De un an am descoperit serul tratament de gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy de la Eveline Cosmetics. L-am folosit mai mult ca bază de gene, înainte de aplicarea rimelului și am avut ceva surprize. Dar, pe larg, vă povestesc aici, în acest review.

Acest tratament-ser și primer pentru gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics este destinat aplicării pe gene înainte de culcare, seara. Însă eu l-am folosit ziua, ca primer, cu aplicare înainte de mascara.

Totuși, el se laudă și este lăudat ca un tratament 8 in 1 (deci cu 8 efecte într-un singur produs) mai ales benefic în regenerarea genelor.

Pe ambalaj, se laudă că e un „produs inovator de îngrijire intensivă a genelor slăbite și fragile cu acțiune de 8h”, care „îmbunătățește vizibil și consolidează starea genelor, reconstruiește pătrunzând în structură, stimulând creșterea genelor, le îngroașă și este bază pentru rimel”.

tratament și primer pentru gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics review

Așadar, tratamentul pentru gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics se înscrie în rândul produselor care contribuie la creșterea genelor

Cum e pentru mine tratamentul-primer pentru gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics?

Eu am folosit acest ser-tratament de gene doar ca bază pentru rimel, deci nu ca tratament neapărat pentru creșterea genelor.

Faza e că eu am gene scurte și subțiri, abia vizibile dacă nu fac nimic cu ele (i.e. mascara, clește de gene înainte etc.). Așa că orice ajută, inclusiv un astfel de primer de aplicat înainte de mascara.

Și din acest punct de vedere, pot spune că am folosit pe deplin acest produs. Și nu neapărat pentru efectul pe termen lung, de creștere a genelor, după cum e produsul lăudat, ci pentru rolul său de…. moment, în makeup.

Ca primer de gene, aplicat înainte de mascara, pot spune că alungește bine genele și le scoate în evidență, le îngroașă. Când vii după cu mascara, ele sunt deja vizibil mai mari și mai pronunțate.

Așadar, dacă inclusiv pe genele mele, aproape invizibile de la mama natură lăsate, fără ceva aplicat pe ele, funcționează ca bază de mascara, mărind notabil genele, ei bine, păi vorbim de un produs bun și eu mă bazez pe el.

Dar chiar și astfel aplicat, pe timp de zi, ca bază de mascara, timp de 3-4 săptămâni, acest produs are ca efect întărirea genelor și alungirea lor, spre a fi și ele, natural, mai vizibile, mai pline, chiar și fără mascara.

Tratament și primer pentru gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics review pentru creșterea genelor
Până și acestor ochi de blănoasă le-a plăcut.

Ca primer, el se aplică pe genele curate, uscate, fără machiaj în prealabil. Apoi vii cu mascara obișnuită peste el.

Tot zilnic, îl poți folosi înainte de culcare, preferabil, ca ser pentru creșterea genelor. La fel, îl aplici pe gene uscate, curate, demachiate în prealabil. Eu una, nu l-am folosit astfel decât 1 zi, la început, când l-am cumpărat. Deci nu pot spune că funcționează și are super efecte, pentru că inclusiv pe ambalaj scrie că rezultatele sunt vizibile după 3-4 săptămâni de utilizare.

tratament și primer pentru gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics review și păreri după testare

Iar ca primer, nu l-am folosit niciodată 3-4 săptămâni zilnic, ca să-i observ totodată și efectele de tratament în creșterea genelor. Dar nah, după demachiere, pot spune că genele arată vizibil mai bine, ceva mai ridicate. Dar doar dacă te uiți cu atenție.

Apoi, ce am mai observat că face, pe lângă creșterea genelor și fortifierea și hrănirea lor, conferindu-le un aspect sănătos, este accentuarea pigmentului de culoare al genelor și inclusiv al mascarei pe care îl aplici după. Vă spuneam eu că am greșit la alegerea nuanței de rimel Monsieur Big de la Lancôme, că mi-am luat una maro, în loc de negru.

Well, când aplic acea mascara Monsieur Big, fie ea maro, arată mai degrabă neagră pe genele date în prealabil cu primerul acesta de la Eveline. 😉

Ce conține tratamentul pentru gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics?

Tratamentul-primer pentru gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics se prezintă sub forma unui tub ca de mascara, de 10 ml, cu perie de aplicare ca la un rimel, cu peri din plastic. În cutiuța de carton în care stă acest tub este și un prospect destul de amplu.

tratament și primer pentru creștere gene 8 in 1 Total Action Eveline Cosmetics review

Formula e de culoare albă ca laptele, fără parfum. Pare că e conceput sigur, deci nu e iritant, întrucât scrie pe ambalaj că poate fi folosit și de către persoanele care poartă lentile de contact, ca mine. E OK și dacă ai ochi sensibili.

