Câteva trucuri de stil și igienă ca să fii mai atrăgător ca bărbat.

Dacă credeai că un bărbat poate fi atrăgător de la mama natură sau nu, te-ai înșelat. Nu-i suficient să fii tu așa, de la sine, dacă nu faci și tu să arăți bine, în orice situație. Oricât de frumușel ai fi din născare, unele lucruri – detaliile, de regulă – pot face mult diferența. Mai ales în ochii noștri, ai femeilor. Există mereu detalii la care femeile sunt mereu atente. Iar voi, bărbații, puteți învăța, cu câteva mici trucuri, să vă îmbunătățiți cu mult aspectul și mai ales stilul. Nu e greu. Încearcă, pas cu pas, să introduci în regulile tale zilnice și aceste puncte. Vei vedea că, dintr-o dată, nu doar tu te vei simți mult mai bine în pielea ta, dar vei întoarce și multe capete după tine. Sau, mă rog, tipa căreia încerci să îi intri în grații s-ar putea să înceapă să te perceapă altfel, să descopere și o nouă latură a ta, mult mai atractivă. Așadar:

Decât să porți cămăși cu mânecă scurtă, mai bine învață să îți răsucești frumos mânecile de la cămășile lungi. Femeile găsesc acest lucru foarte sexy și chiar percep acest lucru ca o atenție a ta la detalii. Asta arată că ești un tip lejer, simplu și original, care nu vrea lucrurile de-a gata. S-ar putea ca o cămașă cu mânecile scurte să te facă să arăți mai atent și mai îngrijit, nu ca un tip comod, care îmbracă hainele doar pentru a avea ceva pe el și nu pune accentul prea mult pe aspectul său. Dacă tu nu pui accentul pe asta, cum ai vrea să te aprecieze ceilalți și să te „citească”?

Fii fancy și lustruiește-ți pantofii. De altfel, fii atent să îi ai mereu curățați. Niște pantofi de piele naturală lustruiți îți vor crea și ție o imagine mai frumoasă… vei părea inclusiv tu mai strălucitor! 😉

Ca să arăți mai profesionist și mai calculat, mai îngrijit, aranjează-ți mereu gulerul de la cămașă. ai grijă să stea mereu ridicat, pe sub pulover sau sacou, nu teșit și cu reverele în toate părțile. Vezi ca reverele să fie mereu aranjate „în oglindă”, adică să fie aliniate în paralel.

Nu purta pantofi de costum/de gală cu șosete albe. Nu se pupă niciodată. Poartă niște șosete scurte, până la glezne sau, chiar mai bine, nu purta deloc șosete cu pantofii de ocazie!

Când ai dubii și nu știi ce să porți, poartă combinația dintre o nuanță de bleu deschis, pastel și gri-închis petrol. Aceste două culori se completează una pe cealaltă, fără să iasă prea mult în evidență.

Chiar dacă nu ești un tip foarte dichisit, de regulă, fiind adeptul stilului lejer, casual, fără a pune prea mult preț pe haine, surprinde măcar o dată la nu știu cât și îmbracă-te mai aranjat, mai „ca la patru ace”. Vei fi surprins în mod plăcut de răspunsurile pe care le vei primi. 🙂

Ai grijă ca mereu să îți cumperi haine care să ți se potrivească, croite parcă pentru tine. Nu face niciodată compromisuri în ceea ce privește mărimea hainelor! Vezi ca mereu să pice bine pe corpul tău și să nu fie ori prea strâmte ori prea largi. 😉 Vei arăta mult mai bine, mai sigur pe tine și mai hotărât.

