Idei, sugestii și modele de tunsori cu păr scurt și volum – cum se poartă părul în 2017.

Părul scurt nu e lipsit de personalitate, chiar dacă îi lipsesc nenumăratele posibilități de coafare. Oare? Pentru că la nivelul părului scurt poți să te joci cu umbrele, cu nuanțele de culori, cu volumul, asimetriile și modelele de tunsori. Pentru că anul acesta e anul părului scurt, tuns în moduri cât mai inedite și creative, m-am gândit să vă prezint o parte dintre cele mai frumoase modele de tunsori scurte cu volum, tunsori moderne în anul 2017. Fiindcă o tunsoare scurtă, ca să fie atractivă, trebuie să aibă neapărat volum.

Iar dacă deja ai părul scurt, dar nu știi cum să îl coafezi original, astfel încât părul tău să câștige volum și vitalitate, ai tot mai jos inspirație. Caută întotdeauna ceva care să fie în primul rând pe placul tău, dar să se potrivească și stilului tău propriu, ca să te simți mereu cât mai confortabil.

Tunsori cu păr scurt

Tunsorile cu bob, tip pixie, părul scurt filat sau tunsorile în scări sunt cele mai căutate anul acesta, dar și cele care conferă mereu cât mai mult volum părului, indiferent de coafură.

Când ai păr scurt, află că îți sunt foarte utile produsele de styling care ajută la texturarea șuvițelor, la definirea vârfurilor și a părților filate. De exemplu, ceara de păr, pudra pentru volum, gelul sau cremele de păr pentru coafat sunt o investiție bună atunci când ai păr scurt.

Tunsorile cu păr scurt sunt potrivite pentru persoanele care nu au timp pentru îngrijirea părului și nu pea știu cum să îl coafeze. Părul scurt este confortabil, este pentru persoane comode și cu puțin timp la dispoziție. Dar aces lucru nu înseamnă neglijarea completă a părului, a coafurii lui, a avantajării chipului prin coafură. Așa că îți propun să urmărești mai jos câteva idei de coafuri cu păr scurt cu volum, ca să te convingi că părul scurt nu e chiar lipsit de personalitate și că poți crea multiple coafuri cu ajutorul lui. Doar că nu îți va mai lua atât de mult timp. 😉 Însă vei arăta poate mult mai fabulos.

Tunsoarea bob cu volum

Tunsoarea bob cu păr scurt este foarte practică în acest sens, pentru că e potrivită pentru acelea dintre voi care își doresc totuși o coafură modernă, cu păr scurt, dar nu au timp să își aranjeze părul foarte mult. Iar părul tuns bob nu implică întotdeauna părul foarte scurt. 🙂 Poți opta pentru un bob puțin mai lung, cu păr mediu ca lungime. De asemenea, ce e plăcut la o tunsoare tip bob mediu e diversitatea ceva mai mare de coafuri și de aranjare a părului: poți să optezi pentru bucle lejere uneori, pentru multiple cărări, pentru breton: pe o parte sau drept; pentru diverse culori și nuanțe diferite de șuvițe filate, astfel încât să creezi impresia de mai mult și mai plin. De asemenea, poți crea volum prin taparea lui ușoară.

Părul tuns bob poate fi lăsat natural, să se aranjeze și așeze de la sine, ori poate fi ajutat cu anumite tehnici și produse de coafat să capete și mai mult volum: dacă aplici spumă de păr pe vârfuri și pe lungimea șuvițelor și îl aranjezi apoi ușor cu mâna. La final aplici fixtiv și… gataaa! Vei observa nu doar tu schimbarea! 😉

Sursă foto: facebook/nothingbutpixies