De ce să folosești un tratament anticoșuri ocazional, când te mai lupți cu problemele tenului? În alfabetul îngrijirii tenului de la A la Z, un astfel de tratament e must have.

Acum multă vreme începeam o serie de articole despre îngrijirea tenului de la A la Z. Data trecută, ajunsesem la litera S și vă povesteam despre spuma detoxifiantă.

Astăzi, sub litera T, ne-am oprit la tratament. Și am zis să fie vorba despre un tratament anticoșuri, căci, ce să vezi, aceasta e cea mai comună oroare care ni se întâmplă pielii când ceva nu funcționează cum trebuie.

Dacă au apărut nesuferitele de coșuri, trebuie să le faci să dispară cât mai repede. Doar n-o să le aștepți sfârșitul cu mâinile încrucișate.

Te speli pe față cu un produs antibacterian, folosești un astringent eficace și apoi aplici pe fiecare punct roșu tratamentul anticoșuri.

Pentru mine, cel mai bun tratament anticoșuri ocazionale rămâne La Roche Posay Effaclar Duo. Într-o zi, două, datorită acestui tratament, vei uita că tenul tău a avut vreodată o imperfecțiune. 😉

Tu cu ce tratament anticoșuri lupți împotriva acneei?

Sursă front page photo: Pixabay/JerzyGorecki