De la designuri extrem de personale până la modele care fac te fac să-ți pice plombele, iată ce inele de logodnă celebre bat toate recordurile timpului!

De la piatra nestemată iconică a lui Elizabeth Taylor până la inelul de logodnă fabulos al lui Paris Hilton  care a șocat pe toată lumea, celebritățile au constituit mereu o sursă de inspirație pentru inele.

Indiferent de tipul de piatră (safir, smarald, diamante) sau de carate, există un inel de logodnă sparkling de celebritate pentru fiecare tip de stil și gust. 🙂

Iată mai jos cele mai frumoase inele de logodnă din toate timpurile, de la cele mai îndrăgite celebrități, familii regale și nume cunoscute.

Inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez

J.Lo și-a întâlnit în sfârșit perechea! Alex Rodriguez a cerut-o în martie 2019, cu un inel de logodnă masiv, cu piatră de diamant emerald.

Piatra senzațională este estimată a avea între 10 și 15 carate, iar experții în bijuterii consideră că ar valora între 1 și 5 milioane $.

inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez

Sursă foto: closerweekly.com

Noi am găsit unul similar: un inel de logodnă cu diamant emerald, cu de 1.00ct, din aur alb de 18K. Poate că nu are o piatră chiar atât de mare, dar cu siguranță e la fel ca design, piatră și… prețiozitate.

inel de logodnă cu diamant emerald și aur alb

Jennifer Lawrence și inelul său de logodnă cu diamant emerald cut

Actrița Jennifer Lawrence s-a logodit cu dealerul de artă Cooke Maroney în februarie 2019.

După câteva săptămâni de la logodnă, actrița își afișa pentru prima oară inelul său de logodnă masiv cu o piatră cu diamant emerald cut, încrustată în aur alb sau platină, din ce pare.

Inelul este estimat la o valoare aproximativă situată între 60,000 și 100,000 $.

inelul de logodnă al lui jennifer lawrence

Sursă foto: laineygossip.com

Inelul său de logodnă seamănă cu al lui J. Lo, așa că sugestia prezentă și în magazinele noastre (vezi inelul de logodnă propus mai sus) este valabilă și în cazul de față.

Katy Perry și inelul de logodnă primit de la Orlando Bloom

Katy și-a anunțat logodna cu Orlando Bloom printr-o postare foarte drăgălașă pe instagram de Valentine’s Day.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

full bloom

O postare distribuită de KATY PERRY (@katyperry) pe

Actorul a cerut-o cu un inel unic, strălucitor, cu piatră de rubin sau diamant într-o nuanță puternică și vie de roz, centrată, care probabil valorează între 2 și 2,5 carate.

Costul total al inelului variază între 500,000 și 2,000,000 $ (sau poate chiar mai mult!).

Știm că nu vei găsi un inel asemenea, dacă nu ești Orlando Bloom și știi de unde :). Dar uite că există unul care seamănă destul de bine, cu piatră de turmalină și diamante pe lângă, din aur de 18K. Wow-wow! E atât de royal-inspired și acesta, perfect pentru your queen! 😉

Lady Gaga și inelul său de logodnă cu piatră roz

În octombrie 2018, la evenimentul ELLE Women in Hollywood, Gaga a confirmat logodna cu iubitul său, Christian Carino, o relație  îndelung discutată încă din februarie 2017, de când cei doi au început să formeze un cuplu.

De atunci, de la confirmare, Gaga a purtat la vedere  inelul său superb roz timp de multe săptămâni.

inelul de logodnă al lui Lady Gaga

Sursă foto: marthastewartweddings.com

Andrew Brown de la WP Diamonds a spus pentru E! News că inelul lui Gaga pare să fie un safir roz de 6 sau 7 carate, posibil un safir Padparadscha, înconjurat de diamante care însumează 3 sau 4 carate.  Tot Brown estimează că inelul costă între 300.000$ și 400.000$.

Din păcate, Gaga și Christian și-au și încheiat logodna în februarie 2019.

Dar noi am găsit un inel care seamănă foarte mult cu inelul de logodnă al divei Gaga. Și nu, nu e de logodnă, poți să îl porți oricând. Designul său îți permite.

inel-argint-rodiat-aspect-aur-alb-piatra-curcubeu-si-zirconii

Meghan Markle și inelul de logodnă de la Prince Harry

Prince Harry i-a oferit acest inel de logodnă superb lui Markle în noiembrie 2017. Inelul are în centru o piatră cu o tăietură de 3 carate și cu două diamante de o parte și de alta, care sunt, la rândul lor, estimate la aproximativ .5 până la .75 carate.

inelul de logodnă al lui Meghan Markle cu Prince Harry

Sursă foto: foxnews.com

Diamantele de pe margine i-au aparținut mamei lui Harry, prințesa Diana.

Un inel similar, nu neapărat de logodnă, cu pietre ce seamănă cu niște diamante și din argint 925 este cel de mai jos:

inel din argint cu pietre care simulează diamantele Princess

 

Grace Kelly și inelul de logodnă de la prințul Rainier III al Monaco

Prințul Rainier III al Monaco a cerut-o pe Grace Kelly cu un diamant minunat cu o tăietură de smarald de 10.47 carate, de la Cartier.

Inelul înfățișa alte două diamante în formă de baghete, de o parte și de alta a piesei centrale.

inelul de logodnă al lui Grace Kelly

Sursă foto: Teilor.ro

Cuplul s-a căsătorit printr-o nuntă de basm în 1956. Inelul superb a fost estimat la o valoare de 4.06 milioane de dolari.

Avem mai jos un inel asemănător, care nu e chiar de logodnă, adr se apropie foarte bine de inelul unei prințese ca Grace Kelly. Acesta are o piatră mare tot tip emerald cut, din diamant simulant și e realizat din argint 925.

inel-borealy-argint-925-simulated-diamond-8-5-carat-emerald-cut-luxe-marimea-8-4295-8911

Catherine, ducesa de Cambridge și inelul de la prinț William, care i-a aparținut prințesei Diana

Prințul William a cerut-o pe Kate Middleton pe atunci, în anul 2010, cu un inel de familie: un inel de logodnă superb cu safir care a aparținut mamei sale, prințesa Diana.

Inelul înfățișează o piatră ovală de Ceylon, în centru, de 12 carate, înconjurată de 14 diamante solitare, create de către bijutierul regal Garrard.

inel de logodnă Kate Middleton primit de la prince William

Sursă foto: Sabion.ro

Noi am găsit unul asemănător, dar cu piatră mai mică, tot din safir albastru intens, înconjurată de 12 diamante micuțe, în aur alb de 14K.

inel-diamante-si-safir-albastru cu aur alb 14k

Cu siguranță mai sunt și alte inele de logodnă celebre în istorie – multe asemănătoare și apropiate ca design de cele prezentate mai sus, însă noi am vrut să le selectăm în acest material pe cele pe care le poți regăsi și în oferta magazinelor de bijuterii din România.

Sperăm că-ți plac propunerile noastre și, mai ales, sugestiile de inele, nu neapărat de logodnă, pe care le găsești și la noi.

Ție care inele de logodnă îți plac Ce alte inele ai mai adăuga în această listă? Scrie-ne în comentarii în josul paginii. Părerea ta este foarte importantă pentru noi și vom ține cont de ea cu fiecare ocazie. 😉