Un sezon nou e aici și, iată, mult mai atipic. Dar noroc că tendințele în modă ne lasă să ne bucurăm în continuare de viață și să ne exprimăm stilul, oriunde ne-ar purta pașii vara aceasta, dacă vom alege acest lucru. Poate e vorba doar de catwalkul urban sau cel de acasă, din confortul casei tale. 
În orice caz, ai destul de multe modele de pantofi de la branduri celebre, la un click doar distanță. Asta ca să revii din izolare complet pregătită vara aceasta

Gata cu încălțămintea de casă vara aceasta! Măcar acum să ne bucurăm de un soi de libertate și să ne alegem acele modele de pantofi din garderoba de vară reînnoită, după trendurile postpandemice care se conturează acum.

Avem din ce alege: brandurile de top nu ne lasă să ne preocupăm cu detalii și timp pierdut. 😀 După ce am văzut cam ce sandale se poartă în prezent, rămâne să ne delectăm cu pantofii la modă cu care să ieșim din izolare.

Sneakersi la rochii: pantofi comozi chiar și la ieșire din izolare

E cea mai bună perioadă ca să renunțăm la ținutele comode, la hainele de purtat în casă, de care cu toții ne-am săturat sau… nu. Pentru că ne-am obișnuit cu confortul, mai rămânem puțin cu el, mai ales la nivel de pantofi și mai ales că, imediat după izolare, pantofii sport sunt cei mai indicați.

Unde mai pui că moda combinării de pantofi sport cu rochii și fuste, chiar și cu cele vaporoase sau cu ținutele mai extravagante, ne rămâne aliată, în special acum, când am învățat că unul dintre cele mai importante lucruri e… confortul.

modele de pantofi sport frumoși pe care trebuie să îi ai

Ai designuri deosebite pentru sneakersi, de la branduri cunoscute pentru inovație, precum Fila, New Balance și Tommy Hilfiger. Iar dacă până acum albul imperial, în ceea ce privește pantofii sport, era la mare căutare (chiar pantofii mei sport preferați sunt albi, eleganță chiar, de la Tommy Hilfiger), uite că, în această vară, acesta a lăsat locul negrului: sneakersii în această culoare sunt o alegere sigură pentru un outfit memorabil de vară, după izolare.

Sandale și espadrile à la anii ’90

Ce zici de ținute de vară create cu modele de sandale inspirate din copilăria noastră, dar cu un upgrade stilistic demn de marele Instagram, tot mai mult aliat în izolare. 

E cazul să-ți îndrepți atenția spre acele sandale cu toc transparent, modele din plastic sau din silicon, spre șlapii clasici sau espadrilele din material textil. Ai și de unde alege sau măcar să te inspiri: cele mai noi colecții de la Guess, Eva Minge, Tommy Hilfiger, Liu Jo sau Melissa sunt cât se poate de inedite și atractive. 

sandale și pantofi de firmă stil anii 90 la reducere

Fashion x film: încălțăminte inspirată de filme celebre

Moda inspirată de filme celebre, pe care, în mare parte le-am văzut sau revăzut în timpul izolării, este cel mai fierbinte trend al verii. Unde mai pui că aduce la picioarele tale modele iconice de pantofi, inspirate de  filmele care ți-au rămas în inimă și în minte. Ne creăm astfel noua realitate.

Ei bine, chiar vedetele și starurile sunt cele care ne ajută în acest sens. Stilul divei eterne de la Hollywood este transpus, de exemplu, de colecția Evei Longoria în culori neutre și modele atemporale, dar memorabile, de șlapi, espadrile, pantofi sexy cu toc și flats. Disponibile acum și la noi, în România.

sandale și pantofi de firmă tip star de cinema divă Eva Longoria

Nu uita: ca să completezi astfel de ținute cu modelele de pantofi de vară prezentate din tendințele de imediat după izolare, trebuie să ai în vedere și niște genți și poșete potrivite. Se poartă, evident, borsetele și gențile de plajă, pentru că, înainte de oricare, sunt cel mai aproape de vacanță, mai ales prin look.

Definește aspectul complet cu niște ochelari de soare potriviți formei feței tale.

Vara asta ai pantofi de firmă definiți de versatilitate, confort și plăcerea celor ce le poartă. Sunt, de fapt, noile direcții fashion ale verii 2020, iar în mare parte, le găsești în prezent, pe Epantofi, cu până la 50% reducere.

(Epantofi este parte a grupului eobuwie.pl SA și este lider de piață în vânzarea de încălțăminte și accesorii online în Europa Centrală și de Est, oferind peste 80 de mii produse de la peste 500 de mărci. Compania operează în prezent pe 15 piețe europene, inclusiv în România, în online. )

Dintre aceste tipuri de pantofi de purtat vara aceasta, tu pe care îi preferi? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea și preferințele tale contează mult pentru noi.