Ce-ai spune dacă astăzi am vorbi despre familiile regale? Premisa de la care am pornit se va materializa în cadrul acestui articol, un articol în care voi vorbi despre 11 trucuri de modă utilizate de familii regale – incredibil de bune! Ești pregătită să afli care sunt aceste trucuri și ce presupun ele mai exact

Înainte de toate, aș vrea să menționez un lucru. După cum poate știi și tu prea bine, femeile din familiile regale trăiesc tot timpul în lumina reflectoarelor, motiv pentru care nu este deloc surprinzător faptul că acestea apelează la trucuri care funcționează atunci când vine vorba despre evenimentele formale la care trebuie să ia parte.

Și să fim sinceri, cine ar vrea să se trezească, mai ales la astfel de evenimente, că se simte inconfortabil din cauza pantofilor sau a oricărui alt obiect vestimentar?

Acum, însă, lăsând vorbăria la o parte, a venit momentul să discutăm despre 11 trucuri de modă, trucuri care le-au ajutat pe Kate Middleton, Meghan Markle și Prințesa Diana, de pildă.

Prințesa Diana folosea poșetele de mărimi mici pentru a-și ascunde decolteul

Prințesa Diana a fost surprinsă făcând acest lucru în momentul în care ieșea dintr-o mașină, înainte de un eveniment foarte important. Prin aducerea mâinii și a minipoșetei la nivelul decolteului a reușit să scape de o fotografie  indecentă, rezultată din urma tuturor pozelor făcute de paparazzi.

Tu ce părere ai? Mie, sincer, mi se pare o idee ingenioasă, așa cum a afirmat și Anya Hindmarch, unul dintre designerii ale căror genți au fost purtate de Prințesa Diana.

truc de modă_prințesa Diana își ascundea decolteul cu o poșetă

Sursă foto: TIM GRAHAM/GETTY IMAGES

Kate Middleton poartă altfel de ciorapi și folosește tampoane din silicon pentru pantofi

Sună destul de ciudat, nu-i așa? Ei bine, pe cât de neobișnuit sună această idee, pe atât de folositoare este.

Spun acest lucru, deoarece nu este niciun secret faptul că unul dintre protocoalele cel mai des întâlnite la femeile din familiile regale este purtarea ciorapilor. Însă pentru ca picioarele să nu alunece din pantofii cu toc, este nevoie de un material special, moale, care să ajute piciorul să rămână fix.

Și tot în ceea ce o privește pe Kate Middleton, aceasta folosește tampoane din silicon, pe care le lipește de interiorul pantofilor cu toc, chiar și când poartă ciorapii sau dresurile celebrului brand John Lewis, creați inclusiv pentru a preveni alunecarea piciorului în pantof.

branturi silicon antialunecare

În acest sens, află că da, există și ciorapi special confecționați pentru astfel de situații, ciorapi care aduc foarte bine cu culoarea naturală a pielii piciorului.

dresuri cu talpă antialunecare

Prințesa Diana purta pălării cu piepteni ascunși în ele

De foarte multe ori, întâlnim pălării de care ne mirăm cum pot sta atât de bine și de mult timp pe cap. Ei bine, la mijloc se află un truc, un truc pe care prințesa Diana îl cunoaște cel mai bine.

Există un piaptăn special, care poate fi ascuns în pălărie, pentru a o fixa și a-i asigura stabilitate o perioadă lungă de timp. Poate câteva ore sau chiar o zi întreagă.

Un astfel de truc este mai mult decât folositor, mai ales când alegi să porți pălărie, dar vântul de afară nu ține cu tine. Nu crezi?

Kate folosește plase speciale dedicate părului pentru a-l face să arate cât mai bine

Pentru a nu fi tot timpul cu mâna în păr și pentru a-l simți cât mai stabil, Kate apelează la acea plasă de păr, care o asigură că părul ei va fi în stare perfectă pe durata unei zile întregi.

Și dacă tu ești genul de persoană căreia îi iese părul din coafură, ei bine, această plasă, cu siguranță, îți va fi de folos. Ce părerea ai despre ea? Dar despre acest truc?

plasă pentru păr fileu coc

Uneori…femeile din familiile regale poartă jupe pe sub rochii

Kate este una dintre femeile familiei regale care apelează la un astfel de truc cu jupă pe sub rochii sau fuste. A făcut asta, chiar și la nunta lui Eugenie, în octombrie 2018.

