Chiar dacă visezi la ea de mult și știi care e „aleasa” ta ca rochie de mireasă, urmărește și top rochii de mireasă care urmează trendurile în 2019, mai ales dacă urmează destul de curând nunta ta! Cine știe, poate îți vei schimba puțin dorințele până în ziua nunții… ?

Urmează să te căsătorești anul acesta sau în viitorul destul de apropiat? Atunci felicitări, în primul rând! Apoi, ce rochie de mireasă vei purta?

Stresul alegerii unei rochii de mireasă e ceva ce orice viitoare mireasă simte pe pielea ei, indiferent de cât mult a visat ani la rândul la „acea” rochie, aleasa, modelul de rochie pe care știa din copilărie/de foarte tânără că o va purta la altar.

Cu toate acestea, presiunea de a alege rochia de mireasă potrivită și perfectă pentru tine poate fi chiar mai mare și mai greu de suportat, mai ales pe măsură ce se apropie data evenimentului, când parcă habar nu mai ai dacă ce ai ales tu ca model ți se potrivește cu adevărat, dacă e și în ton cu ce se poartă la nivel internațional și direcțiile generale de stil în trend.

Vrei ca la propria nuntă să obții acea balanță echilibrată între a fi stilată, trendy, dar totodată timeless, fără a te încadra în patternurile și tendințele unei vremi anume? Stai liniștită, clar e ce ceva ce poți obține!

Pentru inspirație în acest sens, îți las mai jos topul trendurilor în 2019 în ceea ce privește rochiile de mireasă!

Rochie de mireasă minimalistă

S-au dus vremurile mânecilor mari și bufante și ale decorurilor impunătoare pe rochiile de mirese. 2019 este foarte mult despre rochii de mireasă drepte, elegante și… minimaliste.

Luând în considerare tipul de look căruia Meghan Markle a început să-i dea startul cu rochia sa de mireasă anul trecut, atenția se pune acum mai degrabă pe frumusețea naturală decât pe complicații și detalii în partea de sus a rochiei de mireasă.

rochie de mireasă minimalistărochii albe potrivite de petrecere în grădină și la picnic

Așa că, dacă vrei ca rochia de mireasă să nu-ți eclipseze frumusețea ta naturală și atuurile, keep it simple! Oricum, vezi bine, s-a creat un trend: se poartă minimalismul și la nuntă!

Rochia de mireasă cu buzunare, super practică

Rochiile de mireasă cu buzunare au început să atragă foarte mult atenția și să câștige teren anul trecut, dar se pare că trendul devine viral în 2019.

rochie de mireasă cu buzunare

rochii albe potrivite de petrecere în grădină și la picnic

Nicio mireasă nu vrea să care vreo poșetă cu lucruri minimale, după ea, la propria nuntă. Totodată, se va plânge că nu are în ce să țină absolut nimic.

Uite de aceea buzunarele la o rochie de mireasă sunt geniale!

Rochie de mireasă aurie sau în culori metalice

Dacă urmărești să porți o rochie de mireasă care nu e în tradiționalul alb, vei descoperi că majoritatea opțiunilor în acest sens anul acesta sunt auriul și alte tonuri metalice.

rochie de mireasă cu auriu și în nuanțe metalicerochii albe potrivite de petrecere în grădină și la picnic

S-ar putea să fie poate prea ieșit din comun și țipător doar să îți imaginezi o astfel de rochie de mireasă, dar nu te gândi că tonurile de culori sunt intense. Nu, ele sunt foarte subtile și pot face o rochie cu adevărat frumoasă și classy, să arate ca o rochie „tradițională” și, totodată, să aibă acel touch important de modernitate și nonconformism.

Rochie de mireasă cu spate gol și decolteu tip halterneck

Te poți aștepta să vezi multe rochii de mireasă în stil halterneck la nivelul spatelui, anul acesta și nu numai.

rochie de mireasă cu spatele gol tip halterneckrochii albe potrivite de petrecere în grădină și la picnic

Și, din nou, un alt look ales de Megan Markle la nunta sa, a constat în acest tip de rochie. Ducesa a impus, astfel, practic, două trenduri privind rochia de mireasă. Iar designeri ca Stella McCartney, Ronald Joyce și Justin Alexander sunt toți în urmărirea flatării unui astfel de aspect de mireasă în 2019, cu o rochie cu spate gol, tip halterneck.

Ca rochie de mireasă, un astfel de model asigură balanța perfectă între sofisticat, modă și reticență.

Rochie de mireasă bleu

Ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și o rochie de mireasă care să fie… bleu! De ce nu? Oricum, cică să porți ceva bleu la propria nuntă aduce noroc.

Vera Wang conduce trendurile în 2019 cu rochii de mireasă în tonuri de bleu-deschis care arată absolut superb.

rochie de mireasă bleu din două pieserochii albe potrivite de petrecere în grădină și la picnic

Fii sigură că acest look de designer se va răspândi foarte rapid însă și că vei găsi curând rochii de mireasă și de gală bleu minunate, disponibile la toate tipurile de prețuri!

Uite și ce tip de rochie de mireasă e perfectă pentru zodia ta!

Tu ce rochie de mireasă preferi la propria nuntă? Sau ce rochie de mireasă ai purtat deja? Scrie-ne în comentarii în josul paginii ce crezi! Părerea ta contează foarte mult pentru noi!

Sursă foto front page: Pixabay/maya_7966