Acest truc trendy pe TikTok îți va schimba modul în care porți fond de ten… pentru totdeauna.

Un truc de aplicare a fondului de ten a devenit complet viral în rândul generației Z pe platforma de Social Media TikTok. Utilizatorii susțin că acest truc le conferă pielii aparența unui „filtru” aplicat, dar… adus în viața reală!

În loc să aplice fondul de ten și pudra într-o manieră convențională, această nouă tehnică, în schimb, implică aplicarea pudrei ÎNAINTE de fondul de ten.

„Schimbă rutina completă de machiaj și încearcă acest lucru, în schimb… Vei vedea cât de minunat va părea lookul tău de makeup. Va rezista 24 h și nu se aduna în pliuri pe piele.”, spune TikTokker-ița care s-a gândit să facă acest trend viral, @ridaaaamat.

„Hidratează întâi, apoi, după hidratare, ia niște pudră translucentă și apoi aplic prin tapotare ușoară pe toată fața – nu foarte mult produs.”, continuă ea.

După ce ai aplicat pudra, @ridaaaamat îți recomandă să spray-ezi un strat de spray de fixare înainte să aplici primer și fond de ten.

„Este o tehnică probabil utilizată de atât de mulți oameni. Am auzit că este utilizată de ceva vreme, dar eu tocmai ce am aflat despre ea”, spune @ridaaaamat înainte să exclame „Sincer – iată! Nu am aplicat niciun filtru pe acest video!”, arătând înspre pielea sa.

@jaridamatI SWEAR BY THIS ##xyzcba ##xyzbca ##fypchallenge ##makeuptutorial ##makeup ##nyc ##fup ##fy ##smirk ##makeuphacks ##lifehack

♬ original sound – ridaaaamat

Și, considerând cât de incredibil arată pielea sa, am fi dornice să-i încercăm trucul!

Dacă ești în căutarea mai multor sfaturi de aplicare a fondului de ten perfect, ca să ai un machiaj impecabil, citește și aceste lecții de makeup redactate de echipa noastră:

A 12-a Lecție de Machiaj: Ascunderea Imperfecțiunilor Tenului și Fondul de Ten

A 14-a Lecție de Machiaj: Cum obții Tenul Perfect cu Fond de Ten și Pudră

Ce părere ai? Tu cum aplici fondul de ten? Ce alte trucuri mai cunoști pentru aplicarea fondului de ten pentru un look impecabil, ca de filtre pe Social Media? Te aștept să ne scrii în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează foarte mult pentru noi. 😉

Sursă photo main page: Pexels/Nika Akin