Jachete scurte și trenciuri moderne sau trenci în croială cloș, retro, midi, la prețuri mici.

Sinceră să fiu, cred că nu prețul reflectă întotdeauna calitatea unei haine, croiala modernă și în tendințe ori confortul ei. Am multe piese de îmbrăcăminte în șifonier, care dovedesc contrariul. Unele sunt încă extrem de lăudate, așadar nu haina face pe om, ci omul face haina în acest caz. Dacă știi să dai clasă unei bucăți textile, oricât de ieftine ar fi ea, aceasta poate arăta de mare valoare. Motiv pentru care, descoperind zilele trecute niște trenciuri absolut superbe, la prețuri atât de mici că mi-a fost aproape imposibil să nu mă holbez câteva minute în șir să caut care e defectul, motivul pentru care erau atât de ieftine, mi-am certificat încă o dată faptul că, de foarte multe ori, trebuie să ne scoatem din cap faza asta cu „dacă e ieftin, nu e bun” și viceversa. Cred că unele haine sunt atât de ieftine pentru că în unele magazine se vând în regim de en gross și on-line; și le vezi apoi, fie vorba între noi, în magazinașe fancy, la prețuri chiar de 3-4 ori mai scumpe. Așa sunt și aici, unde am găsit eu trenciurile simpatice de care vă voi vorbi mai jos.

În primă fază, mie mi-au atras atenția acele trenciuri în croială cloș, retro, de lungime midi, dar cu cusături zdravene, pe linia corpului, care fac haina să arate și puțin cambrată pe corp. O superbitate de trenci, sincer! Când am văzut și prețul, sub 40 de lei chiar (verifică aici oferta actualizată), aproape că m-a luat cu ciudă că nu au și niște culori mai tentante. Trenciul cloș, stil retro, midi e disponibil pe bleumarin închis și pe un verde-kaki, tip military uniform. Are nasturi, cordon și croială retro. Partea de sus se remarcă prin croiala clasică, de trenci.

trenciuri croieli retro sau moderne la preturi foarte mici

[button url=http://profitshare.ro/l/2449770 icon=flag]Aceste trenciuri minunate la prețuri mici se găsesc doar AICI.[/button]

După ce mi-a trecut entuziamul de prim val cu privire la aceste trenciuri în stil retro, am văzut că mai au și alte modele și m-am entuziasmat din nou. 😀 Celelelate modele, tot în croială retro, dar mai scurtă, tot cambrate, cu fermoar, nasturi și cordon, ceva mai moderne în design, sunt și ele super drăguțe. Acestea au mâneci mai scurte, mai lungi de 3 sferturi, dar nu foarte lungi, fiind mai de primăvară. Sunt foarte drăguțe și aceste trenciuri. Acestea sunt mai scumpe însă, depășesc 50 de lei, fiind până în 65 de lei – nu mult, totuși, dacă stai să te gândești. Sunt și pe culori mai interesante, spre deosebire de cele de care vă spuneam mai sus: roșu, maro camel, dar și kaki.

Dacă totuși nu te dai în vânt după trenciuri în stilul acela retro, ci vrei ceva mai simplu și mai clasic, să știi că, tot în acest magazin on-line, găsești și niște variante de jachete scurte, tip trenciuri, cu nasturi și cordon, în croială simplă, clasică. Și acestea costă sub 50 de lei și se găsesc și în alte culori, mai vesele, în afara celor clasice: fuchsia, dar și bleumarin obișnuit, kaki.

De asemenea, tot acolo, la aproape 55 lei, găsești și trenciul obișnuit, clasic, cu nasturi, cordon și șireturi la mâneci, varianta midi, pe negru sau bej. Și mai au niște variante reinterpretate ale trenciurilor, niște jachete simple, mai puțin cambrate, cu cordon în talie, doi nasturi și buzunare mari frontale, pe maro roșcat, crem. Unele sunt și mai simpliste, nu au șnur în talie, dar prezintă capse în dublu rând.

Indiferent ce trenci consideri că ți se potrivești, mai clasic ori mai modern, mai retro sau mai trendy, găsești în acest magazin on-line, la prețuri incredibil de mici, trenciuri foarte drăguțe. Și zic să te hotărăști repede, căci la ce ieftine sunt, s-ar putea să se epuizeze repede. Eu deja sunt aproape hotărâtă pentru cel în croială retro midi. 🙂 Am să vă povestesc despre cum a decurs comanda și livrarea, în cazul în care… mai am șansa să fie în stoc și să îl comand. 😛