Eu nu-s obișnuită cu machiajul cu tuș de ochi. De regulă, prefer creionul de ochi dermatograf și fardul de ochi cu rimelul, cel mult, dar nu mă dau în lături, în ultima vreme, de la nicio șansă care implică testarea de noi produse de makeup, cum ar fi și utilizarea tușului lichid. Așa s-a întâmplat să ajung și la acest tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner.

Am ajuns să-mi iau L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner într-un set cu alte două mascara L’Oréal Paris din gama Volume Million Lashes Fatale, pe care nu am mai apucat să le încerc, căci le-am dat cadou. Setul mi s-a părut ofertant, având 3 produse într-un singur pachet.

Tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner_în pachet cu ofertă

Îl luasem cu gândul de a da cadou mai departe doar o mascara, pe cealaltă să o încerc eu, dar, fiind din gama Million Lashes din care testasem deja o mascara, care nu a luat fața altor mascara pe care le aveam deja și eram happy cu ele, am renunțat și la a doua mascara din set și am dat-o cadou.

Am rămas cu tușul L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner și, cum nu-s obișnuită să mă machiez cu tuș, pentru că necesită precizie și atenție, migală, iar eu sunt mai mereu pe grabă, am zis să dau o șansă acestui tip de produs și să vedem dacă îmi iese și un astfel de makeup. N-ai cum să știi până nu încerci.

Eu m-am mai jucat până acum cu tuș de la alte firme, dar nu m-au ajutat pentru începuturile mele cu astfel de machiaj clasic cu tuș, fie din cauza texturii, fie din cauza aplicatorului.

Tuș L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner: primele impresii

L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner este un tuș lichid. În pachetul în care l-am luat eu, tușul e negru ca recipient, însă am văzut că sunt și variante cu ambalajul auriu. Nu știu care e diferența.

De asemenea, nu știu cât de suficient produs este înăuntru, pentru că pe ambalaj nu găsești indicații despre cantitate. Habar n-am dacă acest lucru e din cauză că l-am luat în set.

Tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner_cum e aplicatorul

Ideea e că pare puțin, posibil însă ca textura să ajute și să nu fie necesar să fie mult produs în tub. Posibil ca, fiind din set, să vorbim de o miniatură de produs, tip travel size, de luat în călătorii.

Varianta full-size este, din ce am văzut, de 6 ml și costă vreo 30 lei (verifică aici prețul actual). Dar am văzut și variante de 2 ml, ceea ce cred că e și versiunea mea. 🙂 Eu am dat vreo 70 lei pe tot setul parcă, luat la reducere. E bine. Dar tot nu știu dacă tușul meu este varianta de bază, full size și nu miniatură. Tind să cred însă că e cea micuță, de 2 ml.

Tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner_aplicator cu burete

Aplicatorul este tip burețel, sau, mă rog, buretat, dar cu „pensulă” subțire-subțire mai ales în capăt, numai bună pentru precizie clară. Ca la tușurile tip cariocă. Formula însă e lichidă, diferită, ca un tuș șichid cu pensulă clasică. Aici pare că a fost compus din două tipuri.

Eu am luat tușul L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner în culoarea neagră, ceea ce e o culoare foarte intensă și plină, cu adevărat. Așa se vede și pe pleoapă.

Cum e aplicarea cu tuș L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner: părerea mea de începătoare 🙂

Se agită bine înainte, dar cât se ia pe aplicator la o tură nu e suficient să trasezi toată linia, din prima. Va trebui să reiei, să mai înmoi aplicatorul în tuș, să revii, să termini linia trasată. Nu-s expertă în machiajul cu tuș, dar cred că acest lucru poate fi un inconvenient.

Noroc însă că aplicatorul e tare și buretat, ascuțit în vârf, ceea ce îi asigură precizie. În plus, nu se îndoaie sau se mișcă ușor, ci rămâne ferm, ceea ce mie îmi place, oricât de neîndemânatică aș fi în trasarea liniei. Mă ajută așa pensulică și am reușit mult mai bine cu ea decât cu alte pensule de la alte tușuri. 🙂

Mi se pare că și textura, destul de lichidă (nu cât să curgă în ochi însă), ajută din acest punct de vedere, ca linia să se traseze ușor. Se așază și se usucă destul de bine și repede. Îmi pare că are un finish ușor lucios, metalic, ca lichid, nu e mat oricum, dar mie îmi place.

Mie chiar îmi place aplicatorul, pentru că ajută la trasarea, cu vârful lui, a unei linii fine, delicate, sau a uneia mai groase, dacă dublezi pe prima și înclini burețelul aplicatorului spre partea mai groasă. Poți să alegi tu cât de subțire sau groasă vrei să fie linia.

Tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner review_cu arată_cum se trasează

E un pic mai dificil în trasarea codiței finale însă. Dar cu practică și dexteritate, merge până la urmă. Aici se vede că, poate, mai utilă ar fi fost o pensulă clasică și nu una buretată ca la L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner.

Pe mine, novice într-ale tușului, m-au ajutat bine aplicatorul și textura tușului, destul de lichidă și care nu se întărește prea repede (perfectă, din punctul meu de vedere).

linii trasate în machiaj clasic cu Tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner review

Tușul L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner: alte detalii importante

Îmi place cel mai și cel mai mult că acest tuș stă bine pe ochi și rezistă cu orele. Față de altele încercate, chiar e un tuș rezistent, ceea ce ajută pentru o începătoare ca mine.

Adică poți transpira, poți avea pleoape mai uleioase, minunea aceasta chiar rezistă, nu se întinde, nu curge, nu „crapă” în firicele și puncticele mici, nu creează acel aspect de „smudge”, nu se dublează pe pleoapă în sus, ca să arăți ca un panda. 🙂 Chiar stă pe pleoape exact așa cum îl pui și îl lași.

machiaj cu Tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner review

L-am purtat și 12 ore și a făcut față extraordinar de bine.

Arată bine pe ochi, în final, chiar și dacă ești începătoare și nu pare că-l aplici tu chiar profi. E ideal ca să începi să folosești și tu tuș în machiaj. 😉

Tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner review_cum arată pe pleoape

Și că tot vine, vorba, l-aș adăuga în lista aceasta de tuș potrivit pentru forma ochilor tăi, doar că aș sublinia că e tușul cel mai potrivit dacă ești începătoare în trasarea liniei de tuș. 😉

Se demachiază foarte ușor, chiar dacă e rzistent și durabil pe ochi.

Lista de ingrediente e vizibilă dacă dezlipești folia de pe eticheta capacului. Are un semn la un moment dat care indică să desfaci și să ridici suprafața aceea de pe folie.

Tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner_lista de ingrediente

Lista de ingrediente arată așa:
Aqua / Water, Propylene Glycol, Acrylates Copolymer, Polyester-5, Alcohol Denat., Trilaureth-4 Phosphate, Imidazolidinyl Urea, Xanthan Gum,methylparaben, Propylparaben, Sodium Dehydroacetate,<+/- May Contain: Ci 77491, Ci 77499 / Iron Oxides, Mica ,ci 77891 / Titanium Dioxide>.

Concluzii pentru tușul L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner

Pentru mine, ca novice în arta machiajului clasic cu tuș, e clar un tuș bun, nu e rău deloc. 😉

Lucrul care îmi place cel mai mult, după faptul că pensula buretată mă ajută mult în aplicare, este puterea lui de a rezista bine ore bune pe pleoape, cum le lași. E surprinzător de durabil. Își merită numele: conferă precizie și ușurință în aplicare, chiar dacă nu ai experiență cu tușurile.

Tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner_păreri și ce poate

Îmi place și că, deși e o formulă foarte lichidă, se usucă foarte repede și finișul rămâne tot cu aspect lucios, plăcut, dar nu se transferă nimic pe pleoapă.

Apoi, are un aspect de negru intens, opac, foarte greu de găsit într-un tuș, care să mai fie și bun, rezistent și ușor de utilizat, cum e acesta de la L’Oréal Paris.

Pentru cum m-a ajutat pe mine, mai ales să trec peste stresul de început în trasarea liniilor de tuș, astfel încât să arate cât de cât ok și să nu se vadă că-s la primiile linii și mai am de învățat :P, merită toți banii acest tuș L’Oréal Paris UltraPrecision Superliner.

Tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner review_linii aplicate

Mai ales pentru acele zile când ai o zi plină și vrei ca machiajul să reziste toată ziua pe pleoapele tale, de dimineața până seara. I-aș mai adăuga și particula „ultra-lasting” în denumire. Pentru că… merită. 🙂

Singurul lucru pe care aș putea să i-l reproșez e că vine într-o cantitate mică – cel puțin această versiune a mea așa a fost și e deranjant că nu știu exact ce cantitate am; pot doar bănui că e varianta miniatură, de 2 ml.

Ca preț, nu mai e așa de convenabil, în versiunea mică. Doar dacă îl găsești în set cu ofertă, ca mine. Sau la o altă ofertă convenabilă.

Tu ce experiențe ai cu tușul lichid? Cât de experimentată ești în utilizarea lui și trasarea liniilor de machiaj clasic tip cat-eye? Ai folosit acest tuș L’Oréal Paris UltraPrecision până acum? Sunt foarte curioasă să aflu. 🙂 Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. Contează mult pentru noi.