Pentru cei pasionați, chiar obsedați de astrologie, există în sfârșit o modalitate de a-ți purta semnul pe… frunte. Sau, mă rog, nu neapărat acolo, ci chiar pe piept, pe un tricou potrivit. Am observat că majoritatea brandurilor de mass-market au dezvoltat câte o colecție în ediție limitată de tricouri cu semne zodiacale din horoscop, fiecare cu designul său specific, care reflectă toate personalitățile zodiacului. Cu prețuri modice, fiecare brand și colecție de tricouri distincte prezintă grafică, reprezentările constelațiilor și motive pentru fiecare zodie.

Am observat că moda tricourilor cu și despre zodii nu e totuși nouă. Am văzut că Wrangler, J.Crew și acum și Victoria Beckham au dat tonul la colecții de tricouri cu și despre semne zodiacale sau constelațiile zodiilor. J.Crew chiar de acum câțiva ani.

Cum se întâmplă de obicei, brandurile mai mici continuă și la mai multă vreme distanță tendințe mai mari care se impun. Așa că, dacă vrei un tricou cu zodia ta, sau cauți să-i oferi un cadou mai specific unui pasionat de astrologie, și nu vrei să dai prea mulți bani pe el, ai multe opțiuni, mai nou.

Uite mai jos unde găsești tricouri cu și despre semne zodiacale, la prețuri bune.

Tricouri cu zodii Mohito

Găsește-ți potrivirea zodiacală perfectă și la nivelul tricourilor, din rândul colecției cu tricouri cu zodii Mohito. Costă foarte puțin și la preț întreg, iar dacă le prinzi și la o ofertă online, chiar merită să-ți iei și tu semnul.

tricouri cu zodii Mohito

În alb, negru sau roz-pudră, cu detaliile grafice și desenele în negru sau culori metalice, tricourile cu semne zodiacale Mohito sunt realizate din bumbac, sunt calitative și pot fi combinate în mai multe ținute lejere, casual.

Tricouri cu semne zodiacale Sinsay

La preț și mai mic și cu ilustrații ca după cărțile de tarot, am descoperit și aceste tricouri cu reprezentări ale semnelor zodiacale de la Sinsay:

tricouri cu zodii Sinsay

Pentru toate acele momente în care te trezești și te gândești: „uh, cu ce să mă îmbrac astăzi?”, nu ar fi grozav dacă ai putea să-ți iei inspirația din Univers? Mai ales că Universul acesta e doar la… un click distanță. Și nu te costă deloc mult. 😉

Tricou cu constelațiile zodiilor T-shirt Factory

Simplu și simbolic. Până la urmă, zodiile își au originea în astrologie și… astronomie: fiecare semn face parte dintr-o constelație specifică.

tricouri albe simple cu constelația fiecărui semn zodiacal

Cei de la T-shirt Factory au înțeles acest lucru și au creat ceva simplu, dar foarte sugestiv, pentru cei care cred în astre: tricouri albe, simple, largi și confortabile, cu o grafică pe negru reprezentând constelația specifică fiecărui semn zodiacal, pe piept, în dreptul inimii.

Done și cu această chestiune. Așa cum semnul tău îți influențează personalitatea, la fel ar trebui să-ți influențeze alegerile de stil.

Fiecare semn zodiacal primește propriul tricou slim-fit cu mâneci scurte, împodobit poate cu ilustrații sau cuvinte drăguțe ori broderii interesante (de pildă, un arc și săgeată… poți ghici despre ce reprezentant al zodiacului poate fi vorba?).

Tu ce spui? Îți plac aceste propuneri de tricouri cu semnele zodiilor? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta e cea mai importantă pentru noi.