Unde găsești tutu amplu în croială cloș midi, din tulle, în diverse culori, potrivit în ținute diverse.

Nu toate putem fi balerine, dar le putem fura din stil și din finețe. Și ce-i mai reprezentativ la o balerină dacă nu… balerinii/poantele și tutu-ul? Or, dacă balerini am ajuns să avem fiecare dintre noi, să devină deci o piesă indispensabilă din garderoba fiecărei femei, tutu-ul abia acum începe să devină piesă de rezistență tip must have. E o piesă suavă și diafană, elegantă, dar și extrem de deosebită în lookuri casual – așadar, tinde să devină foarte versatilă, ceea ce, personal, nu face decât să mă bucure.

Dacă încă nu ai un tutu, ori nu ți-ai găsit tutu-ul perfect, dar ți-l dorești (că, deh, ce zână nu are nevoie de propriul tutu?), încă mai ai suficiente șanse. Am găsit un loc online de unde îți poți lua un tutu – în acest magazin online tip outlet, găsești mai multe modele de tutu-uri. Însă mie mi-au atras atenția cele în croială cloș, midi, ample, adică acelea în care intră foarte mult tulle și material și care transformă orice ținută într-una de prințesă, fie ea și urbană. Unele sunt și în culori pastel (galben-deschis tip champagne, roz pal prăfuit), ceea ce le face de-a dreptul speciale și mult mai drăgălașe. Dacă ești mai reținută de fel și nu îți dorești să epatezi foarte tare, poți alege o fustă midi din tulle mai aplatizat, negru, simplă, de la Forever 21, care nu iese prea mult în evidență. În plus, o poți purta în atât de multe combinații, de la jachete de blugi sau de piele, până la bocanci în picioare ori piese diafane și elegante în partea de sus. Totodată, merge purtată și la ținute casual, urbane, cât și la evenimente, combinată cu o bluziță sobră și pantofi cu toc ori sandale.

Mai puțin amplu, din tulle negru cu buline, așadar mai potrivit inclusiv pentru ținute casual, este și acest tutu, tot marca Forever 21. Însă mai multe modele de fuste din tulle, tutu-uri mai scurte sau mai lungi, midi sau mini, ample sau mai aplatizate, în culori pastel sau clasice (negru, în special), găsești aici. Pe toate gusturile și mărimile, de la branduri diverse și, mai ales, pe măsura bugetului fiecăruia.

Am selectat în imaginea de mai jos tutu-urile ample, midi, care mi-au făcut cu ochiul. Despre ele v-am vorbit deja mai sus, unde aveți și link înspre magazinul online unde le-am descoperit. Sper să vă placă și vouă și să fie ceea ce căutați. Dacă nu, stați pe aproape, vor mai urma recomandări – am mai găsit și alte magazine cu haine minunate, printre care și tutu-uri.

tutuuri-ample-midi