Uită ce știai despre machiaj și manichiură sau orice trenduri de înfrumusețare de anul trecut! În 2019, tendințele de beauty sunt cu totul diferite și aparte și vizează în special machiajul tenului, unul impecabil, cu piele ca de bebeluș.

Dacă te afli, profesional vorbind sau ca hobby, în lumea frumuseții și a makeup-ului, atunci deja știi care e treaba. Nu prea mai contează ce lookuri și produse erau în top prin 2018, dacă fashionistele și gurus în frumusețe spun că în 2019 povestea lor s-a încheiat.

Ține de fiecare dintre noi să luăm cunoștință de tot ce în top privind ce intră și iese din tendințe în această lume, dar cred că merită să știm măcar pe scurt ce mai mișcă prin sferă.

Iată așadar, pe scurt, ceea ce se conturează în a fi cele mai tari trenduri de makeup n 2019!

Pielea ca puful de boboc de rață

Îți mai amintești de bobocii de rață sau de gâscă cu pufoșenia lor, pe care îi adoram când eram mici?

Așa cum pielea ca de sticlă a fost marele trend al anului trecut, având drept efect un ten cât mai strălucitor cu putință, în 2019, în schimb, totul este despre o piele ca de… bebeluș, ca puful de boboc.

Mai exact, asta înseamnă că, folosind un fond de ten de calitate, poți crea un ten cu o textură cu adevărat soft și cremoasă, ca puful de bobocel.

Caută să ai un ten care să te invite la a-l atinge, foarte hidrata și pufos, ca de bebeluș, decât unul strălucitor sau prea lucios.

Tonuri de culoare ca de bijuterii

Tonurile de culoare ca de bijuterii prețioase cu tot felul de pietre strălucitoare vin și pleacă din tendințe. Dar acum au revenit bine în 2019.

Ar trebui să optezi anul acesta pentru farduri în nuanțe complet opuse umbrelor pastelate: cu verde puternic strălucitor, albastru, rozuri și movuri, foarte mult în tendințe.

farduri colorate în tendințe în 2019

Finișul mal luminos

Lookul cu aspect de rouă este atât de specific anului trecut. În 2019, trendul este pentru un stil de machiaj mult mai matur, mai arzător, care e fondat pe un look cu finiș mat luminos.

Acesta se bazează pe un tip de fond de ten care nu e chiar la fel de „matur” precum cel purtat de mama ta, dar cu siguranță nu e atât de tineresc și de inocent precum acel gloss ca de rouă. E cumva între și e perfect, așa, echilibrat.

Unghiile acrilice

Au fost mari și tari în 2018 și se pare că vor continua să fie și în 2019!

Unghiile acrilice sunt cam trendul pentru care să optezi când vine vorba de moda în manichiură zilele acestea. Și anul acesta se pare că, pe cât de lungi sunt de fapt unghiile „puse”, pe atât de în vogă vei fi cu ele!

Gloss de buze în loc de ruj

Ca să completeze lookul cu pielea ca de boboc de rățușcă și cu finișul mat luminos, 2019 e pe cale să devină mai degrabă anul glossului de buze decât al rujului.

Glossul va adăuga acea strălucire subtilă, acea lucire aparte, peste un look cu makeup care e mult mai „mut” decât în anii anteriori.

După cum vezi, totul constă în a găsi echilibrul perfect între sofisticat și distractiv.

Pe lângă aceste trenduri noi de frumusețe, care vor fi vedete în 2019, aruncă un ochi și peste produsele de înfrumusețare cosmetice și de makeup, cel mai așteptate anul acesta în magazine.

Sursă front page foto: picjumbo/Viktor Hanacek