Te-ai „ars” vreodată cumpărând o poșetă de designer fake, la ofertă numai bună? Să știi că sunt genți cu care nu te poți păcăli, iar LV-urile fac parte dintre ele! Uite cum deosebești un Louis Vuitton fals de unul autentic, mai jos! 🙂

Dacă te-ai ars deja cu niște falsuri privind gențile, ar trebui să îți dorești să știi cum să deosebești o geantă originală de un fake. Dar devii și foarte perspicace în observarea detaliilor necesare, după ce o să afli aceste trucuri. 🙂

Așa că am căutat online sfaturile de bază de la specialiști în domeniu privind depistarea unei genți originale de un fals.

Astăzi am decis să mă axez pe trucurile de bază privind depistarea unei poșete false Louis Vuitton de una originală. Pentru că gențile și poșetele Louis Vuitton sunt printre cele mai preferate.

Principala greșeală a celor care nu știu să facă deosebirea și ajung să fie păcăliți în acest sens, în majoritatea cazurilor, e că se entuziasmează imediat după ce văd „o ofertă grozavă”, apoi sar pe ea prea repede, de teama că un alt cumpărător le-ar lua-o de sub nas.

În fine, există anumite indicii când vine vorba de a deosebi o poșetă Louis Vuitton falsă de una originală.

Culoarea căptușelii la gențile Louis Vuitton autentice

Există câteva replici convingătoare pe piață ale genților Louis Vuitton. Tocmai de aceea trebuie să înveți cum să identifici o poșetă falsă prin examinarea detaliilor îndeaproape, precum culoarea căptușelii.

Să depistezi un fals Louis Vuitton implică de obicei  să îți faci câteva teme, în prealabil. Așa că aruncă o privire pe site-ul oficial LV la culorile de căptușeală pentru fiecare stil de geantă.  De exemplu, dacă te uiți la un model popular de poșetă Louis Vuitton Monogram Multicolore,  culoarea căptușelii va fi întotdeauna aceeași pentru acel stil particular de geantă.

O poșetă albă Monogram Multicolore va avea mereu o căptușeală de culoarea zmeurii, iar varianta neagră din această categorie are mereu o căptușeală gri-ciupercă (foarte deschis). Orice are o căptușeală diferită e fake. 

Logo Louis Vuitton „rupt” (întrerupt) la îmbinările cusute

Pe o poșetă autentică Monogram, logo-ul LV nu e niciodată întrerupt/întretăiat de cusăturile de îmbinare ale părților de bază.

Dacă totuși se întâmplă ca o cusătură să treacă peste unul din logo-urile imprimate pe material, acesta e întotdeauna adus înapoi pe cealaltă parte a cusăturii/îmbinării și reunit cu partea despărțită. Niciodată logo-ul nu se prezintă, din cauza cusăturilor, cu jumătăți de măsură!

Dacă totuși găsești astfel de poșete cu logo-ul dezbinat LV prin cusături, oricât de bine ar fi create, aceea e o ofertă „moartă” din start la o geantă „făcătură”! De multe ori, o geantă fake Louis Vuitton va avea cel puțin un logo întrerupt la îmbinări.

Niciodată să nu te încrezi, așadar, în autenticitatea unei genți LV, dacă logo-urile nu se îmbină perfect în ambele părți ale cusăturilor!

Logo LV roșu

O poșetă Monogram Multicolore nu ar trebui să aibă vreodată un logo LV roșu!

Dacă vezi acest stil de geantă cu un LV roșu aruncat în mix, geanta e făcătură! Gențile Louis Vuitton cu logo-uri roșii nu au ajuns niciodată în linia de producție, așa că nu vei vedea niciodată o astfel de poșetă autentică având un logo LV roșu.

Poșetele fake LV includ adesea logo-uri roșii pentru că producătorii presupun că sunt mulți cumpărători care nu vor ști diferența și cam au dreptate.

Acum că știi și această diferență fundamentală, nu cred că te vei mai putea lăsa vreodată păcălită de falsurile lor ieftine. 😉

👉👜 Uite și cum porți o poșetă de designer cu logo la vedere, un trend care a luat amploare în ultimii ani!

Uită-te la litera „O” din numele brandului Louis Vuitton!

Orice piesă autentică Louis Vuitton va avea un „O” foarte circular în numele său. Gențile contrafăcute au uneori un „O” mult mai oval mai degrabă decât rotund, obișnuit.

