Vrei și chiar tânjești dintotdeauna după o coafură sau pur și simplu o coamă impresionantă din punct de vedere cantitativ, al volumului? Ai încercat în acest sens toate șampoanele și produsele de îngrijire a părului care promit acest lucru și tot nu obții decât rezultate de moment?

Ei bine, există și în acest sens niște trucuri un secret inteligent, așa că stai chill – vei putea de acum să ai volum simplu, în doar câțiva pași! Și fără mare efort sau produse foarte scumpe!

Tot secretul constă, în principal, în aplicarea de multă spumă la rădăcina firelor de păr. Eu am descoperit o strategie foarte tare astfel încât să reușesc să acopăr toată zona cu o cantitate cât mai generoasă de spumă și cât mai echitabil, în toate zonele.

Încearcă acest truc imediat ce ai ieșit din duș și te-ai spălat pe cap. Dă rezultate mult mai bune pe părul proaspăt spălat cu produse speciale și deja curat și ud.

0c4fb23b31bc0e908bbdb8016e2ecf44

În primul rând, alege o cărare laterală cât mai apropiată de ureche. Eventual, restul părului îl poți prinde cu cleme și agrafe separat, ca să nu te încurce. Aplică la rădăcina părului ud o spumă de păr potrivită firului tău de păr și folosește direct spray-ul pe rădăcină, deci nu aplici întâi în palmă produsul și abia apoi pe cap. Dacă nu știi ce spumă să alegi pentru tipul de păr pe care îl ai, citește și articolul care te învață cum să îți alegi spuma de păr potrivită.

Al doilea pas: Trasează o a doua cărare, apropiată de prima. Aplică, din nou, aceeași spumă, în aceeași cantitate. Procedezi așa și în continuare, până ajungi în dreptul celeilalte urechi.

Ultimul pas, după ce ai aplicat peste toată rădăcina spuma de păr, este să îți dai părul spre față și să îl usuci cu capul în jos, cu un uscător, în timp ce îți treci degetele cât mai aproape de rădăcini. Astfel, te asiguri că spuma a pătruns bine în toate zonele. Când e uscat, scutură-ți părul puțin și… gata, admiră-te! Bucură-te de volumul obținut! 😉

Pentru ca acest truc să îți iasă perfect, cu rezultate cât mai bune, ideal ar fi să alegi să folosești o spumă cât mai bună de păr, una special creată pentru volum. Spumă de păr specială pentru volum, de la branduri foarte bune, găsești aici.  La final, poți eventual să fixezi coafura cu un fixativ bun, special pentru volum.

0d6e7d06febc32dd5698a94ea852b3e0