Care este culoarea anului 2018: ultraviolet, desemnată de Institutul Pantone și ce simbolizează această nuanță de mov intens.

Anul 2018 se anunță inventiv și plin de imaginație, creativitate. Asta pentru că pentru anul 2018, Institutul Pantone (responsabil pentru alegerea culorilor reprezentative în fiecare an) a ales nuanța pentru anul ce stă să vină: ultraviolet.

Ce simbolizează culoarea anului 2018?

Asta pentru că această tentă de mov închis predispune la gândire profundă, provoacă în mod dramatic și intens mintea și comunică multă originalitate, ingenuitate și gândire vizionară ce se proiectează înspre viitor.

Ultravioletul este o culoare complexă și contemplativă care sugerează misterele cosmosului, intriga a ceea ce urmează să se petreacă.

Nuanțele enigmatice de mov purpuriu au rămas mereu simboluri de non-convențional și de genialitate artistică. Recunoscuți pentru preferința pentru această culoare, Prince, David Bowie și Jimi Hendrix s-au lăsat inspirați în muzica lor de acest ton de culoare care transmitea un soi de individualitate artistică.

În adâncimea sa, nuanța Ultraviolet 18-3838 PANTONE sugerează emoție multă, non-conformism, determinând oamenii să experimenteze și să-și traseze urmele proprii în lume, să-și depășească limitele.

De ce a fost ales ultraviolet culoarea anului 2018?

Istoric și cultural, a existat în timp o latură mistică sau spirituală atribuită culorii ultraviolet. Culoarea este adesea cunoscută ca find utilizată în practici spirituale, ale marilor înțelepți, și oferă un refugiu excelent celor care vor să se izoleze de lumea suprastimulată. În spațiile de meditație chiar se utilizează lumini în tonuri de mov, pentru a oferi energie și inspirație în comunitățile care vor să se conecteze cu universul.

Acum, marii designeri și brandurile celebre se simt împuternicite să utilizeze culoarea desemnată de Pantone ca reprezentativă pentru 2018, mai ales pentru că aceasta transmite mesaje puternice și simboluri adânci. Marile branduri vor inspira și vor influența extrem de mult prin această culoare.

Așteaptă-te la tot soiul de produse în culoarea anului 2018, ultraviolet, cît mai creative și care să te inspire și pe tine să fii mult mai original(ă). și plin(ă) de viață și creativitate.