Cum să te pregătești înainte de nuntă ca să fii cea mai frumoasă mireasă și să arăți impecabil în ziua cea mare: sfaturi și trucuri de frumusețe pentru viitoare mirese.

Mireasa trebuie să fie cea mai frumoasă femeie de la nuntă. Înainte de marele eveniment, poți urma un program strict pentru ca talia, tenul și părul tău să arate super. Iată câteva sfaturi și trucuri utile pentru o viitoare mireasă, ca să te pregătești înainte de nuntă cu tot ce ai nevoie:

Cum obții o talie de viespie până la nuntă

Pentru a obține o talie subțire înainte de nuntă, n-ar fi rău deloc să dai jos 3-4 kilograme. Nu te lenevi gândindu-te că îți pui centură sau folosești lenjerie modelatoare. Să știi că nici nu este indicată în această zi, pentru că te va incomoda teribil. Așadar, cu o lună înainte de nuntă, urmează aceste sfaturi:

  • redu cu 15%-20% cantitatea de mâncare;
  • abține-te de la alcool;
  • evită apa minerală carbogazoasă și sucurile acidulate. Balonează!
  • în fiecare dimineață, fă câteva mișcări și exerciții pentru abdomen.

Cum obții un ten catifelat ca de piersică înainte de nuntă

Dacă nu ai reușit să te bronzezi cu două săptămâni înainte de nuntă, ia câteva ședințe de raze UV, dar nu abuza! Vei avea un ten strălucitor, iar invitații vor crede că te-ai bronzat pe o insulă exotică. Nu uita, doar soare natural, nu solar, pentru că riști să îți îmbătrânească pielea exact înainte de marele eveniment!

Cu o săptămână înainte de nuntă, curăță-ți tenul: fă un gomaj, extrage punctele negre la cosmetică. Tenul va fi astfel relaxat, iar machiajul va prinde mult mai ușor.

Dacă e cazul, în săptămâna precedentă nunții, epilează-ți mustața!

cum sa fii cea mai frumoasa mireasa

Cum îți programezi și alegi coafura de nuntă

Coafura de nuntă trebuie să fie super, pe stilul tău, în armonie cu toate detaliile de nuntă. Trebuie să fie naturală, confortabilă, să te facă să te simți bine în pielea ta. Da, coafura este un element foarte important, ca și machiajul. Ține cont de:

  • pentru a putea avea mai multe variante și posibilități de coafură, nu te tunde 5-6 luni înainte de nuntă.
  • cu două luni înainte, mergi la coafor și încearcă mai multe aranjamente. Arată-i hair-stylistei tale fotografia cu rochia de mireasă, pentru a alege mai ușor o coafură comodă, dar și în armonie cu rochia ta de mireasă.
  • Cu o săptămână înainte, vopsește-te într-o nuanță cât mai naturală. Mergi la un salon pentru acest lucru, să te ajute să alegi nuanța potrivită și să obții părul așa cum îl vrei. Culoarea va avea astfel timp să se fixeze și va părea naturală.