Consistența e ca de satin, iar peria e din plastic elastic, ca să permită o aplicare ușoară, spre a te ajuta să obții genele dorite pentru cel mai tare look, hipnotizant.

cum este tratamentul și primerul pentru gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics

Produsul este testat dermatologic. Nu am găsit vreo informație cum că ar fi și testat oftalmologic, iar pentru finalitatea produsului, acest lucru ar conta mai mult.

Tot pe ambalajul de carton în care se află tubul introdus este notat că serul pentru gene este concentrat ca formulă și că urmează o rețetă suedeză. Acum nah, ce să zic, nu știu cât de buni sunt ei, suedezii, la tratamentele cosmetice pentru gene. 🙂 Ca să mă convingă Eveline Cosmetics cu asta.

Lista de ingrediente arată așa:

ingrediente tratament gene primer 8in1 Eveline Cosmetics

Substanțele active din el și cu efectul cel mai benefic sunt acidul hialuronic și uleiul de argan. Apoi, mai stă notată în engleză, pe ambalaj, această informație:
„Cu proprietăți excepționale, D-Panthenolul, proteinele din soia, acidul hyaluronic, uleiul de argan regenerează eficient, protejează, sprijină refacerea și creșterea genelor și împiedică ruperea și căderea lor. Transformă genele slăbite și lipsite de strălucire în gene puternice și lucioase.”

cum este ca primer pe gene tratamentul 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics

Din ce văd, are destul de mulți parabeni, însă nu găsesc notat ca ingrediente și Bimatoprost, o substanță farmaceutică mai controversată în rândul produselor tratament pentru gene. La asta trebuie atenție, căci, în timp și în cantități mai mari, poate afecta sănătatea ochilor.
Dar nu e notată în lista de ingrediente. Acuma sper să nu fi „omis-o” cu bună știință sau să fie trecută sub o denumire diferită, căci se mai practică.

Ca aspect, compoziția e ca o pastă albă, cum spuneam, de o consistență ca la un rimel, dar albă. Așa și arată pe gene, zici că sunt ninse.

cum este ca primer tratamentul pentru gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics

Prețul tratamentului pentru gene Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics: merită?

Având în vedere că, la nivelul acesta, bate multe alte primere de gene doar, chiar și de la branduri de lux, plus că mai promite și alungirea genelor, ca tratament separat, pot spune că merită, clar!

Apoi, aș zice că se bate de minune și câștigă clar și ca ser pentru creșterea genelor, cu alte produse muuult mai scumpe, concepute special pentru asta.

Iar ca preț, ce să zic, cel mai mare preț la care l-am găsit e de 24 lei – oricum, până în 30 lei, deci preț de drogherie (vezi aici prețul actual). Așa că da, chiar și numai ca primer de gene merită! Ce să mai spun de celelalte efecte de alungire a genelor, cu care se mai laudă. Și pe care, sinceră fiind, nu le-am prea testat, să văd dacă chiar poate.

tratament și primer pentru gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics_păreri după testare

Concluzii tratament gene Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics

Nu știu exact de ce se laudă că e un produs 8w1, un fel de 8in1 (mi se pare cam mult asta), dar e clar că face destule pentru prețul mic la care îl găsești disponibil. Probabil că aici au luat în considerare absolut orice efect care intră la creșterea genelor, inclusiv alungire (1), curbare (2), volum (3)…. ș.a.m.d.

Eu însă, pentru efectul de primer și alungirea genelor înainte și în timp ce am mascara aplicată, sunt supermulțumită. Este minunat ce face cu genele mele, oricum inobservabile fără nimic, după cum sunt ele, naturale.

Este incomparabil muuult mai bine când folosesc Total Action Lash Therapy de la Eveline Cosmetics, înainte de a aplica rimelul, pregătind astfel genele de un volum și o mărime cum n-au prea văzut. Clar rimelul aplicat peste el arată muuult-mult mai bine. Inclusiv genele de jos sunt mult mai evidențiate. Altfel, ar părea că nici nu le am.

Eu vi-l recomand clar, mai ales și pentru prețul bun, înainte de a vă opri la orice alt produs premium și de la brand bun, conceput pentru același lucru: mărirea genelor. 😉

Dacă ești în căutarea unui ser reparator și ieftin pentru mărirea genelor, chiar și pe moment, alături de mascara, cu rezultate cât de cât notabile, recomand!

Tu ai folosit până acum tratamentul-primer pentru gene 8 in 1 Total Action Lash Therapy Eveline Cosmetics? Dacă da, cum ți se pare? Sau ce alt tratament pentru creșterea genelor ai mai utilizat? Scrie-mi în secțiunea de comentarii, din josul paginii. Experiența ta contează foarte mult pentru noi.