Urmează regula pantofi-curea! Mai exact, ai grijă ca mereu să asortezi culoarea curelei de la pantaloni cu aceea de la pantofi. E o regulă simplă, dar obține așa un efect! Mai exact, asigură-te că la o curea maro porți pantofi maro. La fel, niște pantofi negri se combină foarte bine cu o curea neagră. Vei arăta foarte bine și îngrijit! Dacă ai vreo curea într-o culoare mai dubioasă, greu de asortat, zic să o arunci. 😛

trucuri de stil si igiena pentru barbati

Poartă ca lenjerie intimă niște boxeri de culoare închisă: negru, bleumarin, gri.  Poate ți se pare o prostie, dar, crede-mă, în caz de accidente sau altceva, asigură-te că nu te simți rușinat în alte culori sau că se vede ceva. 😛 Cu astfel de culori nu dai greș niciodată, oricine te va vedea în boxeri. 😉 Și rezistă la multe purtări și spălări.

Dacă îți simți părul uscat și cu mătreață, nu-l mai spăla! Știu, pare cam contradictoriu, însă e foarte probabil ca să îți speli totuși prea des părul și tocmai de-aia să o ia razna. Nici excesul nu-i bun! Sari peste șamponare și tratarea lui cu balsam câteva zile și îl vei readuce probabil pe drumul cel bun. Sigur va arăta și se va simți mult mai bine în zilele următoare.

Ține-ți departe de lume unghiile lungi! Sau, mai bine, nu le mai ține deloc! Taie-le în mod regulat, pentru că nu-ți ia prea mult timp să îți tai unghiile atât de la mâini, cât și de la picioare! Să zicem că în jur de 10 minute – cel mult. Și va crea o uriașă diferență. Și nu le tăia pur și simplu. Încearcă să le și pilești, cu o pilă de unghii, ca să nu fie ascuțite sau să agațe pe la colțuri sau la capete.

Hidratează-te! Pielea ta are nevoie de hidratare delicată. Va arăta și se va simți mult mai bine dacă aplici ceva crempă hidratantă pe față și corp. Și dacă pielea ta e în special uscată și exfoliată, exfoliază-ți pielea mai întâi și abia apoi hidrateaz-o! Cu un scrub aplicat anterior sau o exfoliere cu zaț de cafea, vei îndepărta stratul de celule moarte, iar, împreună cu o hidratare corespunzătoare, pielea ta va deveni mai fină și luminoasă. În orice caz, se va observa o diferență.

Și nu sări nici peste mâini, de asemenea. Și mâinile tale au nevoie de atenție și iubire – acordă-le aceste lucruri prin hidratare! Mâinile trebuie protejate cu o cremă puternic hidratantă mai ales acum, în perioada rece, când pot deveni uscate și se pot chiar crăpa! Investește, în schimb, într-o cremă de mâini puternic hidratantă. Va schimba totul cu siguranță!

Investește într-un dispozitiv de curățare a limbii – o periuță linguală! Găsești aici. Cu un astfel de accesoriu, vei fi surprins – și chiar oripilat – de câtă mizerie extra se află pe limba ta, indiferent cât de des te-ai spăla pe dinți. 😀 Orice gentleman are nevoie de un astfel de obiect de igienă. 😉

Dacă ai fire de păr ciudate pe undeva pe chipul tău, extrage-le cu o pensetă! Nu le lăsa să domine chipul tău. Ah, dar ai grijă, nu cumva să exagerezi cu extrasul. Pensatul devine rapid foarte acaparant și vezi să nu devii dependent, să extragi și firele de păr care nu ar trebui extrase. Păstrează-ți un look cât mai natural. Igienic, dar natural. Să nu te trezești cu sprâncene foarte subțiri, mici și înguste, care să îți schimbe chipul întru totul… gen anii ′90. La fel, fără forme ciudate pe pieptul sau pe sfârcurile tale! :)) Dacă nu ai o pensetă bună sau un trimmer, crede-mă că și cu o unghieră poți rezolva problema.

