Tricouri personalizate cu mesaje de dragoste pentru el: iată cum poți să faci cele mai frumoase declarații de dragoste pentru iubitul sau soțul tău, la ocazii speciale din viața voastră împreună!

Sunt în tendințe – mai ales toamna aceasta 2017 – tricourile cu logouri sau cu mesaje personalizate în diverse teme și imagini. Iar tricourile personalizate cu mesaje de dragoste pentru el – fie că e soț, iubit, tatăl copiilor tăi, merită toată atenția. Sunt foarte potrivite pentru transmiterea unor mesaje de dragoste într-un mod aparte la ocazii speciale precum aniversări ale relației, căsniciei, ziua lui de naștere sau, de ce nu, zilnic, ca să-i amintești cât îl iubești.

Mă refer exclusiv la tricouri personalizate pentru femei îndrăgostite, pe care să le poarte ele pentru a transmite astfel mesaje de dragoste pentru el, alesul lor. Că e soț, tată, iubit. Și dacă tot sunt în tendințe, aș sugera să ne gândim împreună și la câteva recomandări de purtare pentru ele.

Tricouri personalizate pentru ea Cu mesaje de dragoste pentru el

Orice îi transmiți zilnic iubitului tău clădește relația voastră și o consolidează. Fiecare vorbă drăguță îl atrage tot mai mult pe el de tine. Se așază pe suflet acolo și rămâne. Așa că acordă atenție și modului în care împachetezi mesajul de dragoste pentru el. O poți face original, poți crea momente unice, de neuitat. De exemplu, la aniversarea relației voastre, la ziua lui de naștere sau oricând te gândești să îi faci o surpriză, pe care cu siguranță o va ține minte. Iar un tricou personalizat cu mesaj de dragoste imprimat pentru el este excelent în acest sens.

Așa că am pregătit o selecție de câteva modele de tricouri personalizate pentru femei cu mesaje de dragoste pentru el. Altfel de declarații de dragoste, așadar. De exemplu, alege din aceste mesaje să fie imprimate pe tricouri. Poți alege chiar mai multe modele, în mai multe culori de tricouri, pe măsura ta:

  • Best Dad ever – dacă soțul tău este și tată – acest mesaj îl va înduioșa de două ori: o dată pentru aprecierea ta la adresa lui ca tătic (că mai mult mamele primesc de regulă aprecieri), apoi ca mesaj de dragoste și considerație în sine, venit de la tine.
  • Stai calm că te iubesc măăă! e un mesaj mai funny și simpatic, potrivit mai ales dacă el e de obicei o fire mai geloasă. Să porți acest mesaj pentru el este cu adevărat o dovadă de iubire pentru gelosul din el și îi va crește inima și mai mult, cu siguranță.
  • I‘d spend all 9 lives with you imprimat alături de o pisică e un alt mesaj drăguț de dragoste, mai ales dacă ambii sunteți și iubitori de pisici. Sau vă alintați astfel, pisicește. 😛
  • He′s my better half – e genul de mesaj pe placul tuturor bărbaților. Mai ales dacă te-a și cerut și sunteți convinși că sunteți unul jumătatea celuilalt.
  • I love my husband este pe cât de simplu, pe atât de atractiv pentru el. Dacă îl mai porți și imprimat pe tricou, ca o certitudine pentru ceilalți că ești „luată” deja, mesajul va fi și mai plăcut pentru el.

tricouri personalizate cu mesaje de dragoste pentru el

[button url=http://l.profitshare.ro/l/3772967 target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe modele cu mesaje de dragoste și pentru ea.[/button]

De asemenea, poți personaliza un tricou cu fotografii și text sau doar cu text cu mesajul tău bine știut anterior – poate fi un enunț sau o sintagmă bine cunoscută doar de voi, care să amintească de un moment special din relația voastră. Îl va încânta să îl vadă pe tine în momentele voastre împreună.

tricou-personalizabil-cu-poza-si-textul-tau

[button url=http://l.profitshare.ro/l/3773781 target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe tricouri personalizabile cu mesajul tău.[/button]

Astfel de mesaje cu siguranță aduc zâmbete pe chipul iubitului sau soțului tău. Și fiecare ocazie pentru acest lucru e cea mai bună. Orice ocazie pentru zâmbetul lui e o ocazie bună. Așadar să nu lăsăm zilele să treacă fără să transmitem mesaje frumoase cât avem ocazia. Sigur vor face zilele omului de lângă noi și mai frumoase. Iar o comunicare zilnică și constructivă întăresc o relație pe termen lung.

Cum porți un tricou personalizat cu mesaj de dragoste pentru el?

Aici o mare importanță o are ocazia cu care alegi să porți un astfel de tricou cu mesaj personalizat pentru el. Poate fi o petrecere de aniversare, mai intimă, sau un party cu prietenii. Poate fi în vacanță, în timpul petrecut împreună. Sau în casă, în cadrul vostru intim. Ori la picnic sau grătar. Nu-ți recomand acest tricou oriunde, poate cel mult la plimbare în spații publice, alături de el bineînțeles. Altfel, riști să dai în ridicol și să duci această relație intimă înspre alții, ceea ce nu e cazul. Mesajele de pe tricouri sunt ale voastre, pentru momentele voastre, ca declarații de dragoste între voi. Nu le scoate prea mult în afara voastră, așadar.

În ceea ce privește combinația pieselor ca să iasă o ținută simpatică și nu trântită ca să fie, ei bine, iată câteva sugestii:

  • jeanși de toate felurile cu tricouri cu mesaje personalizate – o ținută casual potrivită atât la un party între voi sau la plimbări în parc sau ieșiri simple în oraș;
  • fuste casual, cam indiferent ce croială – se combină excelent cu niște tricouri cu mesaje;
  • salopete de jeans în ținute cu tricouri cu mesaje – la fel, rezultă astfel o ținută casual și confortabilă.
  • peste rochițe cu umerii goi.

Joacă-te cu astfel de tricouri în ținute variate și bucură-te de orice ocazie împreună cu el! Un tricou personalizat pentru tine cu mesaj de dragoste pentru el chiar vă poate face ziua mai frumoasă. Amândurora.