Unde găsești pe net modele de tutu ieftin la sub 100 lei: tutu la preț mic online.

Să vă povestesc de unde mi-am luat tutu din tulle la cel mai bun preț pe net în acest moment – sub 100 lei (verifică aici oferta de preț actuală la tutu). Da, e de pe net – doar mă știți că sunt adepta cumpărăturilor online. Dar nu de aceea reiau această informație, ci pentru a vă spune că în magazinul online de unde am achziționat eu acest tutu am găsit cele mai bune prețuri la tutu-uri, mult mai mici decât în magazinele fizice în care am mai văzut tutu-uri. De aceea am mai așteptat – mi se părea cam mult să dau pe o bucată de tulle, amplă într-adevăr, dar nu foarte deosebită nici ca design, în jur de 200 lei, chiar mai mult. Și a meritat așteptarea.

Cele mai frumoase tutu-uri ieftine online

Însă în acest magazin în care am găsit tutu-uri, sunt de regulă mai mereu reduceri la haine și încălțăminte moderne și la prețuri convenabile oricum, indiferent de ofertă. Așa că nu am putut să îmi aleg doar un tutu și am mai pus în coș și:

haine si ochelari de soare ieftini - de unde m comandat

[button url=http://profitshare.ro/l/3577643 target=blank icon=star-full]Aceste articole sunt achiziționate de aici la prețuri mici.[/button]

  • un tricou tip bluză 2 in 1, care are o parte de jos tip cămașă din denim ce iese de sub tricou – e o iluzie optică, pentru că nu sunt două piese, e doar una. 🙂 Pe tricou, din material lejer tip bumbac, de culoare verde-mentă deschis scrie „going for a Ride” si prezinta o bicicletă pe tricou. E o bluză tip tricou foarte simpatică și comodă, tip oversize. A fost, ca preț, în jur de 25 lei, dacă nu mă înșală memoria deja.
  • o pereche de pantaloni verzi cu aspect peliculizat, cu efect cerat. Nu am apucat încă să îi port. Dar au fost și aceștia foarte ieftini, până în 50 lei parcă. Sau pe aici.  Au în spate o emblemă din metal, cam aurie și urâcioasă, pe care o să o dau jos. 😀  Au un efect răcoritor, așa că vara o să îi port foarte încântată pentru că nu voi simți căldura așa de bine precum în jeansi.
  • o pereche de ochelari de soare negri cu lentilă mov-închis –  au fost la vreo 20 de lei, deci nu vă așteptați la ceva foarte eficient împotriva razelor ultraviolete, la lentile polarizate și bla bla. Acum costă chiar mai puțin: în jur de 15 lei. Au venit cu un etui negru simplu, tip sac, în care să îi păstrezi.
  • o pereche de papuci de casă plușați, moi și groși, perfecți pentru iarnă – au fost vreo 20 lei.

comanda de tutu online ieftin

[button url=http://profitshare.ro/l/3577643 target=blank icon=star-full]Toate aceste haine au fost comandate online din acest magazin.[/button]

De unde am cumparat haine si incaltaminte ieftine online

Toate aceste piese m-au costat până în 200 lei în total. Cam cât m-ar fi costat doar tutu-ul în alte părți. De tutu, că a fost și motivul care m-a determinat să comand, sunt cel mai încântată. Chiar am reușit să îl și port la un botez și o nuntă. În general, consider că e de purtat la ocazii speciale, pentru că e destul de amplu și elegant spre fancy, ca de prințese, ce să mai. 🙂 Dar nu-i o regulă – e genul de tutu pe care îl poți purta cu lejeritate ș la ținute casual, cu jachetă din blugi sau din piele, după vreme și plac. Acum cred e la ofertă și mai bună și parcă mă tentează să îmi mai iau câteva. 😀 V-am spus: periodic la ei intră în reducere toate produsele, depinde la ce reducere te nimerești și să mai găsești și în mărimea dorită.

Tutu-ul e roz nude, are banda elastică neagră în talie și se cam vede prin el – nu foarte bine, dar în lumină parcă se zăresc puțin picioarele. De aceea, cel mai bine e să ai pregătită o jupă când vrei să îl porți. Tulle-ul din care e fbricat e tare, de calitate, nu e elastic, deci model clasic de material pentru tutu-uri. E o culoare roz nude / roz pal, foarte diafan. Îmi place foarte mult. Însă tu îl vei găsi disponibil și pe multe alte culori la modă și elegante.

tutu ieftin online din tulle amplu roz nude

[button url=http://profitshare.ro/l/3577641 target=blank icon=heart-2]Alege-ti tutu-ul in culoarea preferată din acest magazin online cu prețuri mici.[/button]

Comanda de la Zenda – așa se numește magazinul, ajunge repede, în maximum 3 zile lucrătoare. Merită îndreptată atenția înspre acest magazin, disponibil doar online, unde vei găsi foarte multe haine și încălțăminte la prețuri foarte mici. Și sunt de calitate, nu vă temeți. În plus, la ei chiar sunt și cele mai ieftine tutu-uri (verifică aici oferta de preț actuală la tutu) – și sunt disponibile în multe culori. Apropo de asta, au foarte mare varietate de produse – articole vestimentare și accesorii. Chiar recomand să aruncați un ochi, chiar des, pentru că în permnență au  oferte de nerefuzat. Și prețuri mici, chiar foarte mici. De livrat, livrează în câteva zile, deci destul de rapid. Adică, dacaă ai comandat luni, cam joi primești produsele. Oricum, chiar în aceeași săptămână sau în intervalul de 5 zile lucrătoare, depinde de cât de aglomerați sunt cu comenzile. Eu îi recomand pentru haine ieftine și moderne, încălțăminte la prețuri bune. Toate sunt foarte rezistente, în ciuda prețului mic, deci au un raport calitate-preț excelent.