Se pare că designerul Tom Ford nu a găsit până acum un produs de îngrijire a pielii care să îi îndeplinească standardele, așa că a creat el unul! Nici nu e de mirare, având în vedere tenul impecabil pe care îl afișează și întreține renumitul creator de modă și parfumuri.

Oricum, doar o simplă privire mai atentă la tenul lui Tom Ford îți va spune că e un bărbat care se pare că știe care-i treaba cu un ser facial.

Însă, deși un adept declarat al îngrijirii pielii, el nu a găsit produse care să-i întâlnească standardele discriminatorii. Așa că și-a creat unele proprii.

Tom Ford Research – pentru toate așteptările renumitului designer în ceea ce privește skincare

Fă cunoștință așadar cu Tom Ford Research, noua gamă de produse de îngrijire a pielii de lux, lansate de către celebrul designer foarte recent, în data de 12 august 2019, chiar în magazinul online tomford.com.

Nu doar că primele două oferte care au ieșit de pe ușa brandului (Serum Concentrate și Cream Concentrate) propun un minimalism de performanță high în era aceasta a rutinelor de îngrijire multi-step/pe mai mulți pași, dar acestea sunt totodată poziționate ca fiind complet universale și unisex.

Ford a declarat: „Viziunea mea este să creez un regim de îngrijire a pielii transformativ, indiferent de tipul de piele și de sex. Acesta este și motivul pentru care s-a născut Tom Ford Research. Lucrând îndeaproape cu o echipă de oameni de știință în domeniu, am dezvoltat doar ceea ce e cu adevărat remarcabil și care livrează rezultate vizibile de necontestat”.

Noile cosmetice de lux Tom Ford au multiple cercetări dovedite în spate și nenumărate teste de verificare

Produsele care merită atâta atenție sunt ele însele bazate pe… atenție.

Din rapoartele unor descoperiri care au fost prezentate la American Academy of Dermatology, cercetătorii lui Ford au concluzionat că substanța cafeină determină migrarea ionilor de sodiu, ceea ce conduce energie întocmai ca niște minibaterii și crește semnificativ nivelurile de hidratare în suprafața pielii.

Ca să valorifici cel mai eficient proprietățile de stimulare a pielii pe care cafeina le oferă, serul și crema Tom Ford conțin ambele o triadă de ingrediente super puternice pe care casa Tom Ford pariază: cacao albă de culoarea porțelanului (extrem de rară și bogată în polyphenoli), cafeină pură și Gyokuro, o varietate specială de ceai verde care încapsulează amino-acizi.

Serul, care a avut 75 de încercări până când Mr. Ford însuși să-i acorde luminița verde, este fortificat prin acizi lactici și glicolici delicați, pentru a lumina pielea și a o lăsa fină. Mai mult, are și peptide, care diminuează liniile fine.

Crema, care a trecut, în mod similar, prin aceeași avalanșă de teste – prin unul chiar a probat că poate hidrata pielea cu până la 24 de ore -, este plină de acid hialuronic care „inundă” pielea, alături de extract de alge care calmează roșeața puternică și relevă tonul de culoare al pielii.

La 350 de dolari (Serum Concentrate) și 450 de dolari (Cream Concentrate), Tom Ford Research este muuuult-muuult costisitoare, dar cu siguranță merită investiția.

În plus, umblă vorba că ar fi mai bune decât o cafea de dimineață în a te stimula să te trezești cu noaptea în cap. De acum, o poți face pentru beneficiile multiple pe care această cremă minunată le promite.

Ambalajul luxos, simplu, light, dar premium, high-end clar, promite din prima niște esențe puternice super eficiente pentru nevoile pielii.

Sursă foto: tomford.com