Nu sunt cea mai maestră când vine vorba de machiajul cu tuș de ochi – pur și simplu nu mă descurc. 🙂 Motiv pentru care, cu fiecare ocazie, încerc să mai dau o șansă unui astfel de produs care se prezintă într-o formă ce facilitează cât mai mult aplicarea. Așa s-a întâmplat și cu Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner, un tuș de ochi care se prezintă sub forma unui tub tip cariocă / stilou.

Fiind de la Maybelline, un brand de produse de machiaj foarte bune, la prețuri mici, am zis să îi dau o șansă acestui tuș de ochi tip cariocă Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner.

Cum se prezintă tușul de ochi tip cariocă Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner

Se spune că acest tuș de ochi nu se usucă niciodată și nu sare în timpul aplicării.

formulă tuș de ochi tip cariocă Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner_review și păreri

Tușul de ochi Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner vine într-o nuanță destul de intensă de negru, dar nu e un negru foarte opac, să știi. Are un aplicator ca de cariocă, cu vârf de pâslă ultrafin.

Dispune de o tehnologie cu cerneală care menține pigmenții suprasaturați, iar capacul cu arc ajută la păstrarea formulei cât mai proaspete.

Stiloul de tuș de ochi are 5 ml de tuș lichid în interior și este ușor de ținut și de utilizat, deoarece are o zonă antialunecare, pentru prins între degete, ceea ce ajută la prevenirea alunecării în timpul machierii.

Vârful din pâslă este extrem de fin și, de când folosesc această cariocă de tuș de ochi (de câteva săptămâni), este încă în aceeași stare ca atunci când a sosit.

Pensula este perfectă pentru a crea o aripă subțire – nu-mi place ca eyelinerul meu să fie prea gros și, deoarece acesta este atât de fin, teoretic permite crearea unei aripi / codițe de linii de tuș exact așa cum ți-o dorești, fără probleme.

formulă și aspect tuș de ochi tip cariocă Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner_review și părerei

Cum mi s-a părut mie tușul Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner

Cu toate cele sub care se prezintă – descrise mai sus, mie aplicarea tușului pe ochi cu ajutorul cariocii Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner mi s-a părut extrem de dificilă.

Deși este concepută de așa natură încât să te ajute să îți faci „coada de pisică” într-un cat-eye perfect, clasic, fin, cu ușurință, mie mi-a ieșit, chinuit, de fiecare dată un machiaj cu o linie groasă și tremurată, greu de trasat. A fost o corvoadă…

Nu îmi dau seama dacă toată bătaia de cap cu Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner vine pentru că, poate, produsul poate o fi fost, din greșeală, desigilat în timpul transportului. Sau pentru că l-am comandat vara și s-a uscat de la căldură… Cert e că, pentru mine, nu a funcționat, deși e un produs conceput tocmai pentru a ușura aplicarea în machiajul cel mai clasic cu putință.

cum se comportă pe ochi_tușul de ochi tip cariocă Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner_review și păreri

Din ce am citit, la alte persoane a funcționat acest tuș sub formă de cariocă și chiar a facilitat trasarea unor linii și codițe fine, dificil de trasat cu un tuș de ochi clasic, dacă nu ești vreo expertă, ca mine…

Nu prea mi-a plăcut nici formula, pentru că, deși nu dă senzația să se scurgă deloc, nu pare să reziste nici câteva minute după aplicare – se strânge și se desprinde pe alocuri, după ce se usucă.

Tușul pare să se întindă și să „întine”, deci am impresia că, deși aplicatorul și forma de cariocă sunt concepute să facă facilă crearea liniei, formula este aceea care face aproape imposibil machiajul cu Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner. 🙁

cum arată pe ochi_tușul de ochi tip cariocă Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner_review și păreri

Nici nu se pune cazul să pot aplica eyelinerul la ora 4 dimineața și încă să arate proaspăt aplicat la ora 20, cum ar trebui să facă față unei zile orice tuș de ochi obișnuit! De aceea, am tot mai mult convingerea că tușul meu de ochi Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner s-a uscat pe transport, înainte de a ajunge la mine. 🙁 Altfel, e foarte lăudat de multe persoane.

