Unde gasesti modele de genti de mana stil Hermes design Birkin din piele naturala sau piele ecologica.

Faimosul model de geantă Birkin al casei de modă franțuzești Hermès este cel mai purtat model de poșetă; foarte multe celebrități și staruri din lumea întreagă, în special de la Hollywood au cel puțin o astfel de geantă. De exemplu, Victoria Beckham, soția celebrului fotbalist, posedă, se pare, cele mai multe exemplare ale faimoasei genți, în diferite variante de culori. O geantă Birkin de la Hermès costă între 7650 și 150.000 $ – prețul variază în funcție de tipul de piele utilizată în realizarea genții și crește foarte mult dacă s-a folosit piele de proveniență exotică.

O geantă artizanală cu semnătură proprie: Birkin de la Hermès

Geanta e un simbol al bunăstării și se produce în serie limitată, indiferent de model, întrucât este realizată manual din piele de cea mai înaltă calitate, în atelierele din Paris, de către experți artizani. Timpul mediu de realizare a unei astfel de genți este de 48 de ore. Oricât s-ar dori, niciodată o geantă Birkin nu e identică cu o alta, chiar dacă e vorba de aceeași versiune sau tipar. Iar prețul foarte ridicat se explică prin aceste lucruri, prin meticulozitatea cu care sunt create.

Denumirea genții a fost dată după numele cântăreței și actriței Jane Birkin, în urma unei întâmplări reale care a dat și ideea de creare a acestei poșete: în timpul unui zbor din Paris spre Londra, în 1983, actriței Jane Birkin i se varsă din întâmplare tot conținutul genții. Întâmplarea face ca de față să fie chiar CEO Hermès de la acea vreme, Jean-Luis Dumas. În 1984 se produce primul model Birkin, marca Hermès, în urma întâmplării din avion.
De atunci, geanta s-a creat în mai multe variante de nuanțe, texturi, aspect și mărimi. Are foarte mare succes, semn că ideea ivită în urma întâmplării din avion a fost extraordinar de inspirată: geanta vine într-adevăr în întâmpinarea multor femei și nevoi ale acestora, fiind nu numi superbă prin design, dar și deosebit de practică și, astfel dorită/căutată. Azi, geanta se reproduce în atâtea replici, unele foarte apropiate de original, dar mult-mult mai convenabile ca preț. Unele sunt și deosebit de calitative, așa că, dacă nu ești vedetă și n-ai cum să-ți permiți o geantă Hermès originală, ai o alternativă foarte bună. În plus, sunt și celebrități care poartă deja replici ale renumitei și valoroasei genți Birkin.

genti stil hermes model birkin

Geantă bleumarin închisGeantă cenușie – Geantă bej din piele naturală Geantă piele roșu cu albastru

Genți cu design tip Hermès in România – unde se găsesc Online

În prezent, se găsesc și în România copii foarte bine realizate după geanta Birkin de la Hermès. Sau genți cu un design asemănător, din materiale calitative care imită bine pielea naturală sau chiar din piele. Am căutat și în magazinele online și am găsit deja destul de multe modele. Sunt genți model Hermès din piele naturală sau ecologică, la prețuri mult accesibile. Și astfel poți să-ți creezi și tu o mini-colecție de genți stil Birkin sau cel puțin asemănătoare, la un cost foarte bun și rezonabil, fără să fii vedetă și să dispui de averi imense.

În culori clasice (marouri, negru sau roz pastel), am găsit genți stil Hermès de la Isabella Rhea din piele naturală de vacă. Dimensiunile sale sunt 30 x 38 x 20cm. Îmi place foarte mult simplitatea acestor genți și faptul că totuși sunt originale prin design, pentru că nu urmează chiar precis liniile unei genți Birkin originale, ci sunt puțin mai rotunde.

genti tip hermes din piele naturala isabella rhea
[button url=http://profitshare.ro/l/3363248 target=blank icon=heart-2]Gentile tip Hermes de la Isabella Rhea sunt aici.[/button]