Stewart Parvin afirmă în acest sens că el optează pentru coaserea unor bucățele de plumb de tivul rochiei, pentru a preveni situațiile neplăcute, precum acele momente în care rochia se ridică din cauza vântului de afară.

Găsești selecții de jupe și la noi AICI.

jupe de purtat pe sub rochii sau fuste prin care se vede

Femeile din familiile regale poartă adesea rochii din materiale mai grele

Chiar dacă sună puțin mai ciudat, este de precizat faptul că femeile din familiile regale aleg, uneori, rochii din materiale mai compacte, care să le ferească, după cum spuneam și mai sus, de situațiile neplăcute cauzate de vânt.

Sau, mai mult decât atât, acestea nu iau în considerare doar materialul, ci și  rochia pe care o aleg astfel încât să fie mai strânsă pe corp. Acest truc asigură și o anume prestanță ținutei.

rochie groasă de iarnă din material gros

Femeile familiilor regale poartă pantofi cu toc cu o mărime mai mare

Conform lui Harriet Davey, să optezi pentru o mărime mai mare este un truc foarte des întânit în rândul celebrităților.

Una dintre aceste persoane celebre este chiar Meghan.

Acesta afirma în cadrul unui interviu cu The Sun că celebritățile apelează adesea la această idee, de a-și alege încălțămintea cu o mărime sau chiar două mai mari, atunci când vine vorba despre evenimente importante sau despre  covorul roșu, tocmai pentru a evita eventualele răni care se pot ivi la baza piciorului din cauza pantofilor.

Meghan Markle optează pentru purtarea body-urilor ca mereu topul să i se așeze perfect

Sper că majoritatea dintre voi cunoașteți stilul pe care aceasta îl adoptă. Dacă însă nu o faceți, ceea ce vreau să rețineți din acest articol este că Meghan Markle, în multe dintre fotografiile în care este surprinsă, are cămașa sau ceea ce poartă în partea de sus aranjată mereu perfect.

Cui se datorează acest lucru? Ei bine, body-urilor pe care le poartă. 🙂

cămașă tip body

Surprinzător, femeile din familiile regale poartă body-uri pentru a îmbunătăți stabilitatea hainelor

După cum bine se poate  deduce, body-ul mereu a ajutat în prevenirea situațiilor neplăcute, precum acele momente în care vântul, dacă este puternic, îți poate sufla cămașa în toate direcțiile.

Iată că body-ul poate fi un element vestimentar de mare folos.

 

Meghan își prinde părul foarte jos pentru a preveni deteriorarea lui

Meghan merge pe premisa că un păr aranjat cu ajutorul unor agrafe speciale și nu ridicat sau lăsat liber este un păr mai sănătos. În același timp, de altfel, a doua zi, poți cu ușurință să-l desfaci pentru a avea un look de invidiat.

Potrivit Byrdie UK, cu ajutorul acestei tehnici folosite, care are la bază agrafele, poți preveni deteriorarea părului.

Kate poartă tălpici de piele în pantofi pentru a preveni durerea de picioare

Să faci parte din familia regală înseamnă, cel mai adesea, pentru femei, să porți tocuri. Astfel, mai mult de jumătate din femeile familiilor regale, sunt nevoite să-și petreacă ore întregi pe tocuri.

Pentru Kate acest lucru nu este o problemă, deoarece ea are un truc la care apelează mereu. Folosește tălpicii de piele pentru a preveni durerea de picioare. Nu-i așa că acest truc este demn de luat în calcul?

tălpici

Tu ce crezi? Aceste trucuri de modă chiar funcționează?

Eu sunt de părere că astfel de trucuri regale ar trebui luate în considerare! Nu uita, de altfel, să-mi spui în secțiunea comentarii din josul paginii dacă-ți este vreunul cunoscut sau dacă ești dispusă să încerci vreun truc din cele prezentate anterior!

Sursă foto cu prințesa Diana: TIM GRAHAM/GETTY IMAGES