Odată cu temperaturile ridicate, apare și planificarea mult așteptatelor vacanțe de vară. Oportunități de relaxare și aventuri, în care momentele memorabile alături de cei dragi sunt create la orice pas. Tocmai de aceea, e important ca atunci când îți pregătești bagajul să nu uiți niciunul dintre următoarele produse.

Pur și simplu, sunt lucruri care, vara, îți fac zilele mai frumoase. Motiv pentru care ar fi minunat să nu te desparți de ele nici în vacanță.

Ocean Spray by Maria Nila pentru un păr protejat de razele soarelui

Fiecare ținută impecabilă e asortată cu o coafură perfectă. Scapă de orice griji când vine vorba de aspectul părului tău, cu Ocean Spray de la Maria Nila.

spray de păr Ocean Spray Maria Nila

Creat special pentru momentele când îți dorești să ai o textură și volum aparte fără să irosești prea mult timp, dar și pentru protecția firelor de păr de razele UV sau de radicalii liberi, acest produs va deveni clar cel mai bun prieten al tău în materie de styling vara aceasta. 

Modelează-ți părul lejer cu Styling Cream de la Maria Nila

Și cum lucrurile bune vin în număr de două, crema de păr modelatoare Styling Cream de la Maria Nila reprezintă produsul complementar esențial când vine vorba de această vară.

Cu o compoziție light, un miros fructat și un efect de invidiat, această cremă te va ajuta să obții strălucire și control asupra firelor tale de păr. 

cremă de păr Styling Cream Maria Nila_cum este

Perie de curățare FOREO LUNA 3 Plus

Chiar dacă în timpul verii îți dorești să faci cât mai multe lucruri cu putință, nu ar trebui să sari niciodată peste rutina de îngrijire a pielii.

FOREO LUNA 3 Plus este dispozitivul care include o serie de tratamente de înfrumusețare, precum: curățarea feței, masaj de fermitate, terapie facială cu microcurent și termoterapie, fiind exact ca un spa în interiorul valizei tale.

FOREO LUNA 3 Plus_dispozitiv facial de curățare și antiîmbătrânire

Pe lângă eficiența garantată, forma compactă îl face să fie foarte ușor de luat peste tot.

Parfumul Bombshell Sundrenched by Victoria’s Secret

O vacanță de vis într-o sticlă de 100 ml. Strălucitor și auriu, parfumul Bombshell Sundrenched e gata să te facă să te simți splendid, oferindu-ți o floralitate delicată completată cu sentimentul unic pe care îl trăiești la apusul soarelui.

Notele de bujor de coral, flori de guava și cele de nisip cald, vor fi cu siguranță greu de uitat de către cei care au ocazia să le simtă în preajma ta.

Bombshell de la Victoria’s Secret este, oricum, unul dintre parfumurile noastre preferate.

parfum-bombshell-victoria-s-secret

Loțiunea de corp Bombshell Sundrenched by Victoria’s Secret

Dacă te gândești să-ți petreci vacanțele pe malul mării, trebuie să iei în considerare faptul că apa sărată a oceanului este unul din principalii factori când vine vorba de piele uscată sau descuamată.

Astfel, loțiunea de corp Bombshell Sundrenched by Victoria’s Secret este un must have al verii.

Lasă-te învăluită într-o loțiune care se absoarbe cu ușurință și hrănește pielea într-un mod foarte plăcut.

Iar pentru un plus de stil, să știi că aceasta conține notele tropicale și fructate ale parfumului din aceeași gamă, Bombshell Sundrenched. Astfel, prelungești cu mult durata și rezistența parfumului preferat vara asta.

Aceste produse îți vor face vara de o mie de ori mai plăcută, deci nu uita să te asiguri că le pui în valiză înainte de plecarea în aventurile tale viitoare.

Pe tine care te tentează mai tare? Ce alt produs preferat vara mai ai pe lista de beauty din vacanță? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii.