Cum să-ți faci unghii cu leopard print: tutorial simplu și rapid + idei de modele de unghii cu imprimeu leopard și animal print care nu se vor demoda.

Animal printul nu se demodează niciodată și cred că cel mai preferat dintre toate modelele de astfel de imprimeuri rămâne cel leopard. Și este cât mai mult folosit și în modelele de unghii: se poartă unghiile cu model de animal print! Iată câteva idei de-ați picta unghiile în leopard print și cum să le creezi cât mai profi.

Dacă ai de regulă răbdare, să faci unghii animal print nu ar trebui să fie greu. Doar ai puțină răbdare! Poți alege modelul original de maro cu negru sau poți opta pentru pete colorate în ce nuanțe vrei tu ca să realizezi imprimeul leopard pe unghii.

Cum faci unghii cu imprimeu leopard: tutorial

Uite un tutorial simplu despre cum obții unghii în animal print leopard!

unghii cu leopard print tutorial

  1. Ia o scobitoare și tasează-i vârful!
  2. Pune pe o suprafață plată picături de lac de unghii în două din culorile dorite de animal print pe unghii.
  3. Ia ojă cu scobitoarea și pune-o pe unghie, formând o pată ca de leopard, neuniformă.
  4. Ia din oja cu care vrei să creezi marginile petei de leopard print și definește liniile petei inițial create pe unghie.

Ca să-ți formezi mâna, poți exersa inițial pe o hârtie, până să te apuci să creezi petele de leopard print pe unghii.

Dacă crezi că nu te descurci totuși nici cu un astfel de tutorial, poți încerca cu o folie de transfer cu model de imprimeu leopard pentru unghiise găsesc AICI.

Poți să-ți faci doar una din unghiile de la o mână în leopard print sau poți să le faci pe toate. Cum crezi. Oricum, arată bine și creează un efect wow.

Modele de unghii leopard print din care să te inspiri

Indiferent ce model alegi, cu varianta în nuanțe neutre, nude sau de marouri, ca imprimeul leopard inițial, sau cu nuanțe de culori vii, să știi că unghiile cu imprimeu leopard print atrag oricum atenția, fiind originale. Așa că uite câteva idei de unghii cu animal print din care poți să te inspiri să faci și tu:

Unghii cu model de animal print cu pete de auriu și bordo

Auriul creează un contrast perfect cu bordoul în acest model de unghii animal print:

unghii cu model leopard print auriu cu bordo

Unghii aurii cu model leopard print cu pete negre

În culorile „clasice” ale unui leopard print, unghiile în modelul de mai jos, cu auriu și pete negre de panteră, creează un efect wow, fiind destul de simplu de realizat:

unghii aurii cu leopard print cu pete negre

Unghii manichiură French cu leopard print pe vârfuri

Dacă nu te-ai fi gândit că și o clasică a manichiurii, cum e cea French, poate fi creată îndrăzneț, ei, bine, leopard printul demonstrează exact opusul: uite că se îmbină de minune și cu manichiură franțuzească! Inspiră-te și tu din acest model!

Pe fundalul alb al manichiurii French, acest model de leopard print de unghii se vede foarte frumos și este și mai bine scos în evidență!

manichiură french cu animal print leopard pe vârfuri

Unghii negre cu aspect de leopard print

Despre aceste unghii nu prea putem spune că sunt pictate în imprimeu leopard print, ci că au mai degrabă un aspect, o textură de animal print. Iar unghiile negre se poartă foarte mult în ultima vreme, dar tu poți încerca varianta aceasta cu orice altă culoare.

leopard print cu unghii negre

Ca să creezi acest model de unghii cu imprimeu leopard, trebuie să ai două lacuri de unghii din aceeași gamă cromatică – în cazul nostru, negru, în două variante: mat și lucios.

Unghii cu imprimeu leopard culoare caramel cu pete turcoaz

Mi-a plăcut mereu combinația de turcoaz cu maroniu: bronz / caramel. E ca și combinația mării exotice aproape verzi cu nisipul maro.

Și o poți experimenta și tu cu un imprimeu leopard pe unghii, mai ales că acest tip de print e oricum unul exotic, tropical. 😉

unghii cu imprimeu leopard turcoaz cu caramel bronz

Pe tine care model de unghii cu leopard print te atrage?

Sursă foto reprezentativă: flickr / chloe miriam