Trimmer Philips pentru nas si urechi cu utilizare sub dus, rezistent la apa, pe baza de baterii – vezi cat de mult te ajuta un astfel de trimmer facial, care poate fi folosit si sub dus.

Un trimmer pentru nas si urechi, foarte confortabil de utilizat si in acelasi timp precis este modelul NT9130/16 de la Philips. Acesta iti va oferi o performanta exceptionala, datorita unghiului arcuit care este ideal pentru a patrunde in zonele greu de accesat.

Sistemul de taiere a acestuia este foarte ascutit, lucru care garanteaza faptul ca parul nu va fi smuls. Mai mult, acesta face parte din gama Wet&Dry, ceea ce inseamna ca acesta poate fi folosit si in zonele umede, precum la dus. Acesta costa 104 Lei si are o garantie de 2 ani.

Acest trimmer este de culoare albastra cu negru, este fara fir, are un design placut si este construit din otel inxidabil. Manerul este construit dintr-un material moale, cauciucat, fiind foarte usor de tinut chiar si atunci cand este ud, lucru care iti va oferi un control maxim si o usurinta mai mare de indemanare la utilizarea produsului.

Alimentarea acestuia se face pe baza de baterii de tip AA.

El vine impreuna cu un capac pentru protectie, o perie pentru curatat si o husa care te ajuta sa depozitezi acest produs intr-un mod ingrijit si ordonat.

NT9130/16 are un sistem de aparare special construit pentru a evita taieturile sau alte accidente.

Sistemul tubular este foarte bine ascutit si inchis la capete pentru a evita smulgerea firelor de par.

Deoarece este rezistent la apa, acest trimmer facial Philips poate fi folosit si la dus si poate fi curatat cu usurinta sub un jet puternic de apa.

Philips NT9130/16 este foarte usor de utilizat, compact si accesibil ca si pret. El te va ajuta sa scapi de firele de par nedorite cu usurinta si fara durere.

UPDATE: Acest model de trimmer Philips nu se mai găsește în oferta magazinelor, probabil nici nu se mai fabrică, dar acum găsești o multitudine de trimmere avansate și performante Philips, cu nenumărate funcții și tehnologii avansate. Ai aici oferte constant și la trimmere Philips?