămaşă legată în talie.

tinuta cu blugi rupti si jacheta biker in stil grunge

[button url=http://profitshare.ro/l/3652141 target=blank icon=tag]Mai multe perechi de blugi rupți[/button]  [button url=http://profitshare.ro/l/3652161 target=blank icon=tag]Jachetă biker neagră cu ținte [/button]

E timpul să-ţi cumperi o pereche de jeanşi rupţi, asta în cazul în care încă nu ai. Alege un albastru deschis, o pereche care să pară decolorată. E uşor să te joci cu ei şi, din câte se poate observa, găseşti rapid un articol vestimentar cu care să se potrivească. În plus, sunt perfecţi pentru orice sezon şi orice loc în care vrei să mergi.