Dacă observi asta, așadar, fugi, pentru că e clar că poșeta aceea e un fake! Chiar dacă multe genți false sunt din ce în ce mai greu de depistat, acesta e un detaliu minor care e uneori trecut cu vederea sau căruia i se știrbește din importanță, scop.

Poate că producătorii se gândesc că litera ovală „O” e mai atrăgătoare sau face acea piesă să pară mai autentică. Habar nu am (și nu am aflat) de ce alterează numele logo-ului, dar cu siguranță se întâmplă acest lucru ocazional cu un anumit motiv.

Cusătură cu împunsături perfecte într-o geantă Louis Vuitton

Gențile autentice Louis Vuitton au cusături perfect drepte, cu împunsături simetrice. Orice defect sau variație în cusătură e un semn care transmite că poșeta e contrafăcută.

Astfel de genți ca LV-urile sunt foarte calitative, sunt genți de lux, așa că atenția în cazul lor se vede până în cele mai mărunte și minuscule detalii. De exemplu, dacă o parte a mânerului are 6 cusături, la fel va avea, tot 6 cusături, și celălalt mâner/toartă.

Înainte de a arunca banii pentru o poșetă LV, inspectează cu grijă orice detaliu și numără cusăturile, mai ales, pe ambele părți ale poșetei, pentru a te asigura că sunt exact la fel.

Combinații corecte de culori în poșetele LV

Louis Vuitton face  poșetele Monogram Multicolore de mulți ani și niciodată nu variază în ceea ce privește combinațiile de culori de pe acestea.

Dacă ești în dubii despre o anumită geantă, mergi, la fel, înspre website-ul oficial Louis Vuitton să compari culorile. Dacă acestea nu se potrivesc precis, geanta e fake.

De pildă, o geantă Monogram Multicolore neagră are întotdeauna una dintre aceste combinații de culori: fuchsia, alb, verde/galben-închis, roz-închis, mov-închis/bleumarin, verde Chartreuse, bleu.

La fel, compară și în acest caz, și în toate celelalte, geanta respectivă cu cele de pe site-ul LV să te asiguri că nuanțele reale sunt incluse în model, de asemenea.

Discounturi și oferte mari la Louis Vuitton?

Ofertele autentice Louis Vuitton, replici din fabrica reală, outleturi, prețuri de en gross și discounturi la LV-uri nu există!

Să repetăm: niciodată nu vei vedea o piesă autentică Louis Vuitton la preț redus, în niciun fel de împrejurare! 

De aceea, Louis Vuitton și-a menținut o astfel de valoare și clasă înaltă peste ani, de atâta timp! Piesele neregulate și deteriorate sunt distruse din start! Niciodată o astfel de piesă nu e vândută publicului!

genți și poșete Louis Vuitton vintage

👉👜 Vezi pe Farfetch aceste genți și poșete pre-owned Louis Vuitton Vintage cu o valoare incomparabilă în timp!

Dacă te uiți pe eBay sau oriunde după o ofertă bună, dacă piesa LV nu e pre-owned / vintage / second hand, o „ofertă grozavă” Louis Vuitton nu există.

Absolut orice piesă nouă LV, la discount, pe care o vezi în vreo ofertă, e… falsă!

E posibil să mai găsești reduceri grozave, într-adevăr, pentru o geantă de designer autentică, abia utilizată, la un second hand sau vintage, dar dacă nu știi la ce să te uiți, poți să cazi foarte ușor pradă vânzătorilor lipsiți de scrupule care vând, de fapt, chilipiruri, făcături ieftine, nici măcar replici bine realizate.

👉 Poșete și genți originale vintage Louis Vuitton autentice mai găsești online și pe acest site francez de vintage!

Învață din greșeli. Fă-ți mereu temele astfel, înainte de a cumpăra orice poșetă „Louis Vuitton” online.

Tu te-ai „ars” vreodată cu o „ofertă grozavă” la vreo poșetă falsă? Cum te-ai prins că e făcătură? Mai ai și alte sfaturi? Împărtășește-ne și nouă și cititorilor din experiențele și din alte trucuri pe care le știi pentru depistarea unei poșete de designer reale, autentice! Scrie-ni-le în comentarii, în josul paginii! 🙂 Părerea ta ajută!

Sursă foto front page: Penabeckie (Pixabay)