Îmblânzește-ți sprâncenele, dacă sunt sălbatice! Sprâncenele extrem de stufoase te pot face să arăți ca o persoană nebună. Pune-le la punct cu puțină apă sau cu gel ori folosește un pieptene special pentru ele. 😉

Nu uita nici de părul din urechi! S-ar putea să-ți fie greu să observi firele de păr din urechi, dar, crede-mă, ele sunt destul de observabile, în schimb, de către ceilalți. 😀 Așa că pune-le la punct! Și că tot suntem la subiectul firelor de păr extra, elimină-le cu grijă și pe cele din nas!

Nu te bărbieri la prima oră a dimineții! Nu face din bărbierit primul lucru după ce te-ai trezit! Dă-i timp întâi pielii tale să se trezească. La primele minute de la trezire, pielea ta e mai sensibilă, așa că, dacă îi dai un răgaz de 10 sau 15 minute s-ar putea să îi dăunezi mult mai puțin! 🙂

Dacă timpul îți permite, lasă crema de ras pe față câteva minute (cam 5 minute) în plus! Îți va subția firele de păr și astfel vei scăpa de puțină usturime provocată de aparatul de ras. Nimănui nu-i place usturimea provocată de ras. 😛 astfel, îți vei diminua din această durere.

Și când te razi, folosește mișcări ușoare și scurte. Și rade-te în direcția de creștere a firelor de păr și nu împotriva direcției de creștere! Rade-ți mustața fix până la capătul liniei buzei de sus.

Nu uita nici de firele de păr de pe gât! Asigură-te că firele răzlețe de păr de pe gât – atât din față, cât și din spate – sunt curățite și rase. E foarte simplu și ușor pentru tine și aparatul tău de ras să le periezi, iar acest lucru te va face să arăți și mai îngrijit.

Nu ești sigur dacă respirația ta miroase urât? Linge-ți încheietura mâinii. 😛 Poate părea foarte ciudat (de fapt, chiar e un procedeu ciudat), dar dacă nu ești sigur că respirația ta e frumos mirositoare, sau nah, nu îți miroase urât, cel mai bun mijloc de a afla cum stau lucrurile de fapt e să îți lingi încheietura mâinii și să vezi dacă aceasta miroase apoi sau nu. Iar încheietura e locul ideal de a face acest test, mai ales că acolo încercăm prima dată și cum miroase un parfum. Apoi, indiferent cât de ciudat ar fi acest lucru, crede-mă că nu e mai nașpa decât să îți miroase gura și să sufere și alții de pe urma acestui lucru. 😀 Și indiferent ce rezultat iese, mai consumă câte o bomboană de mentă peste zi. Chiar ajută!

Nu sări peste aplicarea unui balsam de buze! Buzele tale arată și mai plăcut dacă nu sunt crăpate și uscate ori aproape însângerate. Balsamul de buze e singurul care te poate ajuta în asta. 🙂

Nu sta cocoșat! Poziția cocârjită a unui om oferă o impresie nașpa despre persoana respectivă și dau senzația că nu prea îți pasă de tine însuți. Statul drept și întins denotă încredere în sine și mult sex-appeal. Garantez. 🙂

Găsește-ți un miros al tău specific personalității tale! Adică, mai exact, renunță la spray-ul acela de corp Axe sau la altele similare, și ia-ți o apă de colonie sau apă de parfum de brand bun care să te caracterizeze, să lase lumea să își dea seama după miros că ai fost într-o anumită încăpere. 🙂 Apoi, la fel, investește măcar într-un deodorant fresh, bărbătesc, de calitate, de la o firmă de renume, care să te reprezinte în principal.

Dar folosește cu măsură și parfumul. 😉 Un parfum ar trebui să activeze și feromonii tăi naturali, atât de grozavi, și nu să umple de miros absolut orice cameră pe unde intri! 😀 Nu te îneca în el pur și simplu! Că, altfel, îi vei îneca și pe alții, cu siguranță! 🙂 Oferă-ți doar câteva spray-ări ușoare și ești gata de plecare!

Găsești aici o multitudine de accesorii și cosmetice utile strict pentru îngrijirea unui bărbat sexy. 🙂