Nu este nici chiar atât de negru pe cât mi-aș fi dorit, dar nu de asta mă plâng eu acum, de fapt – asta ar fi ultima lui problemă . 🙂

Nu este nici prea umed (de altfel, se laudă cu o formulă mată încă de pe ambalaj), motiv pentru care sare puțin de-a lungul liniei genelor. Se și usucă foarte rapid și am impresia că asta s-a și întâmplat cu vârful aplicatorului / cariocii.

cum e pe ochi_tușul de ochi tip cariocă Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner_review și păreri

Îmi țin acest creion cu tuș de ochi în picioare, cu capacul în jos, în recipientul pentru pensule, pentru a mă asigura că e întotdeauna gata de utilizare; cu toate acestea de fiecare dată am avut probleme cu aplicarea și uscarea acestuia. 🙁

Ah, și ca să fie completă treaba, se mai și îndepărtează destul de greu de pe ochi, chiar și cu cel mai bun dintre demachiante. Chiar m-a enervat acest tuș. 🙂

Formulă și ingrediente ale tușului de ochi tip cariocă Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner

Nu știu ce anume face ca formula acestui tuș de ochi să fie atât de dificilă când vine vorba de aplicarea și rezistența acestui produs pe pleoape și linia genelor, însă nu cred că se datorează întru totul faptului că am luat produsul vara și probabil s-a uscat pe drum sau între timp, până să-l folosesc, de a prima deschidere.

Las mai jos și lista completă a ingredientelor din compoziția sa, cine știe, poate reușiți voi să-i deslușiți din mister:

G843220: Aqua / Water, Butylene Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Coco-Glucoside, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Disodium Edta, Sodium Laureth-12 Sulfate, Methylparaben, Propylparaben, Tetrasodium Edta, Iodopropynyl Butylcarbamate [+/- May Contain Ci 77266 [Nano] / Black 2] F.I.L. D46379/5.

Lista de ingrediente se poate modifica, așadar te rog să verifici ambalajul produsului pentru o listă cât mai actualizată.

cum se comportă pe ochi_tușul de ochi tip cariocă Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner_păreri

Nu am găsit informații direct care să clarifice subiectul posibilității utilizării acestui tuș de ochi pe durata unei sarcini sau a alăptării. Dar, din ce am citit, pare un produs sigur.

În plus, produsele precum tușul de ochi, creioanele de ochi și mascara (în general, multe produse de machiaj) nu prezintă vreun pericol în perioada sarcinii sau alăptării, fiind, în mare parte compuse dintr-o ceară care se așază pe pleoape/gene și nu poate fi astfel absorbită în piele.

Cel mai bine însă întreabă medicul cu lista de ingrediente / produsele în față. El știe ce produse cosmetice / ce ingrediente sunt sigure de utilizat pe durata sarcinii/alăptării.

Concluzii după utilizarea Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner

Nu a fost deloc scump – până în vreo 40 lei, însă sunt bani pe care mi-ar fi plăcut să îi dau pe ceva mai util, nu pe ceva care să-mi provoace o tonă de nervi. Sincer, aș fi preferat să dau mai mulți bani pe el și să fie bun, să pot începe și eu să folosesc, cât de des am timp și se poate, tuș de ochi… Așa, nici până la colț de stradă nu am putut ieși.

Clar nu vă recomand acest produs, chiar și dacă sunteți foarte experimentate într-ale aplicării tușului de ochi clasic.

Nu prea cred că ține de noroc în ce privește tușul de ochi Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner; pur și simplu nu e o formulă bună, care să ajute în aplicarea facilă a tușului, chiar dacă forma sub care se prezintă, de cariocă, e una care să ajute cât mai bine. Păcat!

Doamne ferește să fie de „All Day” / purtare zi întreagă, așa cum se laudă încă de pe ambalaj și din denumire acest produs! Eu nici nu am cum să ajung la a-l putea purta măcar jumătate de oră, atât de greu îmi e să-l aplic!

Oricât de mult mi-ar plăcea mie Maybelline (multe produse de makeup de la ei sunt favoritele mele) și oricât aș dori să mai dau o șansă acestui tuș, trebuie să spun că nu cred că voi mai încerca prea curând vreun tuș de ochi Maybelline. Pot să fie oricât de lăudate…

Dacă vrei totuși să dai și tu o șansă proprie acestui tuș de ochi Maybelline, asigură-te că îl iei la un preț convenabil. Îți las mai jos o listă de magazine online unde găsești tușul de ochi tip cariocă Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner în ofertă:

Tu ai încercat acest tuș de ochi Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner? Dacă da, cum ți s-a părut; pentru tine a funcționat? Dacă nu, ce alte tușuri de ochi sunt preferatele tale? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii! Părerea și experiențele tale sunt cele mai importante pentru